na kagi laukiam statybu pradzios
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio prekybos ir pramogų centras „BABILONAS“ (RYO)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Naujas Babilono laikrastis yra isleistas.
Cia sitame puslapije matosi Babilono antro atepo projektas.Atrodo ispudyngai
http://www.babilonas.net/site/user/I...aper/1/6_d.jpg
Atidarymas 2007 rugpjuti:buksvx:
Comment
-
"Atidarymas 2007 rugpjuti?",toks retorinis klausimas, mano nuomonę, kabina šį projektą į orą. Ką reiškia tas prierašas apačioje "Sunkesnės už orą skraidančios mašinos yra neįmanomos"? Gal jie patys nėra tikri projakto sėkme, bet lėktuvai jiems teikia vilčių
O gal jau statybos darbai prasidėjo ir mano sapalionės bevertės? Tokiu atveju laukiu nuotraukų.
Comment
-
Parašė syle"Atidarymas 2007 rugpjuti?",toks retorinis klausimas, mano nuomonę, kabina šį projektą į orą. Ką reiškia tas prierašas apačioje "Sunkesnės už orą skraidančios mašinos yra neįmanomos"? Gal jie patys nėra tikri projakto sėkme, bet lėktuvai jiems teikia vilčių
O gal jau statybos darbai prasidėjo ir mano sapalionės bevertės? Tokiu atveju laukiu nuotraukų.:buksvx:
Comment
-
Parašė syle"Atidarymas 2007 rugpjuti?",toks retorinis klausimas, mano nuomonę, kabina šį projektą į orą. Ką reiškia tas prierašas apačioje "Sunkesnės už orą skraidančios mašinos yra neįmanomos"? Gal jie patys nėra tikri projakto sėkme, bet lėktuvai jiems teikia vilčių
O gal jau statybos darbai prasidėjo ir mano sapalionės bevertės? Tokiu atveju laukiu nuotraukų.
Gal jie nėra tikri dėl terminų ar panašiai, tačiau viskas yra įmanoma.
Žinoma čia taip pat tik spėlionės.P.
Comment
-
Parašė vapMano nuomone, ten ta citata įdėta dėl to, kad Lordas Kelvinas (1895) teigė, kad skraidančių mašinų negali būti. Deja, jis klydo.
Gal jie nėra tikri dėl terminų ar panašiai, tačiau viskas yra įmanoma.
Žinoma čia taip pat tik spėlionės.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
Comment