Parašė DONATASUKASLT -D-
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNiekas ir nekviečia tavęs, kas nebijos - eis. Bet tos žūtis per dažnai kartojasi.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąAr tik nebus kas prie tų žūčių nagų prikišęs? Čia jau "persistengta".Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTai, kad tas "širdies priepuolis" gali būti tik oficiali priežastis.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Samsung Rodyti pranešimąIdomu ir kodel ten taip mirsta,zusta zmones?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąUžteks apie tas mirtis, Kalėdos artėja.
Comment
-
Sveikuciai,
Vis kartas nuo karto cia paskaitineju pas jus.
Labai malonu, kad bent jau cia nera tokiu viduramzisku pasisakymu kaip pavyzdziu Delfi komentaruose
Beje noreciau informuoti, kad vakarykstis straipsnis Delfi yra grynas melas.
Vienintele tiesa yra ta, kad tas asmuo kuris patyre sirdies priepuoli is tiesu buvo vienas is dirbanciu siame objekte. Visa kita isvis is pirsto lauzta tik del didesnio demesio patraukimo.
Pirmiausia sitas asmuo jau buvo isejes is darbo ir ji priepuolis istiko lauke. Antra zmogus mire ligonineje. ir nieko bendro tai su Saules miestu isvis neturi. Aisku gaila zmogaus.
Ir dar galiu pasakyti, visu piktai nusiteikusiu "Saules miesto" atzvilgiu dziaugsmui, siais metais jis tikrai neatsidarys. Ir priezasciu labai daug ir labai ivairiu pradedant, tuo kad rangovas nespejo atlikti darbu, iki artejanciu savivaldybiu rinkimu ir sudentingejancios demografines situacijos Lietuvoje
Taigi kas nori gali pasidziaugti, kad kazkam, kas turi daugiau uz kitus, labai nepasiseke ir visu, susijusiu su situo objektu, laukia milziniski nuostoliai...
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąO iki jų dar keletas... Poryt atidarymasMano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė sara Rodyti pranešimąSveikuciai,
Vis kartas nuo karto cia paskaitineju pas jus.
Labai malonu, kad bent jau cia nera tokiu viduramzisku pasisakymu kaip pavyzdziu Delfi komentaruose
Beje noreciau informuoti, kad vakarykstis straipsnis Delfi yra grynas melas.
Vienintele tiesa yra ta, kad tas asmuo kuris patyre sirdies priepuoli is tiesu buvo vienas is dirbanciu siame objekte. Visa kita isvis is pirsto lauzta tik del didesnio demesio patraukimo.
Pirmiausia sitas asmuo jau buvo isejes is darbo ir ji priepuolis istiko lauke. Antra zmogus mire ligonineje. ir nieko bendro tai su Saules miestu isvis neturi. Aisku gaila zmogaus.
Ir dar galiu pasakyti, visu piktai nusiteikusiu "Saules miesto" atzvilgiu dziaugsmui, siais metais jis tikrai neatsidarys. Ir priezasciu labai daug ir labai ivairiu pradedant, tuo kad rangovas nespejo atlikti darbu, iki artejanciu savivaldybiu rinkimu ir sudentingejancios demografines situacijos Lietuvoje
Taigi kas nori gali pasidziaugti, kad kazkam, kas turi daugiau uz kitus, labai nepasiseke ir visu, susijusiu su situo objektu, laukia milziniski nuostoliai...
Iš kur žinios, kad mirė lauke?
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąLabas.
Iš kur žinios, kad mirė lauke?
O zinios is oficialiu saltiniu
Comment
-
Parašė sara Rodyti pranešimąAs juk ir nerasiau kad jis mire lauke. Rasiau kad mire ligonineje. O priepuolis vargsa zmogu istiko einant namo po darbo.
O zinios is oficialiu saltiniu
Comment
-
Maždaug 80 milijonų litų vertės komplekso „Saulės miestas“ atidarymas gerokai vėluoja. Iš pradžių statytojai žadėjo prekybos ir pramogų kompleksą su jame integruota autobusų stotimi baigti statyti rugsėjo 1-ąją.
Vėliau pabaigtuvių data buvo keliskart nukeliama. Buvo žadėta „Saulės miestą“ atidaryti gruodžio 22-ąją.
Galiausiai nuspręsta šį kompleksą atidaryti tik kitąmet.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąFui, kaip "lievai" užklijuotos "etiketės" ant "Saulės miesto"Mano darbai deviantart'e
Comment
Comment