Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Green Hall (SBA bokštas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John
    Kazkodel prie statybu leidimo nenurodytas gen. rangovas. Kaip cia taip? Be rangovo statyba turbut negali prasideti
    Būna prasideda ir be leidimų

skunk> Kai pradės statybas, tada ir perkelsime
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Negali būti
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė John

Leidimas yra, as kalbejau apie rangova.
        Parašai rangovas konkurso būdo ir fsio... Iš vis jie jeigu nori gali be rangovo, ūkio būdu statyti (t.y. kad patys už viską atsako).. beto aš manau kad jie taip ir daro, nes visgi kažkas nusamdė "Rentinį" kad jiems požeminį parkingą padarytų (spėjų kad patys)
        Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

Kiek tave pažįstu, Jonai, niekada nestokodavai humoro jausmo
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Del rangovo, tai tikrai idomu. Juk kazkada buvo ir paskelbta paieska-konkursas, bet mes nieko apie pasirinkta rangova lyg ir negirdejom. Gal jie dar is viso neturi jokio rangovo?

Kas stato SBA kitus pastatus? Kas rekonstravo BLC Kaune?

Comment

Hehe, parašysiu mažą santrauką

John> Kaip čia gali būti, kad nėra rangovo? Ar gali prasidėti statybos be rangovo?

Mantaz> Būna, kad ir be leidimų prasideda (apeliuoja į daug projektų, kurie buvo pradėti be leidimų)

John> Leidimas yra, kalbėjau apie rangovą (kas sakė, kad jo nėra? )

Mantaz> Negali būti (žr. skliaustuose)

John> (pradeda įrodinėti, kad leidimas visgi yra. Vėlgi, kas sakė, kad jo nėra?)

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz tu gal girtas ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tikrai, kad negirtas, bet man jau nebejuokinga
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

O as isviso supratau kad cia kalba ne apie leidimus o apie Rangovo nebuvima ;/

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė John
                      Nesusikalbejom

"Būna, kad ir be leidimų prasideda".

Sita sakini buvo galima suprasti dvejopai. As tiesiog supratau, kad tu turi omeny, jog pastatui nera suteiktas leidimas (nes galvojai, kad as butent apie tai kalbu), o ne kad siaip ir be leidimu pradeda (ka tu turejai omeny).
                      Na šiame sakinyje svarbiausias žodis "būna", kuris parodo, kad šnekama ne apie vieną, o apie visumą apskritai ir kaži ar atrasi kitą reikšmę Ždž nesusipratimas ir apskritai šioje diskusijoje aš nedalyvavau
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

puikios naujienos. Sitas SBA zaisliukas, manau, turetu buti geras pavyzdys kitiems panasiu projektu vystytojams ir taip kilsteleti arch. kokybes kartele Vilniuje.

Comment

Parašė Edd
                          Kas stato SBA kitus pastatus? Kas rekonstravo BLC Kaune?
                          Nepamenu kas Kaune rekonstravo, bet Vilniuje jie tikrai rinksis kita. Beje, paieskai trunka jau nuo siu metu pradzios, bet kol kas dar nepasirinko tinkamo.

Comment

Siandien pravaziavau pro SBA planuojamo pastato vieta, tai kazkoks traktoriukas ir keli darbininkai buvo, bet ten tikrai nepanasu, kad planuoja pradeti jie rimtas statybas. As jau pradedu abejoti ar jie is viso ten statys ta pastata. Gal persigalvojo? Juk jie jau dabar dirba Vilniuje - issinuomave biuru patalpas. Tuo labiau, kad neatrodo jog SBA galetu svaistytis tokiais projektais:

Verslininkui Arūnui Martinkevičiui priklausančio koncerno SBA nuosavas kapitalas 2004 metų pabaigoje buvo 111 mln. litų, o skolos – 140 mln. litų.

Tokie duomenys skelbiami SBA valdomų „Klaipėdos baldų“ naujos obligacijų emisijos pristatyme, kurį parengė „Hansabankas“.

Finansiniams investuotojams platintame pristatyme taip pat pateikti gerokai mažesni SBA grupės pardavimai, nei koncernas skelbė žiniasklaidai.

Comment

Hm, įdomu, įdomu
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gaila, jeigu žlugs originalus projektas.
                                Manau visam NMC ateina liūdnos dienos (viens po kito uždaromi projektai).
                                Kita vertus, o kodėl nepabandžius ko nors (dar labiau) originalaus toj vietoj? Pvz.: medinio naujos architektūros pastato.
                                Būtų patenkiti visi "saugotojai"

Comment

Parašė Sula
                                  Tikrai nezlugs. SBA pastatas bus. Neuzilgo turetu pradeti statyti.

Comment

Parašė Sula
                                    Manau visam NMC ateina liūdnos dienos (viens po kito uždaromi projektai).
                                    Kita vertus, o kodėl nepabandžius ko nors (dar labiau) originalaus toj vietoj? Pvz.: medinio naujos architektūros pastato.
                                    Būtų patenkiti visi "saugotojai"
                                    Aha...Zveryno bendruomene triumfuotu...
                                    אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
                                    אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Gal kas nors ka nors zino apie sias busimas statybas, kurios jau seniai turejo virsti realybe. Nejaugi vis dar nepasirinktas Genrangovas?

Comment

Parašė John
                                        Vis dar nieko? Ar kas nors vyksta statybvieteje? Ar apskritai kas nors ka nors zino apie projekto bukle?
                                        Statybvieteje niekas nevyksta.

Comment

Parašė Edd
                                          Statybvieteje niekas nevyksta.
                                          nepanasu kad SBA siuo metu turetu lesu tokiam projektui.
                                          Manau realesnis variantas, kad teises i si projekta arba bent jau sklypa bus kam nors parduotos.

Comment

Working...
                                          X