Na tada neprastai sumastyta cia. Visai gerai ziurisi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Arena
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Traimix Rodyti pranešimąNa visai neblogai atrodo...tikiuos s? arena itakos siauliu zaidima, bei finansavima....manau sia arena vadins karcia piliulia-siauliu varzovai.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTurbūt taip ir bus, su nauja arena turėtų padaugėt rėmėjų tuo pačiu kilti ir biudžetas, su nauja arena Šiaulius turėtų priimti jau į ULEB, kur atvyktų galingi žinomi klubai, kiltų susidomėjimas ir taip toliau. Gal neužilgo Šiauliai ne tik karts nuo karto įkas Rytui, Žalgiriui bet ir aršiau pakovos dėl vietos LKL finale
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąTai kad prieš porą savaičių buvo atvykęs galingas ir žinomas Gironos Akasvayu, tačiau jokio susidomėjimo Šiauliuose nesukėlė.
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąO kada nusimato Arenos atidarymas ?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąJei kelios vietos nebuvo užimtos, tai tik dėl to, kad ten žiauriai nepatogu žiūrėt varžybas. Nekomfortabilūs tie rūmai... Pats dėlto ir nelankau rungtynių.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąAr sunku truputį pavartyti temos puslapius ir paieškoti?Na,bet tiek to-apie vasaros vidurį.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGal matėte - ar per šventes dirbo? Nes ten "chebra" rimtai nusiteikusi - nesu matęs dienos metu nedirbančių.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimą
Comment
Comment