Parašė pauliaK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio prekybos ir pramogų centras „BABILONAS“ (RYO)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąZiuriu kazko mazai masinyciu beuzsuka i ana Panevezio krasta.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąsaunuidomu kas cia iseis is to kuolu misinio
Juk buvo sneku, kad praeita ziema vos "babilonas 1" stogas neigriuvo
دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąBuvo tų mašinyčių, čia aš palaukiau, kad tuščia būtų, kad niekas vaizdo neužstotųدائما الليتوانيه
Comment
-
Tai bent jau makete kazkaip kylantis praejimas parodytas. Mazdaug kur dabar "Zygio batai", bus pradetas tulenis, o bus baigtas Babilono2 antrajama aukste (bent pagal maketa). Aisq nezinau ar tai bus igyvendinta, bet >50% kad taip ivyks. Nelogiska butu, jei pastatai butu nesujungti ir reiktu per kiema vaikscioti is vieno i kita...دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąjei babilonas 2 stogas dabar butu pastatytas tai galima sakyti siauliu bruklina jau pralenke, neveltui siauliuose bruklina stato telsiu statyba______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąTai bent jau makete kazkaip kylantis praejimas parodytas. Mazdaug kur dabar "Zygio batai", bus pradetas tulenis, o bus baigtas Babilono2 antrajama aukste (bent pagal maketa). Aisq nezinau ar tai bus igyvendinta, bet >50% kad taip ivyks. Nelogiska butu, jei pastatai butu nesujungti ir reiktu per kiema vaikscioti is vieno i kita...______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąPST - geros ir kokybiškos statybos ženklas.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPabandykit įsižiūrėti į šią vizualiziciją:
Nematau jokio sujungimo, tik kažkokį takelį/šaligatvį nuo vieno iki kito. Labai nepatinka man tas...bet man babilonas2 visai patnka toks daugiau apvalesnis gal truputi kaip ir uzstos ta didele deze. Kai viska pastatys tai atrodys kartu tikrai graziai
Comment
Comment