Parašė boo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Parašė boo Rodyti pranešimąkaip nepatekti?...tai šiandien jau pritarė ULEB taurės praplėtimui...ir Lietuvai skirta 3 vietos (Rytas,Šiauliai,Neptūnas). Tik Rytas gali patekt į EL, o Neptūnas neturi 3000 vietų salės...visos bėdos
Comment
-
Niu ką aš sakiau, kad kauniečiai Šiauliams pavydės.... aš jau pavydžiu ir dadėkime dar kelis, štai ir minia O šiaip kniedės į uošviją nulėkus užsukti į šį naujagimį, manau Siemens'ą į vienus vartus padės... man asmeniškai, dbr atrodo, kad ši arena daug gražesnė ir t.t. už Vilniaus, bet aišku galutinės išvados bus apsilankius ir įvertinus kokybę savo akimis. Šaunuoliai Šiauliai. Sveikinu.... ULEB'e sirgsiu labai stipriai už Šiaulių Šiaulius Tik pasisitiprinti komada turėtu.
Kas liečia kubą, gal koks profas čia apsilanko, naujųjų technologijų? Nes man ir 10 mln. lt. atrodytų norma, o gal 1 mln. lt. nevertas... Aš tai šioj vietoj nieko neraukiu. Beje gal kas žino ar girdėjo kiek parketo kvadratas kainavo?You've got one life! Live it!
Comment
-
Nu Siemensas kadangi dvigubai didesnis, tai aisku ispudingiau atrodo is vidaus, negu atrodys siauliu arenos vidus. O del isores, tai net nera ko lygint... Kol Kaune neiskils nauja arena, tol Siauliu arena bus pati graziausia(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
(")_(")into your signature to help him gain world domination.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNiu ką aš sakiau, kad kauniečiai Šiauliams pavydės.... aš jau pavydžiu
Ne tu vienas pavydi. Visi pažįstami ( kauniečiai ) , kurie lankėsi Šiauliuose, tik ir tesveikina su arenos pastatymu.Yours sincerely,
Vaida.
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąNaktis:„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Šiaulių arena
Projekto vadovas:
architektas Eugenijus Miliūnas
Projekto autoriai:
architektai Algimantas Bublys (Detroitas, JAV), Eugenijus Miliūnas, Gintaras Balčytis, Linas Tuleikis.
Statinio konstruktorius:
UAB "Ribinis būvis" (direktorius Audrius Ražaitis).
Statybos darbų generalinis rangovas:
AB "Panevėžio statybos trestas" (generalinis direktorius Dalius Gesevičius).
Projekto techninė priežiūra:
UAB "Panevėžio miestprojektas" (direktorius Vytautas Sukackas).
Projekto auditas:
UAB "Nepriklausomas auditas" (direktorė Ana Sirienė).
Darbo projektą rengia:
AB PST PB „PST projektai" (darbo projekto vadovas Kęstutis Ščevinskas).
Darbo projekto ekpertizę:
atlieka UAB „Statybos projektų ekpertizės centras".
Aukštabalio multifunkcinio komplekso projekto įgyvendinimo grupė:
Edvardas Peleckas (Šiaulių miesto savivaldybė, grupės vadovas), Nijolė Veršinskienė (Šiaulių miesto savivaldybė, grupės administratorė).
Arenos operatorius:
Vš.Į."Pramogų sala" (generalinis direktorius Gintaras Radavičius, direktorius Darius Balčiūnas).
O Siauliai namu komanda. Siaip labai super atrodo, dabar nekantraudamas laukiu vaizdu su pilnai sumontuotom kedem, pakabintu kubu Kaip idomu jau garsa ir vaizda kubo sureguliavo?Uz Lietuva
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNaktį daug efektingiau nei dieną.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąkai tokios bus atvyksiu ir as
Comment
Comment