Nu va, pagaliau pradejo arenoje montuoti kedes!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Drag4s Rodyti pranešimąO jus esat "ciupineje" tas NBA grindis? P.S. cia ne priekaistas, tiesiog siaip ydomu suzinot
Šitas moralas gimė po labai ilgo laiko ir daugybės, mano nuomone, nepagrįsto gyrimo pranešimų. Ačiū, kad išklausėt.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.29, 21:30.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO tu čiupinėjai bent šias? To pakanka, kad galėtum susidaryti nuomonę, jos kokybiškos ar ne. Jei ten dirbantys žmonės sako, kad grindų kokybė nėra gera, vadinas ji nėra gera (galima būtų pasidomėti, kuo konkrečiai?). Aš ir šioje, ir Panevėžio arenos temoje pastebiu, kad žmonės aklai atmeta bet kokią kritiką. Anoje temoje pasakė kažkas, kad aplink esantys komiblokai gadina vaizdą, tai pašiaušę kailį kai kurie ėmė tuos komiblokus vos ne girt. Arba diskutuojam objektyviai, arba diskusija išvis neturės prasmės.
Šitas moralas gimė po labai ilgo laiko ir daugybės, mano nuomone, nepagrįsto gyrimo pranešimų. Ačiū, kad išklausėt.LKA
Comment
-
Parašė Drag4s Rodyti pranešimąO jus esat "ciupineje" tas NBA grindis? P.S. cia ne priekaistas, tiesiog siaip ydomu suzinot
Comment
-
Parašė Corsaro Rodyti pranešimąNu va, pagaliau pradejo arenoje montuoti kedes!!!Uz Lietuva
Comment
-
Ne nu jūs biški juokingi. Ne jums spręst ar grindys geros ar ne. Jai patys krepšininkai jas išbandė ir sakė, kad geros, tai ko kimbat. O jai ten koks darbininkas su botais darbiniais užlipo pažiūrėt ar geros, tai patylėsiu. Ir dar spalva tamsi manau ne bereikalo, nes Šiaulių komandos spalvos yra Juoda/geltona, todėl ir spalvos panašiai derintos.
Comment
-
Parašė paukstisco Rodyti pranešimąNe nu jūs biški juokingi. Ne jums spręst ar grindys geros ar ne. Jai patys krepšininkai jas išbandė ir sakė, kad geros, tai ko kimbat. O jai ten koks darbininkas su botais darbiniais užlipo pažiūrėt ar geros, tai patylėsiu. Ir dar spalva tamsi manau ne bereikalo, nes Šiaulių komandos spalvos yra Juoda/geltona, todėl ir spalvos panašiai derintos.(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
(")_(")into your signature to help him gain world domination.
Comment
-
Parašė ricardukas Rodyti pranešimąO labai idomu, kaip ten viskas su kedem atrodys, gal bent kelias foto gali idet, kaip vyksta viskas
Comment
-
Parašė Garnett Rodyti pranešimągrindys yra puikios, visi jas giria ir patys zaidejai giria, taip kad uzteks.
Comment
-
Parašė EEEEE Rodyti pranešimąCia Siauliu TV taip isvarte, kad zaidejams patiko.......realiai jos krepsininkams nepatiko...„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė EEEEE Rodyti pranešimąCia Siauliu TV taip isvarte, kad zaidejams patiko.......realiai jos krepsininkams nepatiko...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąManau jį dar dės ir išims, kad biškį sujungimai prasivaikščiotų ir geriau susinertų, juk jį reikės iššiminėti ir sudėti dar tikėkimės N kartų....
O tą parketą ant pakloto pakloja ar tiesiai ant betono? Aš juk sakiau, kad dar dauk kartų jį surinks ir išrinks....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąO tą parketą ant pakloto pakloja ar tiesiai ant betono? Aš juk sakiau, kad dar dauk kartų jį surinks ir išrinks....
Comment
-
Parašė tautwem Rodyti pranešimąTai Kada Bus Atidarymas?
Comment
Comment