Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DONATASUKASLT -D- Rodyti pranešimą
    nu ka as sakiau ? ogi kad ten kapines atsibuskit man i ta prekybos centra butu ir baisu eiti
    Niekas ir nekviečia tavęs, kas nebijos - eis. Bet tos žūtis per dažnai kartojasi.
    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
      Niekas ir nekviečia tavęs, kas nebijos - eis. Bet tos žūtis per dažnai kartojasi.
      Ar tik nebus kas prie tų žūčių nagų prikišęs? Čia jau "persistengta".

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
        Ar tik nebus kas prie tų žūčių nagų prikišęs? Čia jau "persistengta".
        Reikia įsiminti,jog šį kartą žmogus ne žuvo,o mirė ištiktas kažkokio priepuolio,tačiau visa tai vistiek išlieka labai keista.
        Mano darbai deviantart'e

Comment

Tai, kad tas "širdies priepuolis" gali būti tik oficiali priežastis.

Comment

Idomu ir kodel ten taip mirsta,zusta zmones?
            :buksvx:

Comment

Tai, kad tas "širdies priepuolis" gali būti tik oficiali priežastis.
              Galimas ir toks variantas,norint nuslėpti tikrąją žūties/mirties priežastį.Negi reiks patikėti prieš tai kvailai skambėjusiu Donatasuko išreikštu teiginiu,kad čia yra saulės kapinės?
              Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė Samsung Rodyti pranešimą
                Idomu ir kodel ten taip mirsta,zusta zmones?
                Užteks apie tas mirtis, Kalėdos artėja.
                Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

O iki jų dar keletas... Poryt atidarymas

Comment

:buksvx:

Comment

Sveikuciai,
                      Vis kartas nuo karto cia paskaitineju pas jus.
                      Labai malonu, kad bent jau cia nera tokiu viduramzisku pasisakymu kaip pavyzdziu Delfi komentaruose
                      Beje noreciau informuoti, kad vakarykstis straipsnis Delfi yra grynas melas.
                      Vienintele tiesa yra ta, kad tas asmuo kuris patyre sirdies priepuoli is tiesu buvo vienas is dirbanciu siame objekte. Visa kita isvis is pirsto lauzta tik del didesnio demesio patraukimo.
                      Pirmiausia sitas asmuo jau buvo isejes is darbo ir ji priepuolis istiko lauke. Antra zmogus mire ligonineje. ir nieko bendro tai su Saules miestu isvis neturi. Aisku gaila zmogaus.

Ir dar galiu pasakyti, visu piktai nusiteikusiu "Saules miesto" atzvilgiu dziaugsmui, siais metais jis tikrai neatsidarys. Ir priezasciu labai daug ir labai ivairiu pradedant, tuo kad rangovas nespejo atlikti darbu, iki artejanciu savivaldybiu rinkimu ir sudentingejancios demografines situacijos Lietuvoje
                      Taigi kas nori gali pasidziaugti, kad kazkam, kas turi daugiau uz kitus, labai nepasiseke ir visu, susijusiu su situo objektu, laukia milziniski nuostoliai...

Comment

O iki jų dar keletas... Poryt atidarymas
                        Geras.Neįtikėtina,tačiau dar nė karto ten nebuvau nuo pat atidarymoIr neisiu,kol nenurims šitas visas velnias.
                        Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė sara Rodyti pranešimą
                          Sveikuciai,
                          Vis kartas nuo karto cia paskaitineju pas jus.
                          Labai malonu, kad bent jau cia nera tokiu viduramzisku pasisakymu kaip pavyzdziu Delfi komentaruose
                          Beje noreciau informuoti, kad vakarykstis straipsnis Delfi yra grynas melas.
                          Vienintele tiesa yra ta, kad tas asmuo kuris patyre sirdies priepuoli is tiesu buvo vienas is dirbanciu siame objekte. Visa kita isvis is pirsto lauzta tik del didesnio demesio patraukimo.
                          Pirmiausia sitas asmuo jau buvo isejes is darbo ir ji priepuolis istiko lauke. Antra zmogus mire ligonineje. ir nieko bendro tai su Saules miestu isvis neturi. Aisku gaila zmogaus.

Ir dar galiu pasakyti, visu piktai nusiteikusiu "Saules miesto" atzvilgiu dziaugsmui, siais metais jis tikrai neatsidarys. Ir priezasciu labai daug ir labai ivairiu pradedant, tuo kad rangovas nespejo atlikti darbu, iki artejanciu savivaldybiu rinkimu ir sudentingejancios demografines situacijos Lietuvoje
                          Taigi kas nori gali pasidziaugti, kad kazkam, kas turi daugiau uz kitus, labai nepasiseke ir visu, susijusiu su situo objektu, laukia milziniski nuostoliai...
                          Labas.
                          Iš kur žinios, kad mirė lauke?

Comment

O dar tiems kas domisi busimomis parduotuvemis galiu pasakyti, kad tai bus mados ir laisvalaikio centras, ty jis ir bus orientuotas i zmogaus isvaizda, laisvalaiki, bei ivairiausiu smulkiu paslaugu teikima.

Comment

Labas.
                              Iš kur žinios, kad mirė lauke?
                              As juk ir nerasiau kad jis mire lauke. Rasiau kad mire ligonineje. O priepuolis vargsa zmogu istiko einant namo po darbo.
                              O zinios is oficialiu saltiniu

Comment

Parašė sara Rodyti pranešimą
                                As juk ir nerasiau kad jis mire lauke. Rasiau kad mire ligonineje. O priepuolis vargsa zmogu istiko einant namo po darbo.
                                O zinios is oficialiu saltiniu
                                Dėkui. Eilinis Delfio burbulas

Comment

mjo.. turiu skrajute viena.. ant kurios kazkokios parduotuves reklama... tipo rasho 22 diena kazkelinta val ten tipo kazkas bus.. bent ant to teksto uzklijuotas lipdukas " atidarymas nukeltas"

Comment

Maždaug 80 milijonų litų vertės komplekso „Saulės miestas“ atidarymas gerokai vėluoja. Iš pradžių statytojai žadėjo prekybos ir pramogų kompleksą su jame integruota autobusų stotimi baigti statyti rugsėjo 1-ąją.

Vėliau pabaigtuvių data buvo keliskart nukeliama. Buvo žadėta „Saulės miestą“ atidaryti gruodžio 22-ąją.

Galiausiai nuspręsta šį kompleksą atidaryti tik kitąmet.
                                    Šaltinis: http://www.lrytas.lt/?data=20061221&...=99&view=2&p=2

Comment

Tai, kad kai kurių parduotuvių skrajutėse išvis adresas - Tilžės g. 109 ("Saulės miestas")

Comment

Fui, kaip "lievai" užklijuotos "etiketės" ant "Saulės miesto"

Comment

Fui, kaip "lievai" užklijuotos "etiketės" ant "Saulės miesto"
                                          Tas visas centras yra,kaip tu sakai,"lievas".Tikėjausi tikrai kažko įspudingesnio negu sandėlis miesto centre.Aišku,tai tik mano subjektyvi nuomonė.
                                          Mano darbai deviantart'e

Comment

Working...
                                          X