Po Šv.Velykų prisnigo... Važiuojant padariau pora fotografijų. Tagi 2008 m. kovo 26 diena:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Green Hall (SBA bokštas)
Collapse
X
-
Pasirodo tai bus ne siaip sau pastatas, o koks tai "Green Hall": ekologinis biuras.
http://www.resolution.lt/lt/main/actual?ID=265
Beke idomiausia vieta, kad i sita berods 12,000 m2 pastata planuojama investuoti "tik" 100.000.000 LTL. Idomu, kada jis atsipirks?
Comment
-
Kažkokius propagandistų išmislus dabar skelbia apie šį pastatą.
Šiandien yra ir straipsnis Ryto priede.
Pjovė grybą porą metų su projektu, o dabar tipo "ai čia tas naujas?"
Ir apskritai užsižaidė biškiuką šita rinkodara su žalumu. Kaip antai visose mašinų reklamose rašo tą CO emisijos kiekį, kuris niekam neįdomus.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė mkris25 Rodyti pranešimąTrumpai dar dėl "Molestos". Jie stato ten todėl kad juos nusipirko "MG" grupė, kuriems taipogi irgi priklauso SBA.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąNu nu, man atrodo, kad čia jau kažką supainiojai. SBA ir MG yra atskiros verslo grupės. Nebent mano žinios paseno...
Pagrindinis akcininkas - tas pat.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKas tas pagrindinis akcininkas? Manau, kad kažką sumaišėt arba mano žinios irgi paseno.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKuo tas "žalumas" pasireiškia tavo manymu tame statinyje?
Kad pirstelėjo kazkokį kvaziterminą "Green Hall" tai jau jis "žalias".
1. naudojamas dvigubas fasadas
2. Naudojama isorine apsauga nuo saules, elektrines valdomos zaliuzes, turbut bus su visais davikliais, sensoriais ir t.t.
3. Jei neklystu tiek isorinio, tiek vidinio fasado stiklas nebus paprastas (su saules kontrolem ir t.t.)
Tai ir yra "zalio namo" koncepcijos sudedamosios dalys, kurias gali ipirkti LT vystytojai. Nezinau kaip ten su vedinimu, jei naturalus, tai dar viena butu. Bet saules bateriju ant fasado ir vejo turbinu tikrai niekas pas mus greitai neipirks, nes kolkas net siltesniu fasadiniu sistemu neina isiulyti uzsakovams, per brangu dar mums..
Comment
Comment