Po savaitės. Kad nelabai... Nebent vienu metu įrenginėja ir patalpas, ir išorę
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNebent vienu metu įrenginėja ir patalpas, ir išoręAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Pritariu kad tai tragiskas morku sandelys, taciau keiksnodami mes tik kartojames, neziurejau temos pradzios, taciau tai jog projektas realybej neatitiks maketo jau buvo zinoma pacioje pradzioje, pirmasis pakeitimas buvo daugiaaukscio pastato formos pakeitimas... i tokia kokia yra dabar... Straipsnis berods "Siauliaiplius" menrastyje buvo... Uzuojauta visiems krastieciams del to kaip sudarke sis gargaras mylima jauku miesta, o jis turejo tapti miesto centro pratesimu...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Na ištikro labai apmaudu, kad dėl tokio šlykštaus ir visiškai miesto veidą draikančio pastato užbaigimo laiku turi žūti žmonės :/
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNemažai šansų ir lankytojams užsimuštiŠiauliuose statomame pekybos ir pramogų centre 'Saulės miestas' žuvo žmogus. Trečiadienį (12.13) apie 13.30 val. atliekant suvirinimo darbus iš trečio aukšto nukrito ir užsimušė maždaug 50 metų vyras. Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko dėl darbo saugos taisyklių nepaisymo.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Nu o as turbu pabusiu vienu is tu baltu varnu ir pasakysiu kad pats darbininkas kaltas... Kodel? O todel kad durnelis buvo, juk ir durnam aisku kad siais laikais jei esi rimtas darbininkas, tai bent minimalias saugos priemones tikrai issireikalausi... Gal but kazkas pasakysit jog kazko pareikalavus is darbdavio jis grazioj formoj "parodys duris", Bet as atsakysiu: nebe tie laikai... ir ne ta dabro rinka... Geras darbininkas (o YPAC suvirintojas)darba ras betkur, o va jau firmai reiks paieskot kuo pakeisti speca. Juokas man ima is paciu darbininku, kurie netik savo gyvybes nebrangina bet ir negalvoja apie artimus...
Tiesiog is patirties viename objekte: buvo paimti subrangovai padengti konstrukcijas priesgaisriniais dazais (kas susidure zino koks tai s), chebra sau nuo snipu purske max 40cm atstumu neuzsideje nei raspiratoriu nei dujokaukiu nei apsauginiu akiniu... mano suvokimu ten apskritai turejo su skafandrais dirbt... Priejau prie ju darbu vadovo sakau a tu durnas ar cia jiem taip giliai px, ir zinot ka jis man atsake? Cituoju: "As jiems kelis kartus siuliau apsaugines priemones, bet jie tik nusijuoke ir sako jog priprate, tai viskas kas nupirkta ir guli sandeliuke" kitu subciku gipsiorai veme kelias dienas ir apskritai atsisake eit i darba kol nebus isvedintos patalpos... o tie matai px...
Reziume tingejusiems skaityti: Jei patys saves nesaugome, kodel keikiame kitus, jog jie mumis nepasirupina...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
Comment