Kazkaip nelabai kaip atrodo tos egles prie prekybos namu. Esu mates nuotrauka daryta pries kokius 20 metu, tai eglutes iki 1.5m buvo, atrode visai dailiai. Dabar baisu, kad vieta po tomis eglemis netaptu nevisai socialiu asmenu "pikniku" vieta.
Jei būt mano valia tai tas egles nuleisčiau, fontaną ne kažkur kampe o per vidurį įdėčiau, aplink suoliukus gėlynus ir pan Porą eilių naujų liepų įvesčiau. O dabar kažkos bardakas. Tas snoro kioskelis kaip koks namelis ant vištos kojos vidurį mško
ar dar vyksta kokie darbai toje vilniaus gatvėje, ar rekonstrukcija jau baigta?
Dar vyksta, fontana baiginėja ir pačioje bulvaro pabaigoje, ties tomis eglėmis - kažkokie darbai, dar beje, tvarkomi prekyvietės laptai. Viskas eina į pabaigą, šiek tiek kažkokia avarija praėjusią savaitę pristabdė darbus, vienu žodžiu darbininkai prakirto šalia renovuojamo daugiabučio vamzdį ir dienai liko be vendens, nuostolius atlygino Šiaulių keliai. Laukiam užbaigtuvių..
Avarija tokia, Siauliu rysiu objektu statyba grezdama kryptiniu graztu pazeide vandentiekio vamzdi. Kiek maciu vietoje to buvo prakasta atvira transeja ir bent jau vakar naujoji danga buvo atstatyta.
Man kol kas pats baisiausias dalykas,tai tie metaliniai tureklai nu ka zinau, bet jie taip ten tragiskai atrodo, gadina viska. Galejo ka nors idomiau sugalvot.. :S
Comment