Parašė osiz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąŠiaip tai šitai nuomonei visi vieningai pritaria ir dar negirdėjau kad kam nors šis sandėlys patiktų.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė r4224 Rodyti pranešimąIdomūs žmonės nori kaško ispūdingo taigi ne kokia gotikinio stiliaus bažnyčia stato o prekybos centrą. Čia taigi komercinės paskirties statinys nuo kada jis turi būti įspūdingas. Užtenkia tiesiog gražaus estetinio vaizdo ka manau iš bėdos ir padarė.
Comment
-
Vienintelis vertas dėmesio pc Lietuvoje tai Europa. O daugiau visi kiti Akropoliai, Babilonai, Megos tame tarpe ir Saules miestas eilinės dėžės, kurios tikrai nepuošia miestų. Taigi didelio skirtumo tarp Akropolio ar Saules miesto tikrai nematau !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė rastaman Rodyti pranešimąVienintelis vertas dėmesio pc Lietuvoje tai Europa. O daugiau visi kiti Akropoliai, Babilonai, Megos tame tarpe ir Saules miestas eilinės dėžės, kurios tikrai nepuošia miestų. Taigi didelio skirtumo tarp Akropolio ar Saules miesto tikrai nematau !
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąpauliezaz, daroma taip kaip pigiau ir greiciau, nes jei statytu is plytu ar dar ko tai statytu tokio dydzio pastata keleta metu
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPritariu viskam, išskyrus paskutinį sakinį - man Akropolis daug gražesnis už tą Saulės miestąW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė r4224 Rodyti pranešimąIdomūs žmonės nori kaško ispūdingo taigi ne kokia gotikinio stiliaus bažnyčia stato o prekybos centrą. Čia taigi komercinės paskirties statinys nuo kada jis turi būti įspūdingas. Užtenkia tiesiog gražaus estetinio vaizdo ka manau iš bėdos ir padarė.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė r4224 Rodyti pranešimąIdomūs žmonės nori kaško ispūdingo taigi ne kokia gotikinio stiliaus bažnyčia stato o prekybos centrą. Čia taigi komercinės paskirties statinys nuo kada jis turi būti įspūdingas. Užtenkia tiesiog gražaus estetinio vaizdo ka manau iš bėdos ir padarė.
Ei ei ei, pažiūrėk į pirminį projektą, kokį žadėjo, tuomet iš maketo atrodė gan įspūdingai, o ką dabar gavome? Apsiskaičiavo ar kaip kad taupyti pradėjo jau statybas įpusėję? Ar kažkam į kišenes pinigėlių nutekėjo?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Na mano nuomone nereiktų jau taip peikti. Akropolis tikrai ne ką gražesnis kažkoks visas surudijęs, o dėl Saulės Miesto tai jeigu nebūtų tų metalinių juostų tikrai atrodytų neblogai...
Edit:
Ką tik praėjau pro šalį (gaila nebuvau pasiėmęs fotoaparato) pažiūrėjau pro langą tikrai vidus turėtų būti tikrai modernus. Ir beje pats Saulės Miestas vakare tikrai neblogai atrodo viršui lempas dadėjo tai atsispindi gražiai.
Matytos įstaigų "nakleikos": Mosaic, Hansabankas, Lelija, Žygio batai, Euro Vaistinė, Budellei (ar kažkaip ten ). Prie įėjimo matosi "Aukso Centras". Tai vat tiek žinių. Manau ten bus kur pavaikščioti. Laukiu nesulaukiu atidarymo.Paskutinis taisė Tadas; 2006.12.25, 17:40.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
O, beveik bendravardis mūsų abiejų nick išvertus į lt kalbą, būtų tas pats - draugaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment