2004 Kovas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Delfino daugiabutis. Statybos istorija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bandau gaivinti Delfino temą.
Teko ten būti prieš gerą mėnesį
Kaip ten pakliuvau, neklauskit - ėjau ir niekas neklausė
Labai atsiprašau už nekokią kokybę - "beresaizinant" "Photobukietuose" rezoliucija tapo kažkokia neaiški
Panorama iš kairiojo sparno paskutinio (9) aukšto daugmaž tokia :
Visas miestas - į pietų pusę; dieną nepavyko išvengti priešpriešinės saulės.
Pabandykit kokią popietę paveiksluot nuo kitos dalies 13 ar 14 aukšto - ypač gražiai turėtų atrodyti Senamiestis.
Ten tur būt esat laukiami
-
Parašė EddVisai nieko daugiabutis, tik ne centre jam vieta, o kokiam atokiam komibloku rajone.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kalbant apie LAS:
Lietuvos architektų sąjungos priestato Vilniuje projektinių pasiūlymų konkursas.
Pirmoji vieta:
Darbas devizu 713600. Autoriai: Kęstutis Pempė, Lijana Jančytė, Goda Gečaitė, Romualdas Kirdulis, Martynas Nagelė, Emilis Petkevičius, UAB "Vilniaus architektūros studija", bendradarbiaujanti studentė Ernesta Valevičiūtė.
Antroji vieta:
Darbas devizu 132404. Autoriai: Marekas Mickevičius, "A0/1" kūrybinė grupė.
Trečioji vieta:
Darbas devizu 841600. Autoriai: Andrius Skiezgelas, Vytautas Biekša, Rokas Kilčiauskas, Marius Kanevičius.
Comment
-
Vilniaus išskirtinumas ir yra tame, kad daug žalių zonų. Dėl delfino nebūčiau tokios kritiškos nuomonės. Man svarbiausia, kad jis nerėžtų akies žvelgiant iš senamiesčio, nuo Trijų Kryžių kalno, Gedimino pilies. Ta žalia spalva padeda jam pasislėpti dangaus fone ir beveik visiškai ištirpti. Tokia tat mano nuomonė
Comment
-
apie architektūros lygį Lietuvoje galima supratingai patylėti.. aš nežinau, kodėl taip yra. Gal tiesiog per daug vaikomasi naujonvių, pamirštamas savitumas. O gal per daug architektų prikepama. Nors negalima kaltinti tik architektų, juk jie daro tai, ką jiems liepia. Ko negali dideli pinigai, tą gali labai dideli pinigai. Nes jei ne tu padarysi, tikrai atsiras kitas, kuris padarys, ko prašomas.
Comment
Comment