Parašė Svecias
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių pėsčiųjų tako (Bulvaro) rekonstrukcija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Dar kelios naktinės nuotraukos nakti geriau atrodo nei diena, nes man šviestuvai irgi nelabai patinka tikėjausi kokiu nors labiau įspūdingesnių šviestuvų, bet realiai gavosi paprasti ir pigus. Nors žinoma geriau negu seniau buvo ir žinoma galėjo būti ir prastesni :
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasDar kelios naktinės nuotraukos nakti .........
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė pauliezazSiaip man gaila tu medziu kur iskirto. Daug jaukesnis bulvaras buvo. Gal palaikysit mane nesveiku, bet as siaulietis ir net nemaciau kad bulvare tokios plyteles isklotos. Po menesio bus suskaldytosWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė pauliezazSiaip man gaila tu medziu kur iskirto. Daug jaukesnis bulvaras buvo. Gal palaikysit mane nesveiku, bet as siaulietis ir net nemaciau kad bulvare tokios plyteles isklotos. Po menesio bus suskaldytos
Comment
-
Parašė MarčiukasO kada ir ar išvis žada nuimti tuos laidus, kurie tramavajui tiktų??W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Naujoji bulvaro dalis ir senoji :
Dar daug darbo liko:
Kažkada buvo išsakyta nuomonė, kad Bulvaras yra mirusi be gyvėbės gatvė :
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė pauliezazturbut ne siaulietis esi. siaip ne su kujais isdauzoW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Šiaulių Bulvaras iš google earth. Storesne linija apibrėžtas plotas kuris yra dabar renovuojamas
P.S: Beto Bulvaro rekonstrukcijai skirti 5 milijonai iš savivaldybės biudžeto. Ir savivaldybė nutarė, kad padengs 50 % įšlaidų tiems Vilniaus gatvės gyventojams, kurie atnaujins savo pastatų eksterjerą, tai yra persidažis ir renovuos namų sienas esančias Bulvare
Comment
Comment