Kokia šitos nesąmonės prasmė, jeigu ant jos nėra planuoto laikrodžio?
Radau buvusį, planuotą bokštą, tas bokštas visai kitaip atrodė: storesnis ir prijungtas prie pastato, o čia plonas (nėra kur mechanizmų talpinti) ir atskirai nuo pastato. https://www.miestai.net/forumas/foru...61#post1823461
Nemokamo automobilių statymo Panevėžio centre era baigėsi.
Už porą milijonų eurų pernai rudenį automobilių stovėjimo aikštelę autobusų stoties pašonėje iš Savivaldybės nupirkę verslininkai nusprendė apmokestinti joje ilgiau paliekamus automobilius.
Man tai įdomiausia, kad statant požeminę dalį, paliktos nišos dviems medžiams prie savanorių gatvės, kurių kažkodėl nėra. Taip pat nupjautas medis, kuriam specialiai palikta skylė stoge. Esami medžiai "apsaugoti" nuo vandens patekimo. Šitas projektas su gamta nelabai susidraugavo.
Man tai įdomiausia, kad statant požeminę dalį, paliktos nišos dviems medžiams prie savanorių gatvės, kurių kažkodėl nėra. Taip pat nupjautas medis, kuriam specialiai palikta skylė stoge. Esami medžiai "apsaugoti" nuo vandens patekimo. Šitas projektas su gamta nelabai susidraugavo.
Kai jau buvo viskas suprojektuota, buvo atlikti dendrologiniai tyrimai, ir paaiškėjo kad medžiai supuvę?
„Statybos darbai užbaigti liepos–rugpjūčio mėnesiais, tačiau šiuo metu dar vyksta statybos užbaigimo procedūros: tvirtinamos deklaracijos, rengiami dokumentai Statybos užbaigimo aktui pasirašyti, kurį pasirašys valstybinė komisija. Tikimės, kad procedūros bus baigtos artimiausiu metu, pastatas užregistruotas Nekilnojamojo turto registre ir perduotas naujam valdytojui. Kai valdytojas įregistruos veiklą, stotis pradės darbą“, – sakė D. Linkonas.
Comment