Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai kad lygtais Karaliaus sedevras,bet kazkada rase laikrastyje,kad dar des stikla is vienos puses,nes pries tai virsijo samata.
    O Siauliu arena is lauko atrodo graziai,bet jau vidus...Tiek tualetai,tiek baras,tiek rubines man atrodo tikrai nekaip.Pati sales erdve labai patinka,viskas grazu,nu gal tik lubos,bet ir tokiam siemense tokios pacios.
    p.s. labai atsiprasau uz offtopic.

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
      2 iš 10 patiks tik tuo atveju jei 8 bus šiauliečiai o kiti du Miliūnas su Bubliu...
      Jei as tarp tu 8 siaulieciu busiu, tada bus 3/10, nes man interjas patinka !
      W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
      Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
      Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

ziek tuoj i 10/10 surinksim
        Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
          ziek tuoj i 10/10 surinksim
          Jei prisijungsi, tuomet tikrai greiciau !
          Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Apollo Rodyti pranešimą
            Kiekvienas turi savo skonį. Man pvz tikrai nėra baisu. Visi vamzdžiai ir pan. priteikia originalumo arenai, tačiau čia tik mano nuomonė.
            Manau nekiekvienas gali suprasti naujus sumanimus naujo stiliaus interjera, ir teks dar daug pagyvent ir pamatyt iki supratimo, tiesiog tai neyprasta prisideda senosio paziuros kad viskas privalo spinedti, viskas butu apkarstyta dzinguliukus ir visa kita vienu zodziu islaizyta.

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
            Jei as tarp tu 8 siaulieciu busiu, tada bus 3/10, nes man interjas patinka !
            Man taip pat interjeras patinka, gali priskaiciuot ir mane

Comment

Aš 4.
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė slasher Rodyti pranešimą
                Manau nekiekvienas gali suprasti naujus sumanimus naujo stiliaus interjera, ir teks dar daug pagyvent ir pamatyt iki supratimo, tiesiog tai neyprasta prisideda senosio paziuros kad viskas privalo spinedti, viskas butu apkarstyta dzinguliukus ir visa kita vienu zodziu islaizyta.
                Kokios cia naujos paziuros?tai reiskia jus siemensas aplenke,nes ten irgi nemazai nepabaigtu dalyku.Taip,kad galiu sakyt vaje kokie jus neoriginalus.Beje tai gal tada ir mieste iskasam vamzdzius ir sustatom ant zemiu?,bus originalu.As suprantu,kad jus bandot matyt viska sviesiom spalvom,bet interjeras kol kas neuzbaigtas,gal uzbaigs iki atidarymo,o gal ir ne.paprasciausiai lesu trukumas.galiu duoti pavyzdi Kauno akropolio garaza irgi sake,kad toks sumanymas,tik po kokio menesio buvo parasyta,kad nedejo stiklo del lesu trukumo.Tas pats ir su jusu arena.Tik dauguma ir sake,kad tas garazas baisus.Nu bet kaip sakoma del skonio nesigincyjama.

Comment

Tai dar dziaukites ,kad ta tvoros sieta tik rubinese naudojo....buvo sumanymas ir lubas is to pacio kabint....na zodziu buvo dar daug nesamoningu sprendimu, bet del nezinau ko stokos padaryta kitaip...

Comment

Mėgstam betoną ir metalą - nemėgstam tapetų su gėlytėm.

Comment

Parašė EEEEE Rodyti pranešimą
                      Tai dar dziaukites ,kad ta tvoros sieta tik rubinese naudojo....buvo sumanymas ir lubas is to pacio kabint....na zodziu buvo dar daug nesamoningu sprendimu, bet del nezinau ko stokos padaryta kitaip...
                      Jei ant lubų kabintų, tai reikėtų per tą sietą tik elektrą paleisti ir į areną mašinytes iš tokio tarybinio atrakciono "autodromas" atvežti

Comment

na man išties keista, kad tiek daug žmonių čia lankosi, kurie nuėję į kokią gamyklą aikčioja iš grožio ir katučių ploja puikiems architektūriniams sprendimams, kurių tiesa ten nėra
                        ...tik nesupraskit manęs teisingai...

Comment

Valstybinė komisija kol kas neleido eksplotuoti arenos

Šiaulių arenoje jau atidarymo nuotaikos, tačiau pastatą įvertinusi valstybinė komisija, kol kas nedavė leidimo jo eksploatacijai. Pasak komisijos atstovų, rimtų trūkumų neužfiksuota, tačiau atidarymo šventę gali sugadinti priešgaisrinės saugos ekspertų reikalavimai.
                          ar tai negali buti priezastis, kodel nepardavinejami bilietai?

Comment

Kelios atsibodusios nuotraukos.

Nelabai išvaizdžiai atrodantys, išsiraitę vamzdžiai.

Sutvarkyta J.Jablonskio gatvė.

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Apollo Rodyti pranešimą
                              Sutvarkyta J.Jablonskio gatvė.

pagaliau gales vel vaziuoti sia gatve nelauzant masinos ir dantu

Comment

dar biski tualetu

Comment

Nu isore arenos tikrai aki traukianti taciau is foto matytas vidus (nekalbu apie krepsinio aikste ir tribunas) man atrodo prasciau nei vidutiniskas. Nzn gal ten dar ne viskas pabaigta bet primas ispudis tai nelabai.

Comment

arena, grazumelis. ir beje visi arenos vidaus kritikai, ispeju kad viskas ka matote nuotraukose, yra 5kartus blogiau nei realiai. Ateisit ir pamatysit.

Comment

Corsaro aciu!!Atrado labai graziaiDuociau 9 is 10

Comment

corsaro tu valdai respect! as duodu 9/10, 1 pritruko, nes nemaciau gyvai, bet jauciu kai pamatysiu gyvai tai bus 10/10 balu. gal kas zino kokiu priesgaisriniu reikalavimu neatitiko?

Comment

GERAS o kartais virs krepsinio lentu neturi buti svieslenciu (laiko)? Ir beto pirmas renginys juk bus koncertas taigi negi vel isardys viska o poto klos isnaujo kazkam nerupi zmoniu vargai (ta prasme sudeti ir vel isimti ta parketa).

Comment

Working...
                                          X