tikrai daug zadanciai atrodo! tai ne Siemenso deze...
Ech, kad dar Siauliams komanda kaip reikiant sustiprinti, kad parodytu sostiniu snobams - is kur krepsininkai dygsta!
Arena is tikruju ispudinga,taciau nedrisciau jos lyginti su Siemens'u.Juk nei vienas nezinome kokia bus jos kokybe viduje,o beto buvusi avarija statybvieteje irgi ne i nauda.O siap man labai arenos pavadinimas nepatinka kazkoks Aukstabalio multifunkcinis kompleksas.Tas aukstabalis labai netinka turetu but koks nors trumpesnis ir geriau skambantis zodis
osiz. (mano asmenine nuomone) vidaus padaryt blogiau nei siemens arenoj nebegalima pabetonuot belekaip netgi darbininkai is kelmes galetu as manau kad visgi pasiims patirties siaulieciai is vilniaus ir kazka idomesnio sugalvos nei plikas betono sienas ir tuos kvailus kioskus kur pardavineja saltas picas bet aisku, cia tik mano nuomone, gal padarys lygiai ta pati...
osiz. (mano asmenine nuomone) vidaus padaryt blogiau nei siemens arenoj nebegalima pabetonuot belekaip netgi darbininkai is kelmes galetu as manau kad visgi pasiims patirties siaulieciai is vilniaus ir kazka idomesnio sugalvos nei plikas betono sienas ir tuos kvailus kioskus kur pardavineja saltas picas bet aisku, cia tik mano nuomone, gal padarys lygiai ta pati...
Jo, tiek viduje tiek ir isoreje siemans arena tikrai tragiskai atrodo: betonas, skardos, viskas pilka. Nieko gero ten nera. Tikiu, kad Siauliuose zymiai grazesne ir jaukesne arena bus!
Einam issipirkti metinius abonentus.
Matot as niekad nebuves Siemens arenos viduje del to ir galvojau,kad ten tikriausiai yra viskas geriau nei kad Siauliuose bus,bet jeigu jau sakot,kad ten is tikruju nieko gero,tai gal Siauliu arena taps nr.1 Letuvoje
Comment