As manau kad tie tarpai tarp parketo ploksciu turi buti, nes Tauro saleje irgi jie buvo atrodo... Siaip laukiu nesulaukiu kada ja atidarys Tik vat man idomu kada prades prekiaut bilietais i tas Lietuvos Svedijos rungtynes? Nes bijau kad ten bus tokios masines maxankes del bilietu... O tikrai noretusi papulti i tas rungtynes
Tarpai tarp parketlenciu turi buti.............................................. .................................................. ................tik pastovioje (nesudedamoje) dangoje, bo medis yra gyvas sutverimas, reaguojantis i aplinkos dregme ir temperatura.....Taigi jis vaiksto, tam ir tie tarpai.Sudedamosiose grindyse, mano sveiku mastymu, neturetu buti jokiu tarpu...
Tarpai tarp parketlenciu turi buti.............................................. .................................................. ................tik pastovioje (nesudedamoje) dangoje, bo medis yra gyvas sutverimas, reaguojantis i aplinkos dregme ir temperatura.....Taigi jis vaiksto, tam ir tie tarpai.Sudedamosiose grindyse, mano sveiku mastymu, neturetu buti jokiu tarpu...
Kam tų taškų tiek pridėjai ?
O, Pauliau, kuo Tau kėdės nepatinka ? Geriau dabar esančios sporto mokykloje "Saulė" ?
„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Tai pagal tavo logika, sudedamosiose grindyse medis nera gywas sutverimas ir jis i jokius aplinkos pokycius nebereaguoja? Taigi ar tokiu ar tokiu atveju jis vaiksto, nepriklausomai nuo to ar jis sudedamas ar ne, juolab kad parketas nezino kiek laiko jis bus sudetas iki kol ji vel isardys ir negali pasirinkt ar jam reikes tarpu ar ne
medis yra gyvas sutverimas, reaguojantis i aplinkos dregme ir temperatura
Manai, kad mediena, sudeta i parketa vis dar yra gyva?
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Manai, kad mediena, sudeta i parketa vis dar yra gyva?
Gyva ta prasme, kad keičia matmenis. Pavyzdžiui, ir medinės durys kambaryje vasarą užsidaro lengvai, o žiemą šiek tiek sunkiau, nes nemaloniai braukia per grindis. Vadinasi, šiek tiek išbringsta ar kaip tenai vadinasi....
Panašu, kad šias grindis kažkas jau ir išbandė, peržingsniuodamas išilgai http://images.anonserv.com/out.php/i11241_IMGP7741.JPG
Beje, Corsako, kokioje arenos dalyje ir kokiame aukšte ši vieta yra, kurią nufotografai?
O tas kedes visur taip ant pliko betono montuoja?? kazkaip pilkai man atrodo...
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment