Parašė Whose Homepage
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ką mes žinome apie realiausius projektus Lietuvoje
Collapse
X
-
idomu kaip atrodytu europa tower'is jei butu oranzines spalvos D
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
mantaz ta prasme jei visa apdaila butu oranzines spalvos , tada tikriausiai vilnius labai olandams pradetu patikti
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Mano pamąstymai
Parašė JohnSiaip trenke i galva keletas minciu del naujojo statomo Helios komercinio Centro Savanoriu pr. 1, kilo man tokie klausimai:
-kodel niekas niekur ir niekada apie tai nerase, nerode ir neinformavo ziniasklaidoje (visgi musu masteliais tai tikras dangoraizis, o laikrasciai ypac pamego rasyti apie dangoraizius)?
Parašė John-kodel p. A.Zuokas nedalyvavo kokios nors kapsules ar dar ko nors imuryjimo ceremonijoje? Apie tai paprastai raso visi laikrasciai ir vilnius.lt PR'o skyrius.
Parašė John-kodel projekto gen. rangovas "UAB Masyvas" savo saite www.masyvas.lt net neuzsimena apie sita gana masyvu ir dideli projekta?
Parašė John-kodel apskritai niekas nieko apie tai nekalbejo, nezinojo, negirdejo ir tik prasidejus statybai suzinojom fakta, kad jau vyksta statyba?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė JohnDel ziniasklaidos nelabai tiesa, budavo bent siokios tokios info apie visus minetus projektus, net apie neigyvendintus, kurie niekad nebus statomi (kaip pvz. VP Marketo Velgos kvartalas). Siuo atveju nebuvo absoliuciai jokios info jokiame saltinyje, tik pora visiskai atsitiktinai aptiktu renderiu.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė John@Mantui
is www.bcc.lt:
Projektas bus įgyvendintas per 18 mėnesių. Planuojama statybos darbų pradžia – 2004 m. vasaros pabaiga.
taigi gandu to nepavadinciau, kitas dalykas, jeigu tai yra blefasMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė JohnKas yra zinoma del sito projekto? Vaidas papostino tik renderi, taciau taip ir nesupratau, kada ji ruosiamasi igyvendinti? Siuo metu statoma antra Akropolio dalis, taigi, kaip supratau, iskart turetu buti statomas ir sitas ofisu pastatas? Ar as klystu?
pirma kart matau sita ofisu pastata O kas ji zada statyt?
Comment
Comment