Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man iškilo dar vienas klausimas... Numatyta pastatyti berods 4 arenas. Vilniuje jau yra, Šiauliuose bus jau už metelių kažkur, Panevėžys irgi manau turės(jei neužsigeis ten per daug super duper kažko), Kaunas irgi manau turės kažkada, o kaip Klaipėda? Jokio garselio apie arenos statybas uostamiestyje? Nejaugi nėra jokių projektų?

Comment

Cempionatui surengti uztenka ir keturiu arenu. Bet, zinoma, tikiuosi ir Klaipeda pasistatys savo.
      www.lt-lv-forum.org/

Comment

Klaipeda turejo projekta 5000 vietu arenai, buvau mates netgi renderiu, bet dabar kazkaip nieko negirdet...

Comment

Parašė www.klaipeda.daily.lt

Sporto arenai išleistos lėšos turės atsipirkti

AUŠRA LUKAUSKIENĖ

Klaipėdos taryba patvirtino teritorijos, kurioje numatyta vieta sporto arenai statyti, detalųjį planą.

Tikimasi, kad kitais metais bus pradėti projektavimo darbai. Todėl uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius džiaugėsi patirtimi, kurios įgijo Švedijos mieste Karlskronoje, kur atidaryta nauja sporto arena.

Klaipėdoje per artimiausius 2-3 metus turi atsirasti 5 tūkst. vietų arena. „Nepakanka pastatyti kompleksą, reikia, kad lėšos atsipirktų. Reikalingas operatorius, kuris užsiimtų salės užimtumo organizavimu“, - sakė meras. Anot jo, Karlskronos savivaldybei sporto arena kainavo apie 160 mln. Švedijos kronų (apie 57 mln. litų). R.Taraškevičius atkreipė dėmesį į aukštą atliktų darbų kokybę „be jokio papildomo blizgesio, be nereikalingos apdailos“. Anot jo, pas mus numatomų statyti arenų kaštai yra daug didesni. Mero nuomone, Klaipėda gali tikėtis ir teigiamo Vyriausybės požiūrio sprendžiant arenos finansavimo klausimus.
          čia berods paskutinios naujienos dėl Klaipėdos arenos.. gaila, kad tik 5000, bet ko norėti, kai Klaipėdos krepšinio komanda "Neptūnas" visados voliojasi turnyrinių lentelių dugne..
          Westside is the best ! :jura:

Comment

Puiku tada! Man idomu, kaip LKL rungtynes atrodys po kokiu 3 meteliu.
            Zalgiris 14000 vietu arenoje
            Rytas 11000
            Neptunas 5000
            Siauliai 5000
            Panevezys 5000
            Atletas 5000 Halej ?
            Neblogai...

Comment

Dar Aytus turi nebloga sale
              www.lt-lv-forum.org/

Comment

Turi, neblogai atsirestauravo, 2000 vietu, bet kaip Alytui manau uztenka, taciau klausimas toks, ar jie isvis dar zais LKL'e?

Comment

as ir neprisigalvoju,man tik keista kodel provincijos arenos,nors ir bus daug mazesnes, kainuos taip brangiai

Comment

Parašė batista
                    as ir neprisigalvoju,man tik keista kodel provincijos arenos,nors ir bus daug mazesnes, kainuos taip brangiai
                    Todel manau kad medziagu kokybe bus geresne, prabangesne.
                    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Renderis - Šiaulių arena ir Dainų parkas ateiti:

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Šiaulių areną valdys žinomas humoristas

5000 vietų Aukštabalio pramogų ir sporto kompleksą savivaldybė 15 metų perleis vieninteliam operatoriaus konkurso dalyviui - viešajai įstaigai "Pramogų sala". Vienas jos steigėjų - šalies pramogų pasaulyje pagarsėjęs šiaulietis Darius Balčiūnas, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Vakar Šiaulių miesto savivaldybė baigė daugiau kaip dvi savaites trukusias derybas ir paskelbė Šiaulių arenos operatoriaus konkurso nugalėtoją.

Pasak konkurso komisijos pirmininko, savivaldybės administracijos direktoriaus Genadijaus Mikšio, pramogų bei sporto kompleksą koncesijos pagrindais 15 metų numatoma perduoti Šiauliuose registruotai viešajai įstaigai "Pramogų sala". Šios įmonės steigėjai - mieste registruotos reklamos agentūros "Pramuštgalvis" įkūrėjas, pramogų pasaulyje Pilypuko vardu žinomas Darius Balčiūnas ir verslininkas, Lietuvos žolės riedulio federacijos viceprezidentas Gintaras Radavičius. Operatoriaus konkurso sąlygas buvo pasiėmę keturi pretendentai, tarp jų - ir garsi kompanija "Siemens", tačiau paraišką dalyvauti konkurse pateikė tik "Pramogų sala", skelbia „Lietuvos žinios“.

Savivaldybė neslepia, kad būsimąją areną teks remti iš biudžeto. Preliminariais skaičiavimais, tam kasmet planuojama skirti per 700 tūkst. litų. "Domėjomės panašių arenų veikla keliose užsienio šalyse ir įsitikinome, kad pačios arenos neišsilaiko, jos yra dotuojamos", - sakė G.Mikšys.

Pasak G.Mikšio, šiauliečių siūlymas buvo vienintelis, tad savivaldybei nebuvo iš ko rinktis.

lzinios.lt
                        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

smagu, kad siauliai taip juda !

Comment

Įdomu, kodėl neįmetė jo šiaulietiško personažo nuotraukos?
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                              Įdomu, kodėl neįmetė jo šiaulietiško personažo nuotraukos?
                              Gal del to, kad sitoj atrodo protingesnis

Comment

Graži Šiaulių arena bus- smagu, kad ir Šiauliai gražeja
                                įdomu kokia čia apdaila numatyta arenos? durnas?
                                :geles:

Comment

jo. siaip sis statinys mane labiausiai domina Siauliuose. beje vakar maciau (jei neapsirinku), kad jau irenginejamos tribunos t.y. ju konstrukcijos

Comment

Parašė pauliezaz
                                    jo. siaip sis statinys mane labiausiai domina Siauliuose. beje vakar maciau (jei neapsirinku), kad jau irenginejamos tribunos t.y. ju konstrukcijos
                                    Jo neapasirinki, tiksliau formuojama pirmoji perdanga pas mane viskas gerai matosi per langa, taigi statybas galiu stebeti visa diena
                                    Paskutinis taisė Karolis!; 2006.04.12, 11:54.

Comment

Parašė rastaman
                                      Jo nepasirinki, tiksliau formuojama pirmoji perdanga pas mane viskas gerai matosi per langa, taigi statybas galiu stebeti visa diena
                                      O malonu, kad siaulieti sutikau. Tai tau nebus sunku i busimasias varzybas nueit. P.S. O Guns N' Roses gera grupe?

Gal kas zinot kada planuoja baigt statybas?

Comment

Parašė rastaman
                                        Jo nepasirinki, tiksliau formuojama pirmoji perdanga pas mane viskas gerai matosi per langa, taigi statybas galiu stebeti visa diena
                                        Tai galėtum bendram labui kokį webcam'ą pritaisyti prie lango
                                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė pauliezaz
                                          O malonu, kad siaulieti sutikau. Tai tau nebus sunku i busimasias varzybas nueit. P.S. O Guns N' Roses gera grupe?

Gal kas zinot kada planuoja baigt statybas?
                                          Cia ir daugiau Siaulieciu yra!!!! Jo nebus man problemu su parkingu . O arena planuoja uzbaigti 2007 m. balandzio menesi !!!!

P.S. guns n' roses rock's kai tu gimiai, ta grupe issiskyre

Comment

Working...
                                          X