Hehe, tai gal atsiųsk, kaip maždaug atrodo tavo darbas. Įdomu pažiūrėt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Hansabanko valdybos pastatas Vilniuje
Collapse
X
-
tik 24 ? Tai mazas... Ko tie architektai tokie drovus...Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
HansaBankas nusipirko Rusijos banka 'Kvest'. Skaitykite placiau delfi.lt.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
24 jau stogas.. ir tai biski per aukstas tai situacijai.. realiai galetu buti apie 20. tiesiog nesukishom programos i koncepcija tai tiek ir gavos.. bet yra ir aukshtesniu pasiulymu (mazdaug iki 28 a.). Zemiausias pasiulymas - apie 7 aukstu, o tas apie kuri kalbama kaip apie 1 vieta - 16-os aukstu
Comment
-
kategorishkai nesutinku su john. jei jum svarbiausias architekturos kriterijus techninis aukshtis, tai jus turbut visishkai nesidomite architektura galbut net to 7aukshchio architekturine ishraishka kur kas ispudingesne. na bet teisingai , palaukim pirmadienio, pamatysim kas kaip
man patiko vienakart per paskaita ambrasas yra pasakes , kad dangoraizhis - daugiau dizainas negu architektura
Comment
-
na sitie screen shotai yra ne kas kita kaip raidos programos vizualizacija siaip sklypas yra didesnis ir pastatas ne butinai turi buti sioje vietoje, taciau kaip man teko matyt konkursinius darbus, tai keli autoriai siulo taip ir statyti kaip cia pavaizduota. aisq toks darbas atitinka reikalavimus ir raidos programa, taciau konkursas tam ir yra kad paeiskot ir surast kitokiu sprendimu budu, nei paimt ir sudet banko programa i vilniaus plano pasiulyta raidos programa
Comment
-
Parašė markoooona sitie screen shotai yra ne kas kita kaip raidos programos vizualizacija siaip sklypas yra didesnis ir pastatas ne butinai turi buti sioje vietoje, taciau kaip man teko matyt konkursinius darbus, tai keli autoriai siulo taip ir statyti kaip cia pavaizduota. aisq toks darbas atitinka reikalavimus ir raidos programa, taciau konkursas tam ir yra kad paeiskot ir surast kitokiu sprendimu budu, nei paimt ir sudet banko programa i vilniaus plano pasiulyta raidos programaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
na yra visuokiu variantu, siaip kaip mes pradejom daryti savo varianta tai mes nebuwom susipazine su ta raidos programa, todel man net minties nekilo statyti toj vietoj .
john o del pastato isskaidymo tai esme tame kad tokia banko programa: apatiniuose aukstuose turi buti numatytos sales darbui su klientais, kurios reikalauja didesnio ploto nei tipinis aukstas kuriame planuojami ofisai todel taip ir isiskaido pastatas.
Comment
Comment