Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio prekybos ir pramogų centras „BABILONAS“ (RYO)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Na jūs ir agresyvūs!
    Babilone2 baigia įrenginėti kazino. Ten bus žaidimo automatai.

    Comment


      kurioi vietoi ten juos irengineja?

      Comment


        tikrai kur irengineja?

        Comment


          Informuojame, kad parduotuvė „Norfa“, esanti Savitiškio g. 61, Panevėžyje, bus uždaryta nuo 2008-02-01 rekonstrukcijos darbams atlikti. Atidarymas planuojamas po dviejų savaičių nuo darbų pradžios.
          .
          دائما الليتوانيه

          Comment


            nu idomiai idomu kokio masto rekonstrukcija ten bus ir kas bus pakeista

            Comment


              Kaip rašo vz.lt, tai dabar gavo nemenkas baudas Norfa, nes pradėjo remontus dar dirbančioje ir tai pažeidžia higienos normas.
              P.

              Comment


                Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                .
                Gal sumazins ta norfa nes visvien asortimentas nedidelis...tu paciu prekiu prikrauta

                Comment


                  Parašė burundukas Rodyti pranešimą
                  Gal sumazins ta norfa nes visvien asortimentas nedidelis...tu paciu prekiu prikrauta
                  Aha, šiaip tai kažkaip keista, nes pvz. Vilniuj, Šiaurės miestelyje esanti "Norfa" bent jau vizualiai atrodo turi kur kas didesnį pasirinkimą, nei Panevėžio "Norfa", esanti "Babilone". Tiesa, pats formatas kiek kitoks - ta Vilnietiška tokia baisesnė, netvarkinga, skirta didesniam apsipirkimui. Nu, kaip kokia bazė.

                  Comment


                    Hyper Norfa parduotuvės formato keisti neketina, bet tikriausiai planuoja sumažinti plotą (tiksliau, pasidalinti su kitais ), tai realu, kadangi dabar užimamas plotas yra beveik 7000 kv.m

                    „Norfos” parduotuvės suskirstytos į 5 formatus – S, L, XL, XXL, Hyper Norfa. Parduotuvių formatas (mažiausios parduotuvės yra S formato, didžiausios – Hyper Norfa) priklauso nuo prekybos salių dydžio ir apsprendžia jose esančių prekių asortimentą – kuo didesnė parduotuvė, tuo platesnis asortimentas. Šiuo metu „Norfai” priklauso šios parduotuvės:

                    H - Prekybos salės plotas viršija 5000 kv. m. .......... 1
                    XXL - Prekybos salės plotas viršija 2000 kv. m. ....... 8
                    XL - Prekybos salės plotas nuo 500 iki 1500 kv.m. ... 76
                    L - Nuo 200 iki 500 kv. m. ................................... 22
                    S - Iki 200 kv. m. .............................................. 4

                    Comment


                      Parašė vap Rodyti pranešimą
                      Kaip rašo vz.lt, tai dabar gavo nemenkas baudas Norfa, nes pradėjo remontus dar dirbančioje ir tai pažeidžia higienos normas.
                      Norfa pasisiukšlino kaip reikiant...
                      http://lrt.lt/news.php?strid=31489&id=4301925

                      Dar kolegoms iš kitų miestų priminsiu apie kokią Norfą čia kalbama: http://img388.imageshack.us/img388/5164/img67641wn.jpg
                      Paskutinis taisė auksellis; 2008.01.24, 10:17.

                      Comment


                        nu jo man tai asmeniskai nemalonu butu apsipirkineti tokioje parduotuveje . jau dabar isivaizduoju kaip ten viskas atrodo

                        Comment


                          Seni žmones ta diena džiaugeisi nes viskas buvo atpiginta o čia jau kiekvienas
                          apsisprendžia pirkti ar ne ,o jai nepatinka tai geriau ir neikit .

                          Comment


                            nu cia tai nelabai supratau

                            Comment


                              BABILONO „Hyper Norfa“ keičia įvaizdį
                              Pramogų ir prekybos centre „Babilonas“ esanti viena didžiausių Panevėžyje „Hyper Norfa“ bus kitokia. Parduotuvė savo pirkėjams taps dar patrauklesnė.

                              Jau kuris laikas viename iš didžiausių „Norfos“ prekybos centrų Panevėžyje stumdomi baldai, perdedamos prekės. Artimiausiu metu „Hyper Norfa“ trumpam bus visiškai uždaryta, kad svarbūs remonto darbai galėtų vykti niekieno netrukdomi.

                              „Norfa“ keičia savo veidą. Anksčiau mūsų parduotuvės buvo tiesiog funkcionalios, dabar rūpinamės estetiniu jų vaizdu. Kitoks bus visas patalpų interjeras, stovės kita technika“, – sakė UAB „Norfos mažmena“ atstovas spaudai Darius Ryliškis.

                              Į Panevėžio „Hyper Norfos“ remontą žadama investuoti apie 2 mln. litų.

                              Naujoviškų „Norfų“ idėja realizuojama jau nuo praėjusių metų. Visiškai kitokius šiuos prekybos centrus, nei įprasta daugeliui, jau turi Šiauliai, Ukmergė, Kupiškis ir dar keli Lietuvos miestai.

                              „Keičiame tik išvaizdą, tačiau optimalus prekių kokybės ir kainos santykis ir toliau liks toks pat, nesikeis ir ekonomiška nuolaidų sistema. Ji viena sėkmingiausių visoje šalyje – „Norfos“ nuolaidų korteles jau turi apie pusė milijono mūsų klientų“, – dėl laukiančių pokyčių pirkėjus nuramino D. Ryliškis.

                              Comment


                                BABILONE pradėti kino teatro “Forum Cinemas” paruošiamieji darbai
                                2008 m. vasario mėn. 4 d. prekybos ir pramogų mieste „BABILONAS” pradėti kino teatro paruošiamieji darbai. Pagal 2007 m. spalio mėn. 25 d. pasirašytą sutartį tarp UAB Ogmios Real Estate ir UAB „Forum Cinemas“, iki 2008 m. rugsėjo mėn. prie antrojo prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ bus pastatytas priestatas su 3 kino salėmis, 700-ams žiūrovų.

                                Naujasis pastatas turėtų išsiskirti savo dizainu ir papildyti Babilono „miesto mieste“ koncepciją. Pastatas šiek tiek primins Kanų „Festival Palace“ rūmus, garsėjančius savo įžymiaisiais laiptais, kuriais Kanų kino festivalio metu pakyla garsiausios kino pasaulio žvaigždės.

                                „Babilonas - visų pasaulio stebuklų samplaika. Tai miestas, kuriame susikerta įvairių pasaulio miestų gatvės, kur galima pajusti tikrąjį gyvenimo skonį. Naujasis kino teatras turėtų tapti ne tik pramogų ir prekybos centro, bet ir viso 80 ha teritorijoje vystomo „Babilono“ traukos ir infrastruktūros ašimi.“ – apie miesto mieste koncepcijos įgyvendinimą pasakoja OGMIOS grupės valdybos pirmininkas Arūnas Žemaitis.

                                „Jau seniai galvojome ateiti į Panevėžio miestą,“ – džiaugiasi partneryste su Ogmios Real Estate UAB „Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis. „Forum Cinemas“ koncepcija - kiekvienas naujausias kino teatras yra geriausias, todėl panevėžiečiai jau 2008 m. vasarą galės džiaugtis geriausiu kino teatru Lietuvoje. „Forum Cinemas“ strategija – investicijos į naujas technologijas, gerą garso ir vaizdo kokybę.“

                                „Miestas visuomet džiaugiasi ateinančiomis investicijomis. Panevėžyje jau vystomas vienas didžiausių Baltijos šalyse projektų Babilonas, o nuo šių metų vidurio veiks ir didžiausias kino operatorius. Džiugu, jog Panevėžys turės modernų ir didžiausią mieste kino teatrą,“ – teigė Panevėžio miesto mero pavaduotojas Kąstytis Vainauskas.

                                Comment


                                  BABILONE pradėti kino teatro "Forum Cinemas" statybos paruošiamieji darbai
                                  http://www.aina.lt/index.php?article=44528
                                  AINA
                                  2008.02.05


                                  2008 m. vasario mėn. 4 d. prekybos ir pramogų mieste "BABILONAS" pradėti kino teatro statybos paruošiamieji darbai.

                                  Pagal 2007 m. spalio mėn. 25 d. pasirašytą sutartį tarp OGMIOS REAL ESTATE, UAB ir UAB "Forum Cinemas", iki 2008 m. rugsėjo mėn. prie antrojo prekybos ir pramogų centro "Babilonas" bus pastatytas priestatas su 3 kino salėmis, 700-ams žiūrovų.

                                  Naujasis pastatas turėtų išsiskirti savo dizainu ir papildyti Babilono "miesto mieste" koncepciją. Pastatas šiek tiek primins Kanų "Festival Palace" rūmus, garsėjančius savo įžymiaisiais laiptais, kuriais Kanų kino festivalio metu pakyla garsiausios kino pasaulio žvaigždės.

                                  "Babilonas - visų pasaulio stebuklų samplaika. Tai miestas, kuriame susikerta įvairių pasaulio miestų gatvės, kur galima pajusti tikrąjį gyvenimo skonį. Naujasis kino teatras turėtų tapti ne tik pramogų ir prekybos centro, bet ir viso 80 ha teritorijoje vystomo "Babilono" traukos ir infrastruktūros ašimi." – apie miesto mieste koncepcijos įgyvendinimą pasakoja OGMIOS grupės valdybos pirmininkas Arūnas Žemaitis.

                                  "Jau seniai galvojome ateiti į Panevėžio miestą," – džiaugiasi partneryste su Ogmios Real Estate UAB "Forum Cinemas" generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis. "Forum Cinemas" koncepcija - kiekvienas naujausias kino teatras yra geriausias, todėl panevėžiečiai jau 2008 m. vasarą galės džiaugtis geriausiu kino teatru Lietuvoje. "Forum Cinemas" strategija – investicijos į naujas technologijas, gerą garso ir vaizdo kokybę."

                                  "Miestas visuomet džiaugiasi ateinančiomis investicijomis. Panevėžyje jau vystomas vienas didžiausių Baltijos šalyse projektų Babilonas, o nuo šių metų vidurio veiks ir didžiausias kino operatorius. Džiugu, jog Panevėžys turės modernų ir didžiausią mieste kino teatrą," – teigė Panevėžio miesto mero pavaduotojas Kąstytis Vainauskas.

                                  Miestas mieste "Babilonas" užima 80 ha teritoriją Panevėžio vakarinėje dalyje ir yra didžiausias tokio mąsto projektas Lietuvoje. Babilone bus 3 prekybos centrai, administraciniai ir gyvenamieji pastatai, gyvenamųjų namų kvartalas, multifunkcinis kvartalas su sandėliais, gamybiniais pastatais, autosalonais.

                                  OY "Forum Cinemas" yra didžiausias operatorius ne tik Lietuvoje, bet ir Estijoje, Latvijoje bei Suomijoje. Šiose šalyse kompanija užima nuo 70 % iki 99 % kino rinkos.

                                  Šiuo metu OGMIOS REAL ESTATE, UAB vysto daugiafunkcinius projektus "Babilonas" Panevėžyje, "Bruklinas" Šiauliuose (kartu su partneriu UAB "Rivona"), Verslo parką "Vilija" Vilniuje ir keletą kitų. Bendrovė priklauso OGMIOS GRUPEI, kurios pagrindiniai naujai vystomi projektai yra logistikos centrai Kaune VBL, Vilniuje "Oro uosto verslo centras" ir logistikos centras "Megarenta" (pastarasis kartu su partneriu "MG Valda") bei naujas interjero centras "Domus Galerija" Klaipėdoje.

                                  Comment


                                    Parašė 123456
                                    Nu... matau kazkaip tema uzmigo ;(
                                    tai prabus kai atsiras naujienu

                                    Comment


                                      Tegu tik raso, kad nori, juk reitingas kyla Svarbu, kad ne koliojasi ar gavemis bastosi
                                      O ar yra kokiu naujienu apie Babilono dangoraizi?

                                      Comment


                                        Pradeojo statyt forum cinema

                                        Comment


                                          /\

                                          Šiek tiek aukščiau esantį pranešimą paskaityk.

                                          http://miestai.net/forumas/showpost....postcount=1024
                                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X