Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių pėsčiųjų tako (Bulvaro) rekonstrukcija

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kuo daugiau objektu, tuo miestas jaukiau ir puosniau atrodys! Dziugu, kad kyla kulturos lygis.

Comment

Parašė Andrr Rodyti pranešimą
      Kuo daugiau objektu, tuo miestas jaukiau ir puosniau atrodys! Dziugu, kad kyla kulturos lygis.
      grazu tai grazu. bet man baisu del chuliganu ir vandalu. pastoviai ka nors niokoja, o ypac pamege pelikanus bulvare..

Comment

Parašė mdz Rodyti pranešimą
        grazu tai grazu. bet man baisu del chuliganu ir vandalu. pastoviai ka nors niokoja, o ypac pamege pelikanus bulvare..
        Tas tai tikra tiesa.

Comment

Per tokius pavienius vandalus ir susidaro neigiamas įvaizdis tiek apie Šiaulius, tiek ir apie Panevėžį. Niekaip nesuprantu, ko tiem besmegeniam užkliūna pelikanai?

Comment

Jo grazus tie pelikanai ir tais fontanas tik kad tiek vandalai tai ziuriu plokstes nuo fontano nuskaldo o dabar ir pelikana nudaužė

Comment

Atvirai pasakius, Siauliu bulvaras man net grazesnis uz Gedimino pr vilniuje, neseniai buvau, tai man pasirode labai jaukus. Is viso Siauliai labai gerai atrodo.

Vandalai turetu kreiptis pas psichiatrus ir aiskintis tokio savo elgesio priezastis
              "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
              negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

Comment

lyg ir baige ex alitos projekciuka

man tai bulvare truksta jaukumo del prastos pastatu bukles. ga kai medziai uzaugs ir suzaliuos - pasleps

Comment

2007-03-28
                  Atšilus orams kelininkai skuba baigti darbus Šiaulių miesto centriniame bulvare. Klojamos plytelės atkarpoje nuo Dvaro gatvės iki Mickevičiaus. Vilniaus gatvės pėsčiųjų bulvaro rekonstrukciją bendrovė „Šiaulių kelias" turi baigti iki birželio pabaigos. Nedidelės atkarpos rekonstrukcija kainuos 3 su puse milijono litų. Praėjusiais metais rekonstruota Vilniaus gatvės atkarpa nuo Tilžės iki Dvaro gatvės. Tai Šiaulių miesto savivaldybei kainavo per 5-kis milijonus litų.
                  W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                  Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                  Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

O nežinote ar bus rekonstruojama nuo Mickevičiaus g. iki Žemaitės g. ši atkarpa ?
                    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Apollo Rodyti pranešimą
                      O nežinote ar bus rekonstruojama nuo Mickevičiaus g. iki Žemaitės g. ši atkarpa ?
                      Konkursas Šiaulių miesto gatvių remonto darbų, rekonstrukcijos, naujų gatvių tiesimo darbų, viadukų, bulvaro ir t.t. priežiūros paslaugai įsigyti
                      Šiaulių miesto savivaldybės administracija skelbia atvirą konkursą Šiaulių miesto gatvių remonto darbų, rekonstrukcijos, naujų gatvių tiesimo darbų, viadukų, bulvaro, aikščių rekonstrukcijos, hidrotechninių įrenginių statybos techninės priežiūros vykdymo bei naudojamų medžiagų kokybės kontrolės laboratorinių tyrimų ir bandymų paslaugai įsigyti.
                      Vertinimo kriterijus: mažiausia kaina.

Vokai su pasiūlymais priimami iki 2007 m. balandžio 17 d. 10.00 val. 334 kab., Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai. Vokai atplėšiami 2007 m. balandžio 17 d. 10.00 val. 236 salėje, 2 aukštas.
                      Kaip matom konkursas paskelbtas tolesniai rekonstrukcijai atlikti. Balandžio 17 d. paaiškės kas ją atliks.
                      Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

greiciau tie zeldiniai suzaliuotu, nes kolkas imho, nors ir padaryta tvarkingai, taciau atrodo nykiai

Comment

baiginėjama bulvaro atkarpa nuo dvaro iki mickevičiaus

Comment

Kasdieninis kelias. Matosi jau baiginėja, Dvaro gatvė jau baigiama išgrįsti akmenimis.
                            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

bet tai mires tas bulvaras... parduotuves uzsidare visos

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                                Nemiręs. Dabar kavinės klesti.
                                (dts, tikrinkis PM!!!)

Comment

Pasimoviai ant žurnaliūgų paistalų

Comment

Aš irgi nepritariu. Atsidaro ir naujų parduotuvių. Ir žmonių pilna, ypač kai saulutė šviečia Faina ta atnaujinta dalimi pasivaikščioti. Labai jauki, graži vieta tiek ryte tiek dieną tiek vakare.

Comment

http://img78.imageshack.us/img78/754...0501551st7.jpg
                                      va sitas vaizdelis man sneka.. iskabos dingo visos kazkaip kiek pamenu pries saules miesto atidaryma buvo gyviau

Comment

http://img78.imageshack.us/img78/754...0501551st7.jpg
                                        va sitas vaizdelis man sneka.. iskabos dingo visos kazkaip kiek pamenu pries saules miesto atidaryma buvo gyviau
                                        Is sitos dalies gal tik kokia viena paduotuve issikele ! Si atkarpa gal nevisai graziai atrodo ir del to kad jos renovaciaja dar nebaigta ! O siandiana bulvare atmosfera pasakiska, vyksta gatves muzikos diena ! Visas bulvaras skamba.

Comment

saunu tada gal tik taip pasirode man

Comment

Working...
                                          X