Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Bernardinų sodas (buvusio Sereikiškių parko rekonstrukcija)
Collapse
X
-
Ginčų verpetuose atgimsta Sereikiškių parkas
"Kai jie baigs tyrinėti, tose vietose bus klojami arba restauruojami inžineriniai tinklai - elektros, vandentiekio, kanalizacijos, ryšių ir t. t. Čia daugybė tinklų - tiesiog raizgalynė", - rodė architektė.
Be to, ši vieta labai vandeninga, čia išgręžta daug gręžinių, nuo kurių nemaža dalimi priklauso, ar sausi Katedros ir kitų aplinkinių pastatų rūsiai. Vieni gręžiniai bus renovuoti, kitus bus galima pašalinti, todėl padaugės vietos želdiniams. Beje, Sereikiškių parke stūkso viena seniausių sostinėje vandenviečių.
Comment
-
Nebus kažko panašaus kaip su Gedimino prospektų , aferų neprasuks kokių ar tik sužinosi ir po kokių keletos metų kai viskas bus užglaistyta . Sakys kažkas kad visur galima įžvelgti ''sąmokslo teorijas'' bet nepamirškim jog čia Lietuva dar negirdėjau normaliai ir sklandžiai praėjusių statybų ar rekonstrukcijos projektų .
Comment
-
/\ Aš ir norėčiau, kad po kelių metų naujas automobilis būtų kaip naujas iš salono. Po galais, gi viskas su laiku dėvisi. Sereikiškėse vis tik pėsčiųjų zona. Aš čia jokių aferų neįžiūriu. O kalbant apie prospektą, tai aplamai nėra ko norėti, už tenka pamatyti, kad piko metu ten normali gatvė. Srautai nemaži, ryte į darbus, vakare atgal. Dabar dar ir autobusiukus paleido. Abejoju ar toks grindinys aplamai gali atlaikyti auto transporto krūvius. O aš kiek pamenu dar kažkada buvo noras prospektą padaryti ne eismo zona...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Aš ir norėčiau, kad po kelių metų naujas automobilis būtų kaip naujas iš salono. Po galais, gi viskas su laiku dėvisi. Sereikiškėse vis tik pėsčiųjų zona. Aš čia jokių aferų neįžiūriu. O kalbant apie prospektą, tai aplamai nėra ko norėti, už tenka pamatyti, kad piko metu ten normali gatvė. Srautai nemaži, ryte į darbus, vakare atgal. Dabar dar ir autobusiukus paleido. Abejoju ar toks grindinys aplamai gali atlaikyti auto transporto krūvius. O aš kiek pamenu dar kažkada buvo noras prospektą padaryti ne eismo zona...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąIr kas? Kitose gatvėse seni grindiniai visa tai atlaiko, ir ne vieną dešimtmetį.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Atnaujintas Sereikiškių parkas naktį bus rakinamas
http://www.lrytas.lt/-13356043121334...-rakinamas.htm
Comment
-
Atkasti kažkokie pamatai. Gal oranžerijos, kuriai buvo naudotos valdovų rūmų plytos?
Sereikiškių parko rekonstrukcija
http://www.diena.lt/vaizdai/albumai/...trukcija-12428
Vilniaus savivaldybei per brangu nebūna
http://www.alfa.lt/straipsnis/145451...2-05-15_08-58/
(...) pagrindinius pėsčiųjų ir dviračių takus nuklos mastika surištos plautos granito skaldos danga, kokios ne tik Lietuvoje, bet ir didesnėje dalyje ES šalių kol kas nėra naudotaPaskutinis taisė Bartas1; 2012.05.15, 10:12.
Comment
-
(...) pagrindinius pėsčiųjų ir dviračių takus nuklos mastika surištos plautos granito skaldos danga, kokios ne tik Lietuvoje, bet ir didesnėje dalyje ES šalių kol kas nėra naudota
Bet yra kitas klausimas, koks bus tų takų paviršius? Jei bus grublėtas, tai ir vėl kaip tradicinė posovietinė šalis iš apyvartos išmesim riedučius. Mes juk ne koks Paryžius, kad tokį "išsigalvojimą" kaip riedučiai naudot...
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNa, bet jūs radikalai - arba akmenys, arba ledas.
Taip, bus "grublėta", bet juk ne akmenys suklijuoti, o elementari takų skaldelė. Čia pakankamai nauja technologija, naudojama net žvyrkeliams, vietoj asfaltavimo.
Comment
Comment