Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Architekto pasisakymai apie modernu ir kitoki interjera yra visiska kvailyste Siauliai neturi bapkiu apdailai ir taupo kur gali todel viskas ir paliekama.
    "Cia viskas padaryta viana ranka" paprastai viskas kas yra normalu daroma dviem.

Comment

Koks skirtumas, padarė tai padarė... Būtų daugiau apdailos, brangiau bilietai kainuotų

Comment

Daugeja apsvietimo:

W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Andas Rodyti pranešimą
          Koks skirtumas, padarė tai padarė... Būtų daugiau apdailos, brangiau bilietai kainuotų
          Man tikrai nebutu gaila kad ant bilieto kokiu 2 gal 3 litus damestu bet padarytu kad butu tikrai jauku... Siaip, na gal veliau kadanors padazys viska... jei tai imanoma.

Comment

o kiek bilietai kainos kas nors zinot?

Comment

Kiek girdėjau bilietas į atidaryma tik 1 lt. Na gal klystu.
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Master Rodyti pranešimą
                o kiek bilietai kainos kas nors zinot?
                Į atidarymo koncertą: 1 Lt.
                Į rungtynes (kurios vysk porą dienų vėliau) Lietuva - Švedija: 20-40 Lt.

O aš salės prieigoms duodu 2/10 balų. Pati salė gavosi labai graži ir įspūdinga. Neturiu, ko prikišti. Bet jau jos prieigos Nepridengtas betonas. Nežinau, gal čia dar nebaigta, bet, tarkim, rūbinė atrodo katastrofiškai. Atrodo, kad vidus dar neišbaigtas, nes tas nepridengtas betonas atrodo šlykščiai. O apie vamzdžius aš nebekalbu. Susidaro įspūdis, kad esi ne arenoje, o požeminiame garaže. Nors tualetai gražūs, bet vistiek - vamzdžiai. Iki atidarymo dar pora savaičių, gal ir bus pridengta, bet dabar vaizdas - tragiškas.

Ir nepradėkit čia man aiškinti, kad aš kažko pavydžiu. Aš pats, kaip šiaulietis, tikėjausi pamatyti daug gražesnį vaizdą. Deja.

Comment

man interjeras irgi tragiškai atrodo; salė, taip, gražu; bet rūbinė, tai kaip statybininkų vagonėlyje; natūralumas yra viena, gražu, kai bare siena palikta atidengta seno mūro, bet man visos tos rūbinės tiesiog pigiai atrodo ir nemanau, kad koks užsienietis atėjęs į areną supras tą grožį jei jam nepaaiškinsi, kad čia tipo specialiai taip palikta; na bet šiaip tokie dalykai yra pataisomi ir bus galima moteriai uždėt bent kažkiek makiažo
                  ...tik nesupraskit manęs teisingai...

Comment

Kiekvienas turi savo skonį. Man pvz tikrai nėra baisu. Visi vamzdžiai ir pan. priteikia originalumo arenai, tačiau čia tik mano nuomonė.
                    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Mjoo... visiems niekada neitiksi man tai viskas normalu nebent jus priprate prie labai gero ir istaigingo gyvenimo, kad jums visiems reikia prabangos

Comment

o tai kur bilietus galima nusipirkt.nei tiketoj nei bilietai nera

Comment

ka tik buvau kasoje, sake bilietu dar nera,nors turejo buti jau vakar vakare velai, taciau bet kuria akimirka gali pasirodyt.

tautwem, ne prabangoje esme, o uzbaigime, nereikia kad spindetu auksu,reikia normalaus isbaigimo ir tvarkos..
                          apie rubine as be zodziu is vis, apie vamzdzius styrancius tuo labiau, geriau sakytu lesu stygius, o ne architektura tokia.
                          Paciam teko ten dirbt, cia aisku gal menkniekis su vamzdziais palyginus, taciau plyteliu klijavime, broko tikrai nemazai teko matyti,kaip ir organizuojant darbus su tuo susijusius...o kalbant apie lesas, pvz. plytelem klijuoti buvo naudojami atlas klijai(vieni is brangiausiu), kurie kainuoja ~50lt maisas, ta pati darba PUIKIAI galima atlikti ir su tais klijais, kurie kainuoja ~15-20lt..manau tikrai nemazai kvadratiniu metru plytelem ten klojo, tai jei toks islaidumas buvo ir kitose srityse, tai nenuostabu, kad truko tu lesu iki normalaus uzbaigimo.
                          Paskutinis taisė linskis; 2007.07.11, 15:21.

Comment

pati sale atrodo tikrai puikiai, neabejoju, kad vaizdas per TV transliacija bus puikus. Bet del vidaus interjero buvo, kaip sakoma, is didelio rasto iseita is krasto. sprendimus viska palikti atvirai vertinu neigiamai, ypac turint galvoje, kad siaulieciai - paprasti ir ukiski zmones, kur viskas turi buti grazu, paprasta ir tvarkinga

Comment

Salė puiki, tualetai irgi gana įdomiai atrodo. Baro nevertinsiu, nes ten dar tikrai ne galutinis vaizdas. Bet jau rūbinės tai siaubingai atrodo. Aš neprieštarauju dėl atidengto betono, bet jau metalinės konstrukcijos turėjo būti ne pilkos, o blizgančios. Tą klaikų vielinį tinklą galėtų kokiu poliruotu aliuminiu pakeisti, dar kokį raudoną apšvietimą padaryti. O toks dabartinis vaizdas tai kokią metalurgijos kombinato rūbinę primena.

Comment

FLSHS >>> ne brabangos reikia, o elementaraus susitvarkymo... Arenos vidaus vaizdas klaikus. Pvz. kauno akropolyje taip pat pilna tokiu "orginaliu sprendimu" sprendimu ta2iau tikrai ne tokiais mastais. Šiuo metu statom gamyklą, kuri, sprendžiant iš arenos nuotraukų, viduje bus kurkas jaukesnė nei mūsų taip lauktoji arena.

P.s. Tai tik mano nuomone (nors matau kad bendraminčių tikrai nemažai)
                                Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Idomu ar galima tiketis kad po kokio pusmecio ar daugiau (kaip cia issikreiskus) dabaigs ar padarys apdaila?

Comment

corsaro minejo, kad realiai atrodo 5 kartus geriau, tai labai viliuosi, kad tai tiesa. Sale ir isore atrodo fantastiskai, taciau ta rubine, kaip kalejimas, o gal ir gerai atrodo (lb tikiuosi), nors cia skonio reikalas ir manau kad 2/10 zmoniu tas naturalumas patiks.

Comment

2 iš 10 patiks tik tuo atveju jei 8 bus šiauliečiai o kiti du Miliūnas su Bubliu...

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
                                        2 iš 10 patiks tik tuo atveju jei 8 bus šiauliečiai o kiti du Miliūnas su Bubliu...
                                        nu man patinka ir tualetai ir baras neblogai, tik ta rubine kaip kalejimas. jei mane praves pro rubine uzristom akim tada gali mane iskaiciuoti i tuos 2/10

Comment

na ir aš dasijungiu jei mane iki salės kas daves užrištom akim ir aišku šviesas išjungs O va rūbinės tai primena mieląją 18-ą vidurinę.. ten kabliai rūbinėse tokie pat buvo (tiesa blizgantys), vėliau juos pakeitė į plastmasinius... Dabar žinau kur mano senoji mieloji pakaba dingo...
                                          Paskutinis taisė G-Shock; 2007.07.11, 18:53.

Comment

Working...
                                          X