Vienoj laibai neblogoj knygutei "Subalansuota miesto pletra" (2003m.) radau tokius duomenis...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji projektai Panevėžyje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
farbrom
-
Tapome atsargesni, geriau viską slepiame Šiaip višniukus kai susodino tai kurie gryžta daug išvažiuoja į Ispaniją. Pas mane kieme kaip sėdėjo ant suoliuko taip ir sėdi visokie... Pas mus dabar pagal nepilnamečių padaromus nusikaltimus pirmaujame, bet šiaip bendras nusikalstamumas sumažėjęs. Aišku buna visko
Comment
-
Panevėžys man rodos nebuvo pirmaujantis pagal nusikaltimus. Jų būdavo padaroma nedaug (sąlyginai), tačiau padaromi tokie, kurie skambėdavo per Lietuvą, todėl ir susiformavo toks įvaizdis.
Dėl projektų matosi visai neblogų tik va nežinau, kaip su parkavimu bus. Nes visi pastatai (naujai statomi Klaipėdos, Vilniaus g.) neturi šalia normalios aikštelės.
Tas kur Klaipėdos gatvėje yra, tai netoli jo "Baldų centras" (ar kažkaip) neturi normalaus privažiavimo.
Dėl Senvagės. Tikrai graži vieta, bet kaip draugas sakė: "Vakare geriau neiti, vienam ar dviese, nes sutiksi "draugų"".
p.s. pasirodo SEB-VB jau vėl veikia, prieš savaitę dar vyko remontas.
p.s.2. Taip pat dar yra senesnių pastatų išsiskiriančių savo išvaizda. Masiulio knygynas, "Romantic" viešbutis (su vazdu į Senvagę).P.
Comment
-
Jo, vap, tu teisus dėl seniau statytų pastatų. Deja, turėjau tik pusę laisvo šeštadienio tai nesuspėjau aplėkti ir visų statybų, ir senesnių pastatų. Reikės kada tai įgyvendinti.
Kažkam kilo klausimas dėl investicijų. Tai galiu pranešti, kad pagal 2004 metų investicinę ataskaitą Panevėžys buvo užėmęs garbingą 2 vietą po Vilniaus pagal užsienio investicijas, tenkančias vienam miesto gyventojui.
Aš taip pagalvojau, įvertinęs statybų apimtys ir plotą, gal vertėtų sukuri atskirą temą projekto "BABILONAS" statybų eigą ?.. kaip vertinate mano pasiūlymą?
Comment
-
Parašė MARKAJo, vap, tu teisus dėl seniau statytų pastatų. Deja, turėjau tik pusę laisvo šeštadienio tai nesuspėjau aplėkti ir visų statybų, ir senesnių pastatų. Reikės kada tai įgyvendinti.
Kažkam kilo klausimas dėl investicijų. Tai galiu pranešti, kad pagal 2004 metų investicinę ataskaitą Panevėžys buvo užėmęs garbingą 2 vietą po Vilniaus pagal užsienio investicijas, tenkančias vienam miesto gyventojui.
Aš taip pagalvojau, įvertinęs statybų apimtys ir plotą, gal vertėtų sukuri atskirą temą projekto "BABILONAS" statybų eigą ?.. kaip vertinate mano pasiūlymą?
Comment
-
Parašė praeivisNa nezinau ar labai kas gero ten bus. Ten uz menesiuko turetu isbetonuoti grindis ,o po to suskirstyti visa ta plota i mazesnes dalis pertvaromis ir juos isnuomuoti ivairioms parduotuvems. Na ir gausis toks turgus po vienu stogu:-)P.
Comment
-
Parašė vapToks pat turgus kaip ir Vilniuje. Tik nereikės Panevėžiečiams už kelionę mokėti 36Lt, kad apsilankytų jame.
Comment
-
Jau kitoje temoje rašiau, kad planuojama:
Boulingas, sporto klubai, kazino (jei neklystu pradžioje buvo galvojama ir apie ledo areną).
Atitrūkstant nuo "Babilono". Gal kas iš Panevėžiečių turi filmuką "Panevėžio žvaigždė" (geros kokybės)?
Ten kalbą architektai apie centro ateitį, jei gerai prisimenu ir rodoma, kaip turėtų pasikeisti viešbutis ir pan.P.
Comment
-
Važiuodamas į Panevėžį pastebėjau naujas statybas. prieš įvažiuojant į Panevėžį iš Kauno pusės prie pat įvažiavimo į miestą dešinėje pusėje pradėtos statybos. pagal užimamą plotą atrodo gan nemažas pastatas turėtų būti. Sprendžiant iš aptvarų stato UAB "KRIAUTĖ". Bet niekur daugiau info nerandu. gal kas žino daugiau apie šioje vietoje pradėtas statybas?
Comment
-
Placiau galiu papasakoti kiek zinau. Stato uab "kriautė". Vieta yra prie Panevezio miesto ribos (nedavaziavus panevezio prekybos bazes nuo Kauno ir Vilniaus puses desineje puseje).Taigi manau, kad vap esi visiskai teisus.Statybu pradzia jei neklystu 2005 04 25. Bet deja nieko konkreciau negaliu pasakyt. Reikes pasidometi.
Comment
Comment