Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Arena

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tikrai bus graži arena

Šviečiant saulei iš viso turėtų atrodyti labai žvilgančiai

Comment

tikrai daug zadanciai atrodo! tai ne Siemenso deze...
      Ech, kad dar Siauliams komanda kaip reikiant sustiprinti, kad parodytu sostiniu snobams - is kur krepsininkai dygsta!

Comment

Arena is tikruju ispudinga,taciau nedrisciau jos lyginti su Siemens'u.Juk nei vienas nezinome kokia bus jos kokybe viduje,o beto buvusi avarija statybvieteje irgi ne i nauda.O siap man labai arenos pavadinimas nepatinka kazkoks Aukstabalio multifunkcinis kompleksas.Tas aukstabalis labai netinka turetu but koks nors trumpesnis ir geriau skambantis zodis
        Mano darbai deviantart'e

Comment

o! Jau kaip mat svesim greitai ikurtuves tikrai labai grazi arena.
          :buksvx:

Comment

osiz. (mano asmenine nuomone) vidaus padaryt blogiau nei siemens arenoj nebegalima pabetonuot belekaip netgi darbininkai is kelmes galetu as manau kad visgi pasiims patirties siaulieciai is vilniaus ir kazka idomesnio sugalvos nei plikas betono sienas ir tuos kvailus kioskus kur pardavineja saltas picas bet aisku, cia tik mano nuomone, gal padarys lygiai ta pati...

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
              o beto buvusi avarija statybvieteje irgi ne i nauda.
              Nei į naudą, nei ne į naudą. Statybininkai turėjo šiokių tokių išlaidų ir tiek.

Comment

Parašė oxygens Rodyti pranešimą
                osiz. (mano asmenine nuomone) vidaus padaryt blogiau nei siemens arenoj nebegalima pabetonuot belekaip netgi darbininkai is kelmes galetu as manau kad visgi pasiims patirties siaulieciai is vilniaus ir kazka idomesnio sugalvos nei plikas betono sienas ir tuos kvailus kioskus kur pardavineja saltas picas bet aisku, cia tik mano nuomone, gal padarys lygiai ta pati...
                Jo, tiek viduje tiek ir isoreje siemans arena tikrai tragiskai atrodo: betonas, skardos, viskas pilka. Nieko gero ten nera. Tikiu, kad Siauliuose zymiai grazesne ir jaukesne arena bus!
                Einam issipirkti metinius abonentus.

Comment

Matot as niekad nebuves Siemens arenos viduje del to ir galvojau,kad ten tikriausiai yra viskas geriau nei kad Siauliuose bus,bet jeigu jau sakot,kad ten is tikruju nieko gero,tai gal Siauliu arena taps nr.1 Letuvoje
                  Mano darbai deviantart'e

Comment

OI nuotraukos baisios.. Na grazios, taciau neatspindi kaip ish tikruju atrodo siuo metu arena..
                    jej ryt turesiu laiko nueisiu nufotografuot..

Comment

Is toli arena puikiai ziurisi ...................bet is arcau-kazkokiais blizguciais matosi vidus nukabinetas-biski popsovai atrodo

Comment

Atrodo Super!

Comment

Įtariu, kad saulėtomis žiemos dienomis, šviesai papildomai atsispindint nuo sniego- efektas turėtų dar sustiprėti
                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

super

Comment

patinka man labai Siauliu arena, na gal dabar su sita arena ir Siauliu Siaulius priims i ULEB CUP, butu isties smagu

Comment

Parašė kaunietis
                                nuotraukos darytos 2006.09.28 dienos metu. girdejau kad ryte dar efektingiau.
                                pirmakart cia keliu nuotraukas tai atleiskit jei kas nepavyks
                                Arena tikrai atrodo SUPER

P.S. biski dienas sumaisiai, turbut 27 diena fotkinai, nes siandiena 28 ir siauliuose apsiniaukia ir lynoja
                                W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Nereali arena!!!

Comment

tiesiog nepakartojama

Comment

Is tiesu galingai atrodo
                                      Mano darbai deviantart'e

Comment

Arena atrodo gležna kaip kokia švelni panikė. Regis akmenuką mesi ir suduš visi stiklai bei sugrius kaip kortų namelis.

Na, bet išties tie stiklai gal bent poros cm storio....

Comment

Is tiesu tie stiklai yra labai ploni,bet tikiuosi,kad patvarus,nes kitaip ateis koki Siauliu skustagalviai ir isdauzys su akmenim
                                          Mano darbai deviantart'e

Comment

Working...
                                          X