Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na stai biski nuotraukeliu is vidaus pasigrozejimui (ispesiu kad realiai viskas 5kart graziau)
    garsieji ovaliniai tualetai is vidaus

ovaliniai tualetai is lauko

rubu kabyklos

kriaukles prie stiklo

busimas baras

vaizdas is VIP kambariuko

VIP kambariukas

jau viska sveicia, ir parketa surinkineja (kazkaip pirma kart arenos gera (Netamsi) nuotrauka gavosi)

akustinis gipsas

parketas is arciau

Comment

Ačiū!!!
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Corsaro thanks uz foto!! Interjeras nerealus!!!

Comment

Labai geros fotografijos, puikiai iliustruoja arenos interjerą. Ačiū

Comment

Nuoostabios ir ilgai lauktos nuotraukas, dq uz jas... viskas atrodo pakankamai kokybiskai padaryta!

Comment

dekui viskas labai gerai tik kaip ten su tais bilietais nelabai supratau, bus galima tiketoj, ar kur kitur i Lietuva-Svedija nusipirkti ar ne
              Uz Lietuva

Comment

Parašė ricardukas Rodyti pranešimą
                dekui viskas labai gerai tik kaip ten su tais bilietais nelabai supratau, bus galima tiketoj, ar kur kitur i Lietuva-Svedija nusipirkti ar ne
                Taigi linskis sake, kad bilietai bus treciadieni !
                W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Labai dėkui, Corsaro, už naujienas ! Tikrai gražus interjeras.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

sakyciau puiki arena isejo, ypac nuostabi ta erdve kur yra sale, dekui uz foto

Comment

nu tos sviesios foto nesweikai graziai atrodo o ten kur rubines taj tie betonai taip nu idomiai atrodo, o tulikai irgi nematytai taip nu nueisim jau greitai ir viskas bus aisku dekui uz foto

Comment

Nuostabu, geriausia arena Lietuvoje.

Comment

..iki kol pastatys geresnių vis dėl to deretų palaukti dar trijų planuojamų arenų (Kns, Klp, Pnv) ir tada leisti sau sakyti geriausia ji ar blogiausia..
                          LKA

Comment

Parašė Drag4s Rodyti pranešimą
                            ..iki kol pastatys geresnių vis dėl to deretų palaukti dar trijų planuojamų arenų (Kns, Klp, Pnv) ir tada leisti sau sakyti geriausia ji ar blogiausia..
                            Zinoma, bet man asmeniskai uz Siemens arena Siauliskiu tikrai originalesne. Su nekantrumu laukiu ir kitu arenu, panasu kad Panevezys bus pirmasis, is tavo paminetu.

Comment

Parašė Drag4s Rodyti pranešimą
                              Kai pstatys sekancią iš triejų galės vertinti iš naujo dar daug vandens nutekės, o dabar mano nuomone Šiaulių arena viena geriausių

Comment

Parašė slasher Rodyti pranešimą
                                Kai pstatys sekancią iš triejų galės vertinti iš naujo dar daug vandens nutekės, o dabar mano nuomone Šiaulių arena viena geriausių
                                man ji grazesne nei siemens arena.

Comment

Siaip mano nuomone tie architektai mums visiems meluoja. Jie tikrai nepaliktu tu nutekejusiu betonu, laidu, metalu ir visko kitko, tiesiog pritruko lesu. Jau dabar truksta 8 mln litu, kuriuos praeita savivaldybe sake tikrai suras, o dabar atejo nauja partija ir stumia raga. mato kad nieko geriau nebegali padaryt ir pradeda kalbas, kad neva mes taip norejom taip turi buti taip grazu o siaip tai vistiek grazu, juk eisiu ziuret krepsini o ne i sienas ar lubas

Comment

Sveiki visi,nesenai prisireginau ,nes noriu imest sokiu tokiu fotkiu jas nesenai padariau,sita tema jau senai domejaus,db ir man bus proga pasireikst

P.S galesiu kitus Siauliuose statomus statinius pafotkint jai reikes!

Comment

Tai kad seni gabalai...tvoru jau nebera...

Comment

Miela miela, bet tokias nuotraukas jau galima buvo isvysti pries menesi ir seniau, bet dq uz pastangas...

Comment

Parašė Vertical Rodyti pranešimą
                                          Siaip mano nuomone tie architektai mums visiems meluoja. Jie tikrai nepaliktu tu nutekejusiu betonu, laidu, metalu ir visko kitko, tiesiog pritruko lesu. Jau dabar truksta 8 mln litu, kuriuos praeita savivaldybe sake tikrai suras, o dabar atejo nauja partija ir stumia raga. mato kad nieko geriau nebegali padaryt ir pradeda kalbas, kad neva mes taip norejom taip turi buti taip grazu o siaip tai vistiek grazu, juk eisiu ziuret krepsini o ne i sienas ar lubas
                                          Šiaip jie net nemeluoja, jie neturi nei laiko nei pinigų taisyt.

Comment

Working...
                                          X