Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vandens pramogų parkas Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Toris
    Prie statomo parko stovinčiame informaciniame skyde jau dabar parašyta, kad darbų pabaiga - 2007 sausis. Bet aš nemanau, kad ir iki tada baigs.
    Turint galvoje, kad cia ne siaip sau kokia Maxima, o vienas pirmu tokiu objektu Lietuvoje ir kad ten viduje bus pilna vamzdziu, sudetingu irengimu ir pan. tai sunku isivaizduoti, kad tas parkas greitai bus baigtas...
    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Šis tas jau juda

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Toris
        Prie statomo parko stovinčiame informaciniame skyde jau dabar parašyta, kad darbų pabaiga - 2007 sausis. Bet aš nemanau, kad ir iki tada baigs.
        pala pala... 2006 10 yra dezutes uzbaigimo data...
        moja profesija rab = prorab

Comment

Seip juokingai atrodo tie sapaliojimai kad jau siu metu spali bus atidarytas vilniaus vandens pramogu parkas. Dar tik pradejo statyt o jau atodaryma planuoja. seip man keista kodel nepasirenka realios atidarymo datos. As pats kadangi buves druskininkietis, tai kartais ten apsilankau is stebedavai kaip vyksta statybos tai jau ten atrode labai sparciai viskas vyksta o tiek laiko jau stato. O Vilniuje tik pradejo ir jau baigia.
          Apie Druskininku parka galit pasiskaityti ir pasiziureti foto adresu http://www.vandensparkas.com/
          ten nemazai foto ir matosi kaip viskas vyko, aisku jos jau neatnaujintos pora menesiu, taigi dabar jau atrodo visiskai uzbaigtas is isores. statomos aiksteles pozemines automobiliams, bei irenginejamas vidus.

Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu. nes dabar vilniuje tai nedaug kur gali pasivaiksciot, kur butu graziai sutvarkyta ir neprisiukslinta. Pvz Druskininkuose tai viskas kitaip. As manau kad daug geresne mintis yra. Ten tarkim nuvaziuoji savaitgaliui gali pasivaikstio aplankyt ivairius objektus (Liskiavos baznycia, gruto parkas, Girios aidasm, ir daug kitu dalyku.), o vakare atsipalaiduoti vandens pramogu parke, beto yra daug sveikatingumo kompleksu. Kaip sakant visas paketas vienoje vietoje. Ir visa tai garantuoja nuostabiai praleista savaitgali. Butent to dazniausiai dabar visi lietuviai vaziuoja i latvija i Ryga ir i Livu parka.
          Mano galerijos:
          Flickr'e

Comment

Parašė umbrella
            Seip juokingai atrodo tie sapaliojimai kad jau siu metu spali bus atidarytas vilniaus vandens pramogu parkas. Dar tik pradejo statyt o jau atodaryma planuoja. seip man keista kodel nepasirenka realios atidarymo datos. As pats kadangi buves druskininkietis, tai kartais ten apsilankau is stebedavai kaip vyksta statybos tai jau ten atrode labai sparciai viskas vyksta o tiek laiko jau stato. O Vilniuje tik pradejo ir jau baigia.
            Apie Druskininku parka galit pasiskaityti ir pasiziureti foto adresu http://www.vandensparkas.com/
            ten nemazai foto ir matosi kaip viskas vyko, aisku jos jau neatnaujintos pora menesiu, taigi dabar jau atrodo visiskai uzbaigtas is isores. statomos aiksteles pozemines automobiliams, bei irenginejamas vidus.

Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu. nes dabar vilniuje tai nedaug kur gali pasivaiksciot, kur butu graziai sutvarkyta ir neprisiukslinta. Pvz Druskininkuose tai viskas kitaip. As manau kad daug geresne mintis yra. Ten tarkim nuvaziuoji savaitgaliui gali pasivaikstio aplankyt ivairius objektus (Liskiavos baznycia, gruto parkas, Girios aidasm, ir daug kitu dalyku.), o vakare atsipalaiduoti vandens pramogu parke, beto yra daug sveikatingumo kompleksu. Kaip sakant visas paketas vienoje vietoje. Ir visa tai garantuoja nuostabiai praleista savaitgali. Butent to dazniausiai dabar visi lietuviai vaziuoja i latvija i Ryga ir i Livu parka.
            Nu labai saldi reklama cia gavosi

Comment

Parašė tadux
              Nu labai saldi reklama cia gavosi
              Aha, matosi, kad tikras druskininkietis

Nors ir Vilniuje gali gauti visą paketą - dieną pamatyti centrą, vakare - atsipalaiduoti vandens parke.

Comment

Parašė Berliner
                Aha, matosi, kad tikras druskininkietis

Nors ir Vilniuje gali gauti visą paketą - dieną pamatyti centrą, vakare - atsipalaiduoti vandens parke.
                na as dabar kaip irgi jau vilnietis esu
                o del viso paketo tai as kalbu apie tai kad vilnieciui idomiau butu kazkur kitur tai "gauti" nes tarkim senamiestis tai retam vilnieciui butu kazkas tokio...
                Mano galerijos:
                Flickr'e

Comment

Parašė umbrella
                  o del viso paketo tai as kalbu apie tai kad vilnieciui idomiau butu kazkur kitur tai "gauti" nes tarkim senamiestis tai retam vilnieciui butu kazkas tokio...
                  Na taip, bet aš čia ne apie vilniečius, o apie likusią Lietuvą.

Comment

Parašė umbrella
                    Viskas labai paprasta. Vilniaus vandens pramogų parkas skirtas Vilniečiams, o Druskininkų atvykėliams iš visos Lietuvos ir tikėkimės ne tik.

O dėl to kad Vilniečiams būtų įdomiau, tai daug kas būtų įdomiau. man pvz. į parduotuvę apsipirkt būtų įdomiau nuvažiuot į Kauną, bet kažkodėl aš to nedarau .

Nesakau, kad nebus vilniečių važiuojančių į Druskininkus, bet tai nebus masiškas reiškinys.
                    Paskutinis taisė deep'as; 2006.07.05, 07:50.

Comment

Parašė Llinass
                      Viskas labai paprasta. Vilniaus vandens pramogų parkas skirtas Vilniečiams, o Druskininkų atvykėliams iš visos Lietuvos ir tikėkimės ne tik.

O dėl to kad Vilniečiams būtų įdomiau, tai daug kas būtų įdomiau. man pvz. į parduotuvę apsipirkt būtų įdomiau nuvažiuot į Kauną, bet kažkodėl aš to nedarau .

Nesakau, kad nebus vilniečių važiuojančių į Druskininkus, bet tai nebus masiškas reiškinys.
                      as manau bus masiskas. Pats dabar kaip ir vilnietis esu ir pvz savo savaitgali mieliau praleisciau kazkur isvaziaves nei cia pat mieste. Aisku kainos atzvilgiu galbut pigiau butu cia, bet paemus bendrai kaip poilsi tai dauguma mieliau vaziuotu i kita miesta ar i Jurmala ar i Druskininkus.
                      Mano galerijos:
                      Flickr'e

Comment

Parašė umbrella
                        as manau bus masiskas. Pats dabar kaip ir vilnietis esu ir pvz savo savaitgali mieliau praleisciau kazkur isvaziaves nei cia pat mieste. Aisku kainos atzvilgiu galbut pigiau butu cia, bet paemus bendrai kaip poilsi tai dauguma mieliau vaziuotu i kita miesta ar i Jurmala ar i Druskininkus.
                        O tai negi reik laukt savaitgalio, kad nueit i ta parka?? Man pvz jis tuo ir gerai, kad arti ir nereik niekur vaziuot. Ypac karsta diena po darbo

Comment

Parašė umbrella

Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu.
                          Paziūrėjau tas fotkes, kažkaip liūdna daros. Panašu, akd viskas bus apvilkta skarda. Net ta bokštą sugadino. Prieš tai buvęs bokštas buvo kaip meno kūrinys - skulptūrinė kompozicija, kurios su niekuo nesupainiosi. Dabar - eilinė skarbonkė... - fragmentas iš dabartinės Vilniaus funkcionalizmo architektūros.

Comment

Parašė Rimas_OK
                            Paziūrėjau tas fotkes, kažkaip liūdna daros. Panašu, akd viskas bus apvilkta skarda. Net ta bokštą sugadino. Prieš tai buvęs bokštas buvo kaip meno kūrinys - skulptūrinė kompozicija, kurios su niekuo nesupainiosi. Dabar - eilinė skarbonkė... - fragmentas iš dabartinės Vilniaus funkcionalizmo architektūros.
                            na del to buvusio boksto tai gaila grazus jis buvo, bet jo suremontuot jau nebeimanoma buvo. o pastatyt nauja toki pat butu buve per brangu. Seip ten kiek suprantu tai tos naujosios stiklines architekturos, bus tik vienas tas didziausias korpusas o kitus paliks labiau issaugodami buvusia architektura. Beje ir viduje ypac vestibiulyje turetu likti buvusi pastato puosyba. Manau dabar dar ankstoka kalbet apie tai kas liks o kas ne, kai pabaigs tada ir matysim
                            Mano galerijos:
                            Flickr'e

Comment

Siandien vaziavau pro ta vieta ir issiziojau visos tos dykynes kur buvo tai iskirto visus krumus ir medzius ir dabar viskas plika. gaila fotiko neturejau tai buciau keleta kadru idejes, cia.
                              Mano galerijos:
                              Flickr'e

Comment

Anadien važiavau pro šalį, tai mačiau, kad Ozo ir Gel. Vilko gatvių kampe, ant kalnelio, , kuris visai neseniai tapo "nuskustas", stovėjo 2 dideli ekskovatoriai ir keletas didelių savivarčių. Galima spręsti, kad jau tikrai kitą savaitę prasidės intensyvūs statybų darbai, tiksliau pamatų kasimo darbai . Gaila, neturiu fotiko.
                                Parašas :)

Comment

Parašė Svecias
                                  tiksliau pamatų kasimo darbai .

Comment

kai pravazinejau vandens parka man atrodo kad pradejo sale jo jau statyti ozo prekybos centra.

Comment

Parašė Vilnius_london
                                      kai pravazinejau vandens parka man atrodo kad pradejo sale jo jau statyti ozo prekybos centra.
                                      Tai apie tai čia šiek tiek viršuje ir kalbama.
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Šviežiena

Šalimais klojama infrastruktūra

Ir šiaip Zymensas
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

eh...per ateinancias Zolines galesim pliushkentis naujame Akvaparke Vilniuje
                                          moja profesija rab = prorab

Comment

Working...
                                          X