tik nebuk panevezyje o jau ir fortakas po sosim atsidare ir uzsakovas maksimos ne vp o vilniaus akropolis keista net ir seniai tik 15 atsidarys ://
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Vakar pagaliau buvo atidaryti senukai, ta proga šiandien nupėdinau apsidairyt, be galo džiaugiuosiu, kad būtent pėdinau, o ne važiavau, nes stovėjimo aikštelė buvo aklinai užpildyta, mašinos stovėjo ir ten, kur tai nebuvo numatyta
Kelios nuotraukos:
Tik kelios nuotraukos iš vidaus, nes žmonių buvo tiek, kad per juos nieko nesimatė :
Gerai, dabar judam prie statomos Maximos, kuri yra čia pat
Gatvės ir tos aplink senukus visiškai užkišos, kas bus kai ir Maximą atidarys?
Darbai šiandien vyksta pilnu tempu, priešinai nei prieš savaitę
Šone dar vyksta kažkokie gatvės remonto darbai, kurie taip pat neprisideda prie patogaus eismo.
Grįžtam prie Maximos:
Būsima stovėjimo aikštelė
Atnaujinamas šaligatvis priešais Maximą
Platinama gatvė, tikriausiai čia bus įvažiavimas į Maximą
Comment
-
Ta vieta, kur šimtą metų stovėjo tas nedabaigtas viešbutis, tikrai atgis (jau ir dabar atgijo) ir žymiai pagražės. Ir tuomet jau tikrai iš vieno miesto krašto į kitą reiktų važiuoti per aplinkėlius... Bet šiaip, panevėžiečiai kažkaip puikiai pastato kelių mazgus, tad ir dabar problemų matyt nebus... Juk prie Babilono ta sankryža didelių problemų nesukelia, pakankamai normaliai paskirsto srautus Sakyčiau tai viena iš pavyzdingiausių sankryžų. Ir čia galima kažką panašaus padaryti
O ta Maxima tai ne dienom, o tiesiog valandom auga
Comment
-
joa sita sankriza pries kokius 5 metus buvo apsupta griuvesiais, o va pries keleta metu atsirado rimi vietoj kito panasaus griuvesio, o dabar ir maxima vietoj kito
su srautais aisku sunkiai buna piko metu, nes is nemuno i klaipedos gatve sukti laukia itariu ilgiausia automobiliu eile is visu cia susidaranciu piko metu
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTai taip išeina, kad kitoje gatvės pusėje esančiai Rimi gręsia nekokie laikai, manau ta Maxima gali ją nukonkuruot:buksvx:
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąbeje nzn ar cia buvo sneketa ar nea, bet teko girdeti , kad vp norejo is statoil nupikrti ta ploteli zemes su ju degaline visa, bet tie mano ziniomis atsisake tokio sandorio
p.s. trbt mazai pasiule:buksvx:
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąbeje nzn ar cia buvo sneketa ar nea, bet teko girdeti , kad vp norejo is statoil nupikrti ta ploteli zemes su ju degaline visa, bet tie mano ziniomis atsisake tokio sandorio
p.s. trbt mazai pasiuleAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Samsung Rodyti pranešimąJauciu kad katpedele bus.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment