Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ką mes žinome apie realiausius projektus Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė win2k3
    Parašė Rokas
    Nu ka...katik gryzau is parodos ir teko garbe man matyti pati maketa, bei to projekto pristatyma ( nu su kompu padaryta ). Tai ka as galiu pasakyt...kaip viskas tame filmuke pavaizduota, tai as apakes Vienu zodziu, tuoj Klaipeda bus #1 Lietuvoj ....
    Gal tai galima kur nors pamatyti?

Kad tik tawo zodziai tiesiai diewui i ausi nes Klaipedoje statybos wyksta labai letai tiek zada o nieko nepadaro tikekimes kad as klystu
    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
      Parašė win2k3
      Parašė Rokas
      Nu ka...katik gryzau is parodos ir teko garbe man matyti pati maketa, bei to projekto pristatyma ( nu su kompu padaryta ). Tai ka as galiu pasakyt...kaip viskas tame filmuke pavaizduota, tai as apakes Vienu zodziu, tuoj Klaipeda bus #1 Lietuvoj ....
      Gal tai galima kur nors pamatyti?

Kad tik tawo zodziai tiesiai diewui i ausi nes Klaipedoje statybos wyksta labai letai tiek zada o nieko nepadaro tikekimes kad as klystu
      Sveikas atvykęs į forumą :cheers:
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Montezauras!
        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė Nedas
          iwaziuojant i wilniu susidaro toks waizdas, kaip kad i warsuwa iwaziuotum
          Gerai cia issireiskiai!
          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Klausykit kodel niekas nesneka apie garsiaja "Siemens" arena?Labai idomu butu pamatyti kaipo ji atrodys ir kioek zinau ja jau greitai baigs?Dar girdejau kad Lietuwa turinti tokia arena gales rengti pasaulinio masto renginius!!! D
            "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
              Klausykit kodel niekas nesneka apie garsiaja "Siemens" arena?Labai idomu butu pamatyti kaipo ji atrodys ir kioek zinau ja jau greitai baigs?Dar girdejau kad Lietuwa turinti tokia arena gales rengti pasaulinio masto renginius!!! D
              Kažkur tikrai buvo šnekėta Man regis net speciali yra tema šiame forume
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                Parašė Montezauras_klp
                Kažkur tikrai buvo šnekėta Man regis net speciali yra tema šiame forume
                Jo, yra. Pasikniskit - rasit
                %)

Comment

Stai kas bus vietoje "Zalgirio" baseino:

Pilnas straipsnis:http://www.omni.lt/?i$9359_16017_118641$z_186921

Del viesbucio salia moksleiviu rumu, tai siandien vaziavau pro sali - krapstosi ten aplinkui kokie penki zmones su traktoriumi ir kranu, bet rimtu griovimu to tikrai nepavadinciau . Bet vistiek gerai, kad jau kazka pradeda daryti.

Comment

Parašė Edd
                    Stai kas bus vietoje "Zalgirio" baseino:

Pilnas straipsnis:http://www.omni.lt/?i$9359_16017_118641$z_186921

Del viesbucio salia moksleiviu rumu, tai siandien vaziavau pro sali - krapstosi ten aplinkui kokie penki zmones su traktoriumi ir kranu, bet rimtu griovimu to tikrai nepavadinciau . Bet vistiek gerai, kad jau kazka pradeda daryti.
                    Oooo neeeee
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

@Mantaz: As tikejausi kazko daug blogesnio, todel perdaug nenusivyliau tuo pastatu . Nors galetu buti didesnis renderingas - nesimato daug detaliu. O oranzines spalvos turbut ir reikejo tiketis . Beveik visi miesto centre statomi pastatai turi/tures oranzines spalvos - architektai matyt susitare tos pacios spalvos medziagas naudoja . Nors sitam pastatui gal ir tinka.

Comment

Parašė Edd
                        @Mantaz: As tikejausi kazko daug blogesnio, todel perdaug nenusivyliau tuo pastatu . Nors galetu buti didesnis renderingas - nesimato daug detaliu. O oranzines spalvos turbut ir reikejo tiketis . Beveik visi miesto centre statomi pastatai turi/tures oranzines spalvos - architektai matyt susitare tos pacios spalvos medziagas naudoja . Nors sitam pastatui gal ir tinka.
                        Arba oranžinės, arba žalios
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kam idomu, tai yra ideti nauji 16-auksciu daugiabuciu renderingai: www.pst.lt . Man kazko dabar neveikia ju puslapis. Bet ten nieko gero - komiblokai gal su siek tiek daugiau stiklo.

Comment

si pirmadieni buvau vln ir nesupratau kodel gedimino prospekto dalis prie mcdonaldo yra perkasta,a? negi darbo brokas?

Comment

Nes tik prieš savaitę ją pradėjo rekonstruoti

Comment

@Rokas: Ta vieta dar nebuvo rekonstruota, o perkasta, todel kad kaip Vaidas sake pradejo rekonstruoti, as straipsni i spaudos tema idejau .

Comment

Čia pasklido gandas, kad prie Vingio kino teatro ruošiamasi statyt 23 aukštų pastatą.

Kažkada buo pasirodę vizualizacijos, bet iki šiol tikriausiai pasikeitė, o gal tai net ne tas pats pastatas
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John
                                    daugiau info apie projekta http://www.statyba.vilnius.lt/objektas.php?ID=-957363182

pastatas bus sklype Savanoriu pr. 1, kaip suprantu butent toje vietoje, kuri matosi renderyje. Bendras plotas beveik 20,000 m2, taigi bus gan masyvus namelis, belieka tiketis, kad nepasisiukslino su dizainu.
                                    20,000? Ohoho, čia gi net daugiau nei Europos Bokštas ar Savivaldybė su visu savo kompleksu

O gal dar ta požeminė stovėjimo aikštelė čia priskaičiuota?
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kodel butent toje vietoje?
                                      Kodel ne NCC ar BT?

Comment

Yuhu Čia geros najienos, pastatas tikrai jėga

Bet tai kodėl nei žalias nei oranžinis Gali neleist statyt
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

That's a great looking building!

Sort of a cross between Europa Tower and Saules Akmens. Already u/c, it seems--great!
                                          Originally Posted by

Comment

Working...
                                          X