Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Hansabanko valdybos pastatas Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

sweikas mantaz,
    siaip yra pas mane maku fotkes, bet nenoriu ju postint. mes su filthy nusprendem, kad idesim viska pirmadieni kad galetume jus pasiziuret ir ivertint. manau bus idomu paziuret ka mano tauta

argi taip grazu??? fotkes tai speju kad is mano "kolekcijos" gal vertetu nuotrauku autoriui is pradziu apie savo ketinimus papasakot?!?!?!...
    o visgi vis dar yra ka pasaulyje pamatyt...

Comment

pirmadieni ekspozicija atsidaro. fotkinsim isnaujo

Comment

Su nutisusiomis seilemis laukiam pirmadienio "prezentacijos"

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė John
          Butinai nufotkinkit viska, ypac tuos, kurie potencialiai gali laimeti.
          Butu galima netgi apklausa surengti forume ar paciame miestai.net ir isrinkti palankiausiai publikos vertinama projekta.
          Taip ir padarysim bet kadangi taciau darbu yra apie 20 o max poll options - 15 tai outsaiderius sudesiu i koki kita thread'a ? arba siulykit kaip

Comment

Comment

Zvelgiant is sios puses, musu "skyline" visai nedaug tereikia, uztektu, kad ir nelabai auksto pastato:

Comment

bet manau, kad tikrai nepamaisytu koks +20 pastatas

Comment

is sio kampo nei vienas pastatas neuzstoja kito Super! Ir tai jau netolima ateitis

Comment

Parašė Edd
                    Zvelgiant is sios puses, musu "skyline" visai nedaug tereikia, uztektu, kad ir nelabai auksto pastato

Aš norėčiau, kad tas "LG" šešiolikaaukštis visgi būtų uždengtas .
                    sigpic
                    Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

o ji galetu hansabankas uzstoti, jei siek tiek butu patrauktas i sona, bet matyt nuo to LG nepabegsime

Comment

koks skirtumas is vieno tasko uzdengsi is kito atsidengs
                        ne tame esme.
                        jo_majo nekelk bangu tavo fotkiu nieks ir nesirosia det .

Comment

man at rodo kad jei, arhitekturos studentai rasho po tashko iš mazhosiuos raidės ir su kalidomis tai ir, jų pruojektotuosia namose bus baisu giventy. dar subyres wa

Comment

ne kursini raso..
                            pas tamsta irgi klaidu nemazai. Bent jau toki komentara rasydamas pasistengt galejai

Comment

Man regis p. Romas tyčia privėlė
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

anyway, ne gramatikos burelis

Comment

Parašė markoooo
                                  koks skirtumas is vieno tasko uzdengsi is kito atsidengs
                                  ne tame esme.
                                  jo_majo nekelk bangu tavo fotkiu nieks ir nesirosia det .
                                  esme ne musyse, o musese - kaip Paksas pasakytu , bet siaip jau geriau bent is vienos puses uzstotu, negu jis visu savo grazumu prie dar vieno grazuolio "Vyroko" akis badytu.

Comment

Haha, Romai
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Working...
                                    X