Pagaliau baigtos unikalios Europoje Šiaulių arenos statybos.
Pasirenkime didžiulei Rubicono pijaro dozei Arena juk unikali ne tik Europoje, bet ir pasaulyje bei visoje visatoje - kitais metais čia vyks tarpgalaktinis šaškių čempionatas!
(beje, jokio pavydo Šiaulių arenai - sveikinimai miestui pasistačius savęs vertą areną! Tiesa, Kaune norėčiau kažko geriau )
Nu baras tai "sausas". Nejaukesnio baro dar kogero reiktu paieskot...
Perskaičiau šį pranešimą anksčiau, nė pamačiau nuotrauką (lėtai krovėsi). Perskaitęs tikėjausi tikrai kažko baisesnio. Baras man atrodo gana normalus, manau, kad „veiksmo metu“ jis tikrai neatrodys niūrus.
Dėl to minimalistinio interjero (vamzdžiai ir t.t.), man atrodo, kad tai nėra visai gerai. Sutinku, kad minimalizmas gali būti naudojamas kaip architektūrinė detalė, bet kas per daug, tas nesveika, tai galioja ir minimalizmui. Todėl nesutikčiau ir su anksčiau čia skaityta ironija dėl „rožinių tapetų“ ir t.t.. Sunku realiai vertinti matant tik nuotraukas ir tik tas arenos dalis, kurias kažkas parinko. Tikiuosi, kad persistengta nebuvo
Pasirenkime didžiulei Rubicono pijaro dozei Arena juk unikali ne tik Europoje, bet ir pasaulyje bei visoje visatoje - kitais metais čia vyks tarpgalaktinis šaškių čempionatas!
(beje, jokio pavydo Šiaulių arenai - sveikinimai miestui pasistačius savęs vertą areną! Tiesa, Kaune norėčiau kažko geriau )
Sutinku, kad kartais mėgstama „pasūdyt“ ir pačiam kartais panašios frazės kelia šypseną. Tačiau manau, kad Šiauliai, žvelgiant į investicijų dydį, pasiekė tikrai puikų rezultatą. Sveikintinas ir originalus arenos fasado sprendimas.
Tik man ypač nepatinka tas Kauno prikišimas pabaigoje. To tikrai nereikia. Sakau tai, kad to daryti nereikėtų kuriam nors šiauliečiui
The first rule is - you do not talk about Fight Club.
The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
<...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you
Pagaliau baigtos unikalios Europoje Šiaulių arenos statybos. Ketvirtadienį ekspertai multifunkcinį kompleksą leido eksploatuoti.
Su tuo stiklu tai prasom nesipusti pasaulis apie jus tikrai nesneka ir nesnekes juolab jog toks stiklas sudetas tik vietoms del pinigu stokos o is pradziu buvo suplanuotas visas fasadas toks tada gal ir butu kas nors ipatingo bet dabar tai per daug puciasi.
jo ramiai sedejau, skaiciau zinutes i kai pamaciau tokia jei siauliu arena niera unikali tai pasakyk man dar bent viena arena ar pastata kurio visas fasadas butuis holografinio stiklo... pasakyk man... o del saves vertos arenos... tai jau statotes su prancuzais tai dar ol neturit renos i nevarykit
Su tuo stiklu tai prasom nesipusti pasaulis apie jus tikrai nesneka ir nesnekes juolab jog toks stiklas sudetas tik vietoms del pinigu stokos o is pradziu buvo suplanuotas visas fasadas toks tada gal ir butu kas nors ipatingo bet dabar tai per daug puciasi.
?????? nu ce tai gers jei da nezinojai, tai visa arena yra is to stiklo., isskyrus 1auksta
jeigu ka tai visas fasadas is vienodo holografinio stiklo
Sutinku, kad kartais mėgstama „pasūdyt“ ir pačiam kartais panašios frazės kelia šypseną. Tačiau manau, kad Šiauliai, žvelgiant į investicijų dydį, pasiekė tikrai puikų rezultatą. Sveikintinas ir originalus arenos fasado sprendimas.
Tik man ypač nepatinka tas Kauno prikišimas pabaigoje. To tikrai nereikia.Sakau tai, kad to daryti nereikėtų kuriam nors šiauliečiui
Neširsk taip, viskas čia gerai
Grįžkim prie Šiaulių arenos ir pamirškim kauniečius ir visus kitus -iečius
Buvau atsivertes www.siauliuarena.lt..... Tokiu nesamoniu....Subrangovai ne visi surasyti, konferensiju sale su poilsio zona issikele is 4 auksto i 3 auksta.......ir dar, ir dar, ir dar....
Rytoj VŽ: naujoji Šiaulių arena - unikali ir išskirtinė
Naująją Šiaulių areną, į kurią investuota apie 80 mln. Lt, valstybinė komisija praėjusį ketvirtadienį pripažino tinkama naudoti. Šią savaitę arena bus atidaryta tris dienas truksiančiais sporto ir kultūros renginiais.
Atvažiuoja dešimt delegacijų
Į Šiaulių arenos atidarymą trečiadienį pakvietos dešimties valstybių miestų, su kuriais bendradarbiauja Šiauliai, delegacijos. Tikimasi, kad atvyks apie trys dešimtys šių miestų atstovų.
Savivaldybė išsiuntinėjo 860 „porinių“ kvietimų ir Lietuvoje. Pasak Rimundo Domarko, Savivaldybės administracijos direktoriaus, į iškilmes žada atvažiuoti Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas ir premjeras Gediminas Kirkilas.
na ka, siandien arena jau bus oficialiai atidaryta beje koncerta tiesiogiai transliuos splius televizija na o ryt ir poryt jau galesiu jau pats pabuvot arenoi... Beje man tai kaskaip idomiai ziurisi tas siauliu arenos uzrasas ant pastato gal kas zino ar tas uzrasas ten svieciantis ar tik ne?
Comment