Parašė pauliezaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių „Saulės miestas“ ir autobusų stotis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Paskutinis taisė Ametistas; 2007.01.13, 20:51.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą"Saulės miesto" eksterjeras puikiai tinka tokiam dalykui. Kaip sandėly
Beje, pritariu anksčiau išsakytoms kolegų mintims, kad SM daug geriau atrodo nei Akropolis Vilniuje. Paprasčiausiai man jis daug estetiškesnis...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąGal foto, kad įsitikinčiau? Ir kodėl tas Saulės miestas neturi savo tinklapio? Keista...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąkodėl tas Saulės miestas neturi savo tinklapio? Keista...
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą"Saulės miesto" eksterjeras puikiai tinka tokiam dalykui. Kaip sandėlywww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė auksellis Rodyti pranešimąBeje, pritariu anksčiau išsakytoms kolegų mintims, kad SM daug geriau atrodo nei Akropolis Vilniuje. Paprasčiausiai man jis daug estetiškesnis...
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą"daug geriau" Man dar blogiau atrodo nei akropolis.
Comment
-
Na visai neblogai atrodo... Tokio dydžio miestui kaip Šiauliai, tai liuks Aišku, su Akropoliu nėra ko lygint, kaip čia kažkas nusikvaksėjo Atrodo tas Saulės miestas Šiauliams prišauks nemažų kamščiųwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
http://www.merko.lt/index.php?cid=14146, būtų tikrai papuošęs miestą tas daugiaaukštis. Beje tas kampas visai ne toks. Vnž. susimovė. Dar skaičiau tokį straipsnį apie viešbučius Šiauliuose. Ten aiškiai parašyta, kad viešbučių trūksta, kad turistų vis daugėja Šiauliuose ir jie norėtų aukštesnės kokybės aptarnavimo(Šiaulių viešbutis 3 žvaigždutės, Viešbutis Tomas 4 žvaigždutės). Jei mes taip savo miesto turistais rūpinsimės ir toliau, tai manau tas skaičius pradės kristi. Šiauliai net negali apgyvendinti daugiau nei 15 žmonių grupės, nes tokias grupes reikia išbarstyt per kelis viešbučius. Taigi norėjau pasakyt, kad kažkaip kreivai jie čia viską suskaičiavo šitam projekte.Paskutinis taisė Drag4s; 2007.01.13, 22:46.LKA
Comment
-
Jeigu egzistuoja aukštingumo apribojimai , nejaugi negalima įvesti kokio aplinkos vizualinės taršos aprobojimo ? Nes dabar pagal renderius visai nieko prekybos centras , o pastatė tai visiška sandelį , nė kiek nepanašu į tai kas turėjo būti pastatyta. Nejaugi negalima įstatymiškai to kaip nors pareguliuoti, nes paskiau gaunasi visiška tragedija kaip su saulės miestu ar vyroku ;/
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Drag4s Rodyti pranešimąBeje tas kampas visai ne toks. Vnž. susimovė.
Čia nieko naujo neparodysiu, tik pamėginau palyginti...
(Merkio foto)
ir...(toshas foto)
Šiaip, logiška būtų ieškoti neatitikimų... Bet šiuo atveju daug prasmingiau ieškoti panašumų...
Comment
-
na, pats tūris tai ištikro nuo vizualizacijos beveik nesiskiria. o tas užapvalintas kampas pagal vizaulizaciją panašų į butaforinę konstrukciją iš kažkokių stambių žaliuzių. manau kad atsisakė taupymo tikslais.
bet pasikartosiu, džiaugiuos kad to pseudodangoraižio nestatė. būtų klaikuma nereali. n kartų baisiau už visus "Vyrokus".
Comment
-
Dar vienas dalykas. Jeigu jie taip kiekviename kvadratineme milimetre taupo pinigus medžiagų ir kokybės sąskaita , tai aš nesuvokiu kam išviso reikėjo pradėti statyti šita griozdą. Man atsakymas tik vienas į galvą šauna: korupcija visiška.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąpriesais BMS+Baldai+ElektroMarkt pastatas gerai atrodo, bet dabar tas naujas sandelys ji uzstoja...
Comment
Comment