Tiesiog dziugu del Siauliu. Saunuoliai. Matydamas Siaulius negaliu nesistebeti del Kauno likimo. Kodel toks miestas ir taip atsilieka? As ne tik apie Kauno arena kalbu. Koks Kaune aptrupejes senamiestis, kokie netvarkingi kiemai... niurus vaizdelis. Neseniai buvau Siauliuose tai kontrastas didelis. Puikus miestas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė linskis Rodyti pranešimąnu kaip ir birzelio paskutine diena (kaip buvo zadeta,jog pasirodys bilietai), o apie bilietu pasirodyma ir reklama ne kvapo...Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKlausykit, ar man vienam taip atrodo? Arenos stogas iš gatvės pusės truputį įlinkęs. Atsiprašau už teršimą, bet niekaip negalėjau akių atplėšti. Ten tikrai kažkas ne taip. Anksčiau to nepastebėjau.
Comment
-
Parašė Garnett Rodyti pranešimąjis istikruju yra nelygus, bet cia manau yra specialiai, manau jis pagrazina arena
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąBet jis vienoj vietoj gerokai įlinkęs!
Comment
-
Parašė MJ19 Rodyti pranešimąas irgi pritariau garnett jei ten butu problemu,butume jau suzinoje.nes kai luzo konstrukcijos kai dar state staipsniu buvo daug ,ir per tv rode.Uz Lietuva
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKlausykit, ar man vienam taip atrodo?
aiskiai is stogo konstrukciju matosi kad yra siektiek nuozulnus !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment