Gal kas žinote kiek visas Bulvaro renovavimas kainuoja ? Bei koks ištikro Bulvaro ilgis bei plotis kvadratiniais metrais Ir šiai kas ką žinote plačiau apie šį projektą : )
Bet aš suprantu, kad renovuojamas bus visas Bulvaras tik atitinkamais etapai. Būtu įdomu ir apie etapus sužinoti ką nors Beje koks viso bulvaro ilgis ?
Bet aš suprantu, kad renovuojamas bus visas Bulvaras tik atitinkamais etapai. Būtu įdomu ir apie etapus sužinoti ką nors Beje koks viso bulvaro ilgis ?
nors esu saulietis, bet geda prisipazinti nzn bulvaro ilgio , kazkur sitame musu forume skaiciau, kad bulvaras 400 m. trumpesnis uz lauisves aleja
nors esu saulietis, bet geda prisipazinti nzn bulvaro ilgio , kazkur sitame musu forume skaiciau, kad bulvaras 400 m. trumpesnis uz lauisves aleja
Kiek zinau, bulvaro ilgis apie 1km yra. Taip iseina tada, kad renovuoja ketvirti. Ir, jei prates renovacijas, tai renovuos puse- senaja bulvaro dali, o ta naujesne turbut paliks tokia pat.
So far so good, kai saka Dėl šviestuvų- geriau tokie, nei kaip Palangoj Basanavičiaus g-vėj
Na nežinau kuo jums tie Palangos šviestuvai taip nepatinka, bet man tai jie visai nieko Šiaulių šviestuvai truputi panašūs į Palangos Basanavičiaus g. šviestuvus tik aišku ne tokios rėkiančiai geltonos spalvos.
Comment