Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Hansabanko valdybos pastatas Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Hehe, tai gal atsiųsk, kaip maždaug atrodo tavo darbas. Įdomu pažiūrėt
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
      Hehe, tai gal atsiųsk, kaip maždaug atrodo tavo darbas. Įdomu pažiūrėt
      galvoju geriau palaukiam pirmadienio. pasakysit kurie patiko - pasakysiu kuris mano

Comment

filthy, kelių aukštų tamstos pasiūlymas?
        sigpic
        Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

24 jei nuo konstitucijos lygio ziuret.

Comment

tik 24 ? Tai mazas... Ko tie architektai tokie drovus...
            Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Ne aukstis yra svarbiausia. Filthy, gal galetum ideti kelis savo darbo renderingus cia? Idomu pasidare. Kam laukti to pirmadienio.

Comment

HansaBankas nusipirko Rusijos banka 'Kvest'. Skaitykite placiau delfi.lt.
                Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

24 .
                  Gerai būtų, kad bent ne žemesnis būtų .
                  sigpic
                  Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:

Comment

24 jau stogas.. ir tai biski per aukstas tai situacijai.. realiai galetu buti apie 20. tiesiog nesukishom programos i koncepcija tai tiek ir gavos.. bet yra ir aukshtesniu pasiulymu (mazdaug iki 28 a.). Zemiausias pasiulymas - apie 7 aukstu, o tas apie kuri kalbama kaip apie 1 vieta - 16-os aukstu

Comment

ten gaunasi bisq daugiau nes ir virsutinis aukstas atrodo kazkoks dvigubas ir dar yra apatine dalis kurios neiskaiciavau. bet ka cia tusciazodziaut- palaukim 1adienio

Comment

kategorishkai nesutinku su john. jei jum svarbiausias architekturos kriterijus techninis aukshtis, tai jus turbut visishkai nesidomite architektura galbut net to 7aukshchio architekturine ishraishka kur kas ispudingesne. na bet teisingai , palaukim pirmadienio, pamatysim kas kaip

man patiko vienakart per paskaita ambrasas yra pasakes , kad dangoraizhis - daugiau dizainas negu architektura

Comment

16 pats tas tai vietai... Nors 32 būtų geriau. Svarbiausiai yra geras dizainas ir medžiagos, nes kaip ne kaip waterfrontas
                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Mano nuomone ten turėtų būt pereinamas aukštis nuo Lietuvos iki Europos, tai koks 24-26 būtų pats tas B-)
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aš tik tikiuosi jie nesugalvos toje vietoje dar vieno šviesoforo įkišt į Konstitucijos pr.

Comment

na sitie screen shotai yra ne kas kita kaip raidos programos vizualizacija siaip sklypas yra didesnis ir pastatas ne butinai turi buti sioje vietoje, taciau kaip man teko matyt konkursinius darbus, tai keli autoriai siulo taip ir statyti kaip cia pavaizduota. aisq toks darbas atitinka reikalavimus ir raidos programa, taciau konkursas tam ir yra kad paeiskot ir surast kitokiu sprendimu budu, nei paimt ir sudet banko programa i vilniaus plano pasiulyta raidos programa

Comment

Parašė markoooo
                                  na sitie screen shotai yra ne kas kita kaip raidos programos vizualizacija siaip sklypas yra didesnis ir pastatas ne butinai turi buti sioje vietoje, taciau kaip man teko matyt konkursinius darbus, tai keli autoriai siulo taip ir statyti kaip cia pavaizduota. aisq toks darbas atitinka reikalavimus ir raidos programa, taciau konkursas tam ir yra kad paeiskot ir surast kitokiu sprendimu budu, nei paimt ir sudet banko programa i vilniaus plano pasiulyta raidos programa
                                  Sveikas atvykęs
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

sweikas mantaz,
                                    siaip yra pas mane maku fotkes, bet nenoriu ju postint. mes su filthy nusprendem, kad idesim viska pirmadieni kad galetume jus pasiziuret ir ivertint. manau bus idomu paziuret ka mano tauta

Comment

bet tuose mipimo filmuko screenshotuose nesimato Registru daugiaaukscio? Kur jis ten prapuoles

Comment

Beje, o kur paskutiniame pvz. screenshot'e matosi statomas Registru centro dangoraizis???
                                        The exact opposite of a bubble... :oioi:

Comment

na yra visuokiu variantu, siaip kaip mes pradejom daryti savo varianta tai mes nebuwom susipazine su ta raidos programa, todel man net minties nekilo statyti toj vietoj .

john o del pastato isskaidymo tai esme tame kad tokia banko programa: apatiniuose aukstuose turi buti numatytos sales darbui su klientais, kurios reikalauja didesnio ploto nei tipinis aukstas kuriame planuojami ofisai todel taip ir isiskaido pastatas.

Comment

Working...
                                          X