Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
    Ir kas iš to srauto? Kas pvz. galėtų stoti toje vietoje valgyti/užkąsti?
    Galvok kaip nori, bet klysti žiauriai.
    http://v3rsus.lt

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
      Ir kas iš to srauto? Kas pvz. galėtų stoti toje vietoje valgyti/užkąsti?
      pagal tave, tokias greitas užkandines reikia statyti ten, kur nėra jokio srauto, kad žmonės užsimanę ramiai nuvažiuotų ir pavalgytų
      Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

Comment

Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą
        Neužmušamas argumentas

Comment

Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimą
          Gera argumentacija

Parašė BlackDewil Rodyti pranešimą
          pagal tave, tokias greitas užkandines reikia statyti ten, kur nėra jokio srauto, kad žmonės užsimanę ramiai nuvažiuotų ir pavalgytų
          Pagal mane Šiauliai yra per mažas miestas, kad galėtum statyti užkandinę prie svarbiausių gatvių. Mano primityviu supratimu, į tokias užkandines užsuka neketinantys nieko gamintis namie, arba tiesiog užkąsti važiuojant į kitą miesto kraštą. Žinant tiesiog ekstremaliai vakarietišką šiauliečių gyvenimo būdą (juolab, kad iš Pramonės gatvės išvažiuoja daugiausiai didelių įmonių mažai apmokamu darbus turintys darbuotojai) ir požiūrį į maisto gaminimą, spėčiau, jog užkandinė pramoninio rajono pakraštyje yra nenaudinga.

Nežinau, Šiauliuose turbūt geriausia būtų McD arba "Hesburger" įrengti bulvare. Juk tai pati miesto širdis, dienomis pilna žmonių - aplinkinių įmonių darbuotojų, studentų, centrinių gimnazijų mokinių ir t.t. Aš asmeniškai dažniau užsukčiau į "Hesburger" Vilniaus gatvėje, nei į "Hesburger" miesto pakraštyje.

Comment

Ką jūs gero matot tuose greito maisto restoranuose?
            N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
              Ką jūs gero matot tuose greito maisto restoranuose?
              Ne ta tema tokiems egzistenciniams klausimams

Comment

Paulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj... Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...
                Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
                  Paulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj... Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...
                  Taip, pilnai suprantu ir pritariu

Comment

Paulius>>> Na pirmiausia, ta pats esu šiaulietis bet gyvenu 6-i metai kaune. Realiai čia pas dauguma, kas mėgsta būtent tokį McD ar KFC maistą, yra tokia kaip ir tradicija pavadnkim atvažiuoji į drive'ą kažką pasiimi tuomet važiuoji prie marių ar į apžvalgos aikštelę ar šiaip kur į miškiuką su mergaite Šiauliuose manau toks dalykas reikalingas, tačiau nešitoje vietoje... (nuo čia jau bendrai visiems)... Chebra, juk patys pažiūrėkit... jis gal ir didelio intensyvumo sankryžoje, bet ne toje jos pusėje Tarkim aš važiuoju į pušelę iš Dainų... šeštadienį ryte... norėčiau prie prūdo pasiimt užkąst... nu bet užmuškit aš tikrai nelysčiau su mašina į kitą gatvės pusę kad nusipirkčiau buterbrodą... iš centro važiuojant vėlgi sukt į kairę? nu ne... po turgaus važiuojant atgal į pietinį? Sorry man netas galvoj...
                    Su viskuo sutinku.

Beabejo, drive-inn'ai suka bizni pagrinde nakti... bet šiauliai kolkas nelabai turi tų "naktinių" vietų. Manau nors ir nerišliai, bet mano nuomonę supratot...
                    Tame ir esmė, jog Šiauliai naktį miršta. Jau penktadienį 23-ią grįžtant namo beveik nebesutinki mašinų, autobuse vos kokie 5 žmonės sėdi. Centras irgi apytuštis. Gilesnės tradicijos yra butuose arba užmiesty gert.

Comment

Pauliau, Kaune lygiai tas pats... negaliu sakyt apie troleibusus ir autobusus bet man rodos jog jie apskritai cia iki 22val tevazineja. Masinu irgi viena kita, laisves aleja mirusi jau 21:30 buna. Bet prie McDrive'o ypac savaitgali sitam mirusiam (tai tik asmenine nuomone) mieste eilese ir iki 40min prasedi (tokioje vietoje tai daug)... vat jei si daikciuka butu irenge nestej prie akropolio... butu galeje visas kitas uzdaryt siauliuose nes pati visa tinkla islaikytu.... Apskritai as esu uz picikes prie stoties na dabar kitoj gatves pusej
                      Paskutinis taisė G-Shock; 2009.06.02, 19:25. Priežastis: duble vordas pasitaike :)
                      Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

vat jei si daikciuka butu irenge nestej prie akropolio... butu galeje visas kitas uzdaryt siauliuose nes pati visa tinkla islaikytu....
                        Kai atsidarys McDonalds Akropoli, tada tikriausiai nebereikės, tikriausiai tų Hesburgeriu iš viso.. Pamatysit kas ten dėsis.. Sakė jau ieško ten darbuotojų McDonalds, tai atsidarys jau ne už kalnų tikriausiai

Comment

Na gal diena ir didleio srauto nebus, čia pagal kažką jei ka šalia vairo gamykla dar visokių įstaigų, tikrai zinau tokiu maitinimo vietų kur pėsčiam būtu sunku nueiti, o valgiai kepamini, kaip gardžiauisiam restorane. Kaip sakoma, nebuk protingas tik taip manydamas...

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                            Kai atsidarys McDonalds Akropoli, tada tikriausiai nebereikės, tikriausiai tų Hesburgeriu iš viso.. Pamatysit kas ten dėsis.. Sakė jau ieško ten darbuotojų McDonalds, tai atsidarys jau ne už kalnų tikriausiai
                            yra tiksli data, berods birželio 21, negaliu tiksliai pasakyti, bet jei užeitum i Akropolį tikrai sužinotum, nes ten toje vietoje kur jis bus, iškabintas plakatas su data (2 aukšte).
                            http://v3rsus.lt

Comment

šitas kažkiek ir pakeitė mano nuomonę...
                              Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

Comment

Parašė Martin Van Rodyti pranešimą
                                Na gal diena ir didleio srauto nebus, čia pagal kažką jei ka šalia vairo gamykla dar visokių įstaigų, tikrai zinau tokiu maitinimo vietų kur pėsčiam būtu sunku nueiti, o valgiai kepamini, kaip gardžiauisiam restorane. Kaip sakoma, nebuk protingas tik taip manydamas...
                                Tai manai, jog visi "Baltik Vairo" ir kitų gamyklų keturiasdešimtmečiai suvirintojai, dažytojai, tekintojai puls į "Hesburger" per pietų pertrauką arba po darbo?

Comment

Gal atrodo ir neitikinima, bet kažkuri dalis gali eiti. Prie akropolio būtų didesnis biznis... Bet esmė kad ir ši vieta nėra, bloga. kartais pažiurėkit kas dedasi dubijos gatvei esančiam statoile atrodo kad ten kartais vakare nieko nenusipirksi... Esmė jei žmonės trauks ir važiuos...

Comment

sveiki,
                                    radau toki konkursą.
                                    kaži ką čia ruošiasi statyti?
                                    Prekybos centro statybos darbai. http://lt.lt.allconstructions.com/po...i/article/8823

Comment

skelbia konkursa statybai, o uz projekta taip ir neatsiskaite.

Comment

Parašė gytisl Rodyti pranešimą
                                        skelbia konkursa statybai, o uz projekta taip ir neatsiskaite.
                                        o kas per prekybos centras čia bus? Vaivorykštė kaip ir Senukus stato.. bet čia neaišku

Comment

tai čia tie patys senukai tilžės g.

Comment

Working...
                                          X