Parašė Paulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąIr kas iš to srauto? Kas pvz. galėtų stoti toje vietoje valgyti/užkąsti?Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.
Comment
-
Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimąGalvok kaip nori, bet klysti žiauriai.
Comment
-
Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimąGalvok kaip nori, bet klysti žiauriai.
Parašė BlackDewil Rodyti pranešimąpagal tave, tokias greitas užkandines reikia statyti ten, kur nėra jokio srauto, kad žmonės užsimanę ramiai nuvažiuotų ir pavalgytų
Nežinau, Šiauliuose turbūt geriausia būtų McD arba "Hesburger" įrengti bulvare. Juk tai pati miesto širdis, dienomis pilna žmonių - aplinkinių įmonių darbuotojų, studentų, centrinių gimnazijų mokinių ir t.t. Aš asmeniškai dažniau užsukčiau į "Hesburger" Vilniaus gatvėje, nei į "Hesburger" miesto pakraštyje.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąKą jūs gero matot tuose greito maisto restoranuose?
Comment
-
Paulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj... Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąPaulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj... Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąPaulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj...
Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...
Comment
-
Pauliau, Kaune lygiai tas pats... negaliu sakyt apie troleibusus ir autobusus bet man rodos jog jie apskritai cia iki 22val tevazineja. Masinu irgi viena kita, laisves aleja mirusi jau 21:30 buna. Bet prie McDrive'o ypac savaitgali sitam mirusiam (tai tik asmenine nuomone) mieste eilese ir iki 40min prasedi (tokioje vietoje tai daug)... vat jei si daikciuka butu irenge nestej prie akropolio... butu galeje visas kitas uzdaryt siauliuose nes pati visa tinkla islaikytu.... Apskritai as esu uz picikes prie stoties na dabar kitoj gatves pusejTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąvat jei si daikciuka butu irenge nestej prie akropolio... butu galeje visas kitas uzdaryt siauliuose nes pati visa tinkla islaikytu....
Comment
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąKai atsidarys McDonalds Akropoli, tada tikriausiai nebereikės, tikriausiai tų Hesburgeriu iš viso.. Pamatysit kas ten dėsis.. Sakė jau ieško ten darbuotojų McDonalds, tai atsidarys jau ne už kalnų tikriausiai
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąPaulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj... Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.
Comment
-
Parašė Martin Van Rodyti pranešimąNa gal diena ir didleio srauto nebus, čia pagal kažką jei ka šalia vairo gamykla dar visokių įstaigų, tikrai zinau tokiu maitinimo vietų kur pėsčiam būtu sunku nueiti, o valgiai kepamini, kaip gardžiauisiam restorane. Kaip sakoma, nebuk protingas tik taip manydamas...
Comment
-
sveiki,
radau toki konkursą.
kaži ką čia ruošiasi statyti?
Prekybos centro statybos darbai. http://lt.lt.allconstructions.com/po...i/article/8823
Comment
-
Parašė gytisl Rodyti pranešimąskelbia konkursa statybai, o uz projekta taip ir neatsiskaite.
Comment
Comment