neblogai... ziuriu bus kaimynui prikalusanti parduotuve.. Reiks paprasyt, kad ilesitu pasizvalgyt preis laika... ir siaip papasakotu kokios nuomos kainos ir t.t.
Kad atidarymas numatomas kovo 14- 16 d., tai negirdejau. Girdejau, kad kovo 15-17 dienomis. O si informacija ne is jokio tinklalapio, kadangi ten dirbsiu, tai informuoja vadovybe...
Kad atidarymas numatomas kovo 14- 16 d., tai negirdejau. Girdejau, kad kovo 15-17 dienomis. O si informacija ne is jokio tinklalapio, kadangi ten dirbsiu, tai informuoja vadovybe...
Žiūrėk, kad vėl nenukeltų... Jau tiek visi prognozavo ir skelbė visokiausias datas, kad niekuo tikėti neverta.
Tai ir tikiu, kad dar visko gali buti...Juk nukele ta data ne viena karta, tai manau nieko nenutiks, jei nukels ir dar karta. Tiesiog sakau tai, ka paskambino ir pasake man. Galvoju gal kam idomu cia skaitantiems bus
Tik tiek save guodziu, kad sios savaites pabaigoj i susirinkima turiu eit. Yra sukviesti darbuotojai. Tai gal jau dabar tas atidarymas tikrai nebe uz kalnu...
atidarymas kovo 14 dieną. Jau oficialiai paskelbė. Šiandien buvau, ne vienas man patvirtino. Jau pradedame nuo rytojaus vežtis prekes. O ir pačiame "saulės mieste" jaučiasi sujudimas visi tvarkosi, skuba...
vat as irgi galiu patvirtinti kad atidarymas kovo 14 diena, 13 val bus tipo vipiniam klientam o nuo 16 val jau visi gyventojai gales aplankyti saules miesta
As ir katik kalbejau su administracija. Ryt visi iskviesti i SAULES MIESTA tvarkytis. Atidarymas tiksliai kovo 14 diena 13 val. Sveikinu visus pagaliau sulaukusius sios sventes
>..Atidarymas tiksliai kovo 14 diena 13 val. Sveikinu visus pagaliau sulaukusius sios sventes..
sveikinimus priimam nuo 14 dienos 13:01... aisku, jeigu, ne kaip visada....
Aš nelabai supratau: ar tuose Šiauliuose atsiras tiek žmonių, kurie gales tose prabangiose parduotuvese pirktis sau drabužius, avalynę, etc. Juk daugelis (net ir aš) dažnai nusiperka " made in Gariūnai".
>...ar tuose Šiauliuose atsiras tiek žmonių...
Siauliu vicemeras sake, Siauliuose tik NATO pajegu kariskiai palieka miestui milijona litu per metus... daugiau baruose... naktiniuose klubuose... bet nemazai ir parduotuvese... ir dar pabreze kad nemazai pinigu jie nuveza i Ryga... siaulieciu tikslas - atimti ta kasni is Rygos...
jee, nerealiai!!! valio valio valio!!! tiek laukem!
o šiaip, teko lankytis, susidarė įspūdis , kad aut.stoties aikštelė gan ankštoka. vairuotojai vis signalizuoja vienas kitam prasilenkinėdami. na, bet laikinoji buvo dar ankštesnė, reik manyt priprato, kad Šiauliuose reikia pamanevruoti.
Comment