Iš kur tokios naujienos ? Mano nuomone ir taip Panevėžyje parduotuvių netrūksta. Nors taip ir buvo galima tikėtis, nes 2 uždarė ir 2 statyti nori. Vietoj mėsos fabriko ir prie sodros.
Iš kur tokios naujienos ? Mano nuomone ir taip Panevėžyje parduotuvių netrūksta. Nors taip ir buvo galima tikėtis, nes 2 uždarė ir 2 statyti nori. Vietoj mėsos fabriko ir prie sodros.
Aš dabar žiūriu, žiūriu į PP pasiūlymus. Fasadai, planai tokie į LIDL panašūs.
NT dokumentuose irgi LIDL figuruoja. Nusipirko turbūt sklypą iš to autoserviso.
Tai negi Lidl dabar bus toje esamoje aikštelėje (netoli RYO), projektas buvo netoli Maximos.
Ten statybos neprasidėjo, nors daug kur LT jau pastatytos ar baigiamos.
Aš dabar žiūriu, žiūriu į PP pasiūlymus. Fasadai, planai tokie į LIDL panašūs.
NT dokumentuose irgi LIDL figuruoja. Nusipirko turbūt sklypą iš to autoserviso.
Tai negi Lidl dabar bus toje esamoje aikštelėje (netoli RYO), projektas buvo netoli Maximos.
Ten statybos neprasidėjo, nors daug kur LT jau pastatytos ar baigiamos.
Panašu, kad žemė yra nuomota iš valstybės, o LIDL tiesiog nusipirko pastatus priklausančius UAB "Panevėžio autoservisas", kurie stovėjo ant tos žemės.
Panašu, kad žemė yra nuomota iš valstybės, o LIDL tiesiog nusipirko pastatus priklausančius UAB "Panevėžio autoservisas", kurie stovėjo ant tos žemės.
Panašu, kad tavo tiesa. Žodžiu iš trečio karto gal prasidės statybos.
Pirmas projektas buvo Panprojekto prieš N metų (čerpių stogas ir t.t), po to prie Maximos, o dabar prie RYO.
Turėtų neužilgo šturmuoti
Šiaip įdomu, priklauso pagal plota 70 vietų auto, bet pagal užsakovą daro 170 čia gal savivaldybė tokiu būdu auto stovėjimą ant gatvės kažkiek sumastė sumažinti su verslininku sutikimu
Šiaip įdomu, priklauso pagal plota 70 vietų auto, bet pagal užsakovą daro 170 čia gal savivaldybė tokiu būdu auto stovėjimą ant gatvės kažkiek sumastė sumažinti su verslininku sutikimu
Kažkiek logikos būtų, nes toje gatvėje prasilenkti su autobusu yra gana keblu
http://www.panevezys.lt/lt/veikla/ve...enei-vg6g.html Informuojame, kad pradedamas rengti medienos sandėlio su medienos džiovykla pastatų projektas. Projektuojamų statinių statybvietės adresas - Katkų 95, Panevėžyje
Idomus pastebejimas: kazkur uz 300 metru nuo dabar statomos Norfos Vasario 16-osios g. stovi dar viena Norfa Tulpiu g. Idomu, kaip cia bus? Gal uzdarys ta Norfa Tulpiu g., nes nemanau, kad tiems gyventojams bus labai toli nuo naujosios.
Idomus pastebejimas: kazkur uz 300 metru nuo dabar statomos Norfos Vasario 16-osios g. stovi dar viena Norfa Tulpiu g. Idomu, kaip cia bus? Gal uzdarys ta Norfa Tulpiu g., nes nemanau, kad bus labai toli nuo naujosios.
Man ir gi buvo kiles toks klausimas. Manyciau kad uzdarys. Abejoju kad paliks ją.
Comment