nu tos sviesios foto nesweikai graziai atrodo o ten kur rubines taj tie betonai taip nu idomiai atrodo, o tulikai irgi nematytai taip nu nueisim jau greitai ir viskas bus aisku dekui uz foto
..iki kol pastatys geresnių vis dėl to deretų palaukti dar trijų planuojamų arenų (Kns, Klp, Pnv) ir tada leisti sau sakyti geriausia ji ar blogiausia..
..iki kol pastatys geresnių vis dėl to deretų palaukti dar trijų planuojamų arenų (Kns, Klp, Pnv) ir tada leisti sau sakyti geriausia ji ar blogiausia..
Zinoma, bet man asmeniskai uz Siemens arena Siauliskiu tikrai originalesne. Su nekantrumu laukiu ir kitu arenu, panasu kad Panevezys bus pirmasis, is tavo paminetu.
Kai pstatys sekancią iš triejų galės vertinti iš naujo dar daug vandens nutekės, o dabar mano nuomone Šiaulių arena viena geriausių
Siaip mano nuomone tie architektai mums visiems meluoja. Jie tikrai nepaliktu tu nutekejusiu betonu, laidu, metalu ir visko kitko, tiesiog pritruko lesu. Jau dabar truksta 8 mln litu, kuriuos praeita savivaldybe sake tikrai suras, o dabar atejo nauja partija ir stumia raga. mato kad nieko geriau nebegali padaryt ir pradeda kalbas, kad neva mes taip norejom taip turi buti taip grazu o siaip tai vistiek grazu, juk eisiu ziuret krepsini o ne i sienas ar lubas
Siaip mano nuomone tie architektai mums visiems meluoja. Jie tikrai nepaliktu tu nutekejusiu betonu, laidu, metalu ir visko kitko, tiesiog pritruko lesu. Jau dabar truksta 8 mln litu, kuriuos praeita savivaldybe sake tikrai suras, o dabar atejo nauja partija ir stumia raga. mato kad nieko geriau nebegali padaryt ir pradeda kalbas, kad neva mes taip norejom taip turi buti taip grazu o siaip tai vistiek grazu, juk eisiu ziuret krepsini o ne i sienas ar lubas
Šiaip jie net nemeluoja, jie neturi nei laiko nei pinigų taisyt.
Architekto pasisakymai apie modernu ir kitoki interjera yra visiska kvailyste Siauliai neturi bapkiu apdailai ir taupo kur gali todel viskas ir paliekama.
"Cia viskas padaryta viana ranka" paprastai viskas kas yra normalu daroma dviem.
Comment