Manau bus. Kadangi apie iškeldinimą pakankamai daug gandų sklando. O jei ne studentų auditorijos, tai prestižinis namų kvartalas bus.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Nu prestižiniai butai būtų gana realus variantas, tačiau bent jau aš, asmeniškai, ten norėčiau kokio nors laisvalaikio centro, viešbučio ar pan. Tačiau aukštoji mokykla buvusiame kalėjime irgi būtų gana įdomu ir kažkas unikalaus. Be to, taip Panevėžio valdininkai gan lengvai išspręstų kolegijos patalpų klausimą. Turbūt.
Comment
-
Miesto savivaldybės Ekologijos skyriaus vedėja Zita Tverkutė „Panevėžio balsui” sakė, kad šiemet numatoma išvalyti kilometrą Nevėžio upės nuo „Ekrano“ užtvankos Maudyklos gatvės link. Tam iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų yra gauta šiek tiek daugiau kaip 364 tūkstančiai litų. Dar 25,5 procento pinigų yra numačiusi prisidėti Savivaldybė. Valymo darbai bus pradėti spalio mėnesį, baigti - 2008 metų vasarą.
Nevėžis užterštas dėl sovietiniu laikotarpiu vykdytos aktyvios pramonės veiklos. Dumble esančios kenksmingos medžiagos įvairiais keliais migruoja į upės vandenį, veikdamos upės ekosistemas bei neleisdamos atsikurti Nevėžio rekreacinėms galimybėms.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimą
Atsiras paklausa žemei, bus greitai nupirktas. Nematau čia problemos. Jei tas pastatas tikrai tokios avarinės būklės, vargu bau ar investuotojams vertėtų su juo terniotis, o ne nušluoti nuo žemės paviršiaus ir pastačius naują.
Jei autorė rūpinasi, kad mieste būtų kuo mažiau landynių ir apleistų baisuoklių-vaiduoklių yra gerai. Tačiau ji nepažvelgė į perspektyvą - už keliolikos žingsnių vykdomą milžinišką projektą. Tas pastatas niekam nerūpi, vertingiausia yra žemė. Juoba, kad toje vietoje ir žmonių srautai užaugs n kartų. Nors žmonių srautas tenai ir dabar nėra mažas.
Comment
-
Panevėžio miesto Savivaldybė taps šv.Juozapo globos namų dalininkė
http://www.aina.lt/index.php?article=38795______________
The Division Bell
Comment
-
Panevėžys plėsis ir į plotį, ir į aukštį
Šalia „Babilono 2“ numatoma statyti 35 ar 40 aukštų gyvenamųjų patalpų bei biurų pastatą <...>Vienoje upės pusėje plečiasi „Babilonas“, kitoje kursis Logistikos ir pramonės parkas, muitinė.
Perspektyvos gana gražios, o straipsnio pirmoji pastraipa man pasirodė kvaila, bent jau perdėta.
Šiaip straipsnis pakankamai išsamus, aprėpiantis visą projektų sprektrą, galėtų kiekvienam miestui po panašų reziume pateikti. Aišku, skaityti kažką tokio apie Vilnių ar Klaipėdą užtruktų gan ilgaiPaskutinis taisė Aš; 2007.10.06, 00:34.
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąJai pastatytų 40 aukštų pastatą tai jis turbut taptu aukščiausiu baltijos šalisia
Bet vien toks ketinimas Panevėžyje maloniai stebinaPaskutinis taisė Aš; 2007.10.06, 01:09.
Comment
-
Įdomus straipsnis, gana maloniai nuteikiantis ir lavinantis vaizduotę.
Dėl "Kalnapilio" plėtros - įdomu, kuo pasitarnaus senasis Dramos teatras, savo dydžiu tinkantis nebent alaus parduotuvei įrengti...
Dėl "Babilono" taip vadinamo 'dangoraižio' statybų realumo labai jau abejoju. Pernelyg jau ambicingi užmojai.______________
The Division Bell
Comment
-
Sitam paveiksle nerandu as 40 aukstu pastato, o ir puslapy raso, kad vidutinis aukstingumas - 12 m.
http://www.babilonas.net/?miesto-vys...;lang.LT#point
Comment
-
Bet ar atrodo logiskai, kai pastatas daugiau nei 3 kartus virsys aukstinguma, bus auksciausias Baltijos salyse ir stoves Panevezy...Neseniai skaiciau ta straipsni, tj taip jau miglotai snekama apie ta pastata... Tikiuosi jis ten tikrai atsiras...Paskutinis taisė Bumer; 2007.10.07, 15:14.
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimą<...> nebent tas stagaras vietoj svyturio butu naudojamas, rodant kelia paklydusiems "furistams"
Mintis, kuri iš pažiūros yra visiškai kvaila, pasakyta su ironija ir iš kurios kvatojies, man atrodo verta dėmesioPaskutinis taisė Aš; 2007.10.07, 21:04.
Comment
Comment