enigma
Pirminėse vizualizacijose ta lenkta siena, vietoj stiklo, turėjo būti plytinė konstrukcija a la Romos Koliziejus - bet dabar, kaip matyti, to nebebus. Ir tai tik į gerąją pusę.
Pasižiūrėk atidžiau. Lenkta siena atitraukta per kokiuos 2-3m nuo pagridinio įėjimo (stiklinės dalies). Tai apdailos elementas (dekoracija), o dabar kaip tik tai ir vykdoma.
Pirminėse vizualizacijose ta lenkta siena, vietoj stiklo, turėjo būti plytinė konstrukcija a la Romos Koliziejus - bet dabar, kaip matyti, to nebebus. Ir tai tik į gerąją pusę.
Dabar belieka laukti biurų pastato statybų.
tikrai kokia cia miesto stratrategija kelti i uzmiesti viska.ir dar biurus statyti ,kurie yra statomi centre ,o ne uzmiesti.as suprantu babilona kaip i "baze" kur zmones vaziuoja apsipirkt o ne pramogaut-centre reikia pramogaut.ir as ta "miestas mieste" suprantu kad tipo miestas ir jo visa sirdis "centras" keliasi i babilona
Dėkui už papildymą, tik aš neesu toks tikras, kad už antrojo Babilono dabar ruošiasi statyti trečiąjį . Kažkaip pirmiausia kaip ir užtaisyt tą tarpą žadama, o apie plėtrą tolyn už mieto kažkaip išvis nutilta jau buvo, na nebent aš čia kažką praleidau arba maišau .
Dėkui už papildymą, tik aš neesu toks tikras, kad už antrojo Babilono dabar ruošiasi statyti trečiąjį . Kažkaip pirmiausia kaip ir užtaisyt tą tarpą žadama, o apie plėtrą tolyn už mieto kažkaip išvis nutilta jau buvo, na nebent aš čia kažką praleidau arba maišau .
Kolkas nelabai ten ir nutilo. Logiškai pagalvok, kam šnekėti apie trečią, jei nebaigtas antras? Be to, vikšrinis veltui žemių nestumdytų
jo , tas viksrinis ten labai jau itartinas bet aisku kad vos pabaigus antraji iskart bus statomas ir 3 babilonas o tuose laukuose prie daugiabuciu galetu pastatyti koki viesbutuka nes EC 2012 taip pat reikia ruostis
jo , tas viksrinis ten labai jau itartinas bet aisku kad vos pabaigus antraji iskart bus statomas ir 3 babilonas o tuose laukuose prie daugiabuciu galetu pastatyti koki viesbutuka nes EC 2012 taip pat reikia ruostis
Beje, tas ženklas nežymi miesto pradžios, jis žymi tik miesto urbanizuotos zonos pradžią, o pats miestas prasideda beveik prie viaduko, ten ženklas su užrašu "Panevėžio miestas" stovi.
Beje, tas ženklas nežymi miesto pradžios, jis žymi tik miesto urbanizuotos zonos pradžią, o pats miestas prasideda beveik prie viaduko, ten ženklas su užrašu "Panevėžio miestas" stovi.
Na šiaip būtent jis ir žymi ta pradžią. Gyvenvietė prasideda tada, kai ji žymima pavadinimu baltame fone, o ne mėlyname. Be to, betoninis užrašas PANEVĖŽYS yra statomas miesto pradžios taške, o ne prie mėlyno ženklo...
Comment