Kuo daugiau objektu, tuo miestas jaukiau ir puosniau atrodys! Dziugu, kad kyla kulturos lygis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių pėsčiųjų tako (Bulvaro) rekonstrukcija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Andrr Rodyti pranešimąKuo daugiau objektu, tuo miestas jaukiau ir puosniau atrodys! Dziugu, kad kyla kulturos lygis.
Comment
-
Parašė mdz Rodyti pranešimągrazu tai grazu. bet man baisu del chuliganu ir vandalu. pastoviai ka nors niokoja, o ypac pamege pelikanus bulvare..
Comment
-
Atvirai pasakius, Siauliu bulvaras man net grazesnis uz Gedimino pr vilniuje, neseniai buvau, tai man pasirode labai jaukus. Is viso Siauliai labai gerai atrodo.
Vandalai turetu kreiptis pas psichiatrus ir aiskintis tokio savo elgesio priezastis"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
2007-03-28
Atšilus orams kelininkai skuba baigti darbus Šiaulių miesto centriniame bulvare. Klojamos plytelės atkarpoje nuo Dvaro gatvės iki Mickevičiaus. Vilniaus gatvės pėsčiųjų bulvaro rekonstrukciją bendrovė „Šiaulių kelias" turi baigti iki birželio pabaigos. Nedidelės atkarpos rekonstrukcija kainuos 3 su puse milijono litų. Praėjusiais metais rekonstruota Vilniaus gatvės atkarpa nuo Tilžės iki Dvaro gatvės. Tai Šiaulių miesto savivaldybei kainavo per 5-kis milijonus litų.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąO nežinote ar bus rekonstruojama nuo Mickevičiaus g. iki Žemaitės g. ši atkarpa ?Konkursas Šiaulių miesto gatvių remonto darbų, rekonstrukcijos, naujų gatvių tiesimo darbų, viadukų, bulvaro ir t.t. priežiūros paslaugai įsigyti
Šiaulių miesto savivaldybės administracija skelbia atvirą konkursą Šiaulių miesto gatvių remonto darbų, rekonstrukcijos, naujų gatvių tiesimo darbų, viadukų, bulvaro, aikščių rekonstrukcijos, hidrotechninių įrenginių statybos techninės priežiūros vykdymo bei naudojamų medžiagų kokybės kontrolės laboratorinių tyrimų ir bandymų paslaugai įsigyti.
Vertinimo kriterijus: mažiausia kaina.
Vokai su pasiūlymais priimami iki 2007 m. balandžio 17 d. 10.00 val. 334 kab., Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai. Vokai atplėšiami 2007 m. balandžio 17 d. 10.00 val. 236 salėje, 2 aukštas.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąbet tai mires tas bulvaras... parduotuves uzsidare visos
(dts, tikrinkis PM!!!)
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąbet tai mires tas bulvaras... parduotuves uzsidare visosW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąbet tai mires tas bulvaras... parduotuves uzsidare visos
Comment
-
http://img78.imageshack.us/img78/754...0501551st7.jpg
va sitas vaizdelis man sneka.. iskabos dingo visos kazkaip kiek pamenu pries saules miesto atidaryma buvo gyviau
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąhttp://img78.imageshack.us/img78/754...0501551st7.jpg
va sitas vaizdelis man sneka.. iskabos dingo visos kazkaip kiek pamenu pries saules miesto atidaryma buvo gyviauW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
Comment