Parašė Toris
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vandens pramogų parkas Vilniuje
Collapse
X
-
Seip juokingai atrodo tie sapaliojimai kad jau siu metu spali bus atidarytas vilniaus vandens pramogu parkas. Dar tik pradejo statyt o jau atodaryma planuoja. seip man keista kodel nepasirenka realios atidarymo datos. As pats kadangi buves druskininkietis, tai kartais ten apsilankau is stebedavai kaip vyksta statybos tai jau ten atrode labai sparciai viskas vyksta o tiek laiko jau stato. O Vilniuje tik pradejo ir jau baigia.
Apie Druskininku parka galit pasiskaityti ir pasiziureti foto adresu http://www.vandensparkas.com/
ten nemazai foto ir matosi kaip viskas vyko, aisku jos jau neatnaujintos pora menesiu, taigi dabar jau atrodo visiskai uzbaigtas is isores. statomos aiksteles pozemines automobiliams, bei irenginejamas vidus.
Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu. nes dabar vilniuje tai nedaug kur gali pasivaiksciot, kur butu graziai sutvarkyta ir neprisiukslinta. Pvz Druskininkuose tai viskas kitaip. As manau kad daug geresne mintis yra. Ten tarkim nuvaziuoji savaitgaliui gali pasivaikstio aplankyt ivairius objektus (Liskiavos baznycia, gruto parkas, Girios aidasm, ir daug kitu dalyku.), o vakare atsipalaiduoti vandens pramogu parke, beto yra daug sveikatingumo kompleksu. Kaip sakant visas paketas vienoje vietoje. Ir visa tai garantuoja nuostabiai praleista savaitgali. Butent to dazniausiai dabar visi lietuviai vaziuoja i latvija i Ryga ir i Livu parka.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrellaSeip juokingai atrodo tie sapaliojimai kad jau siu metu spali bus atidarytas vilniaus vandens pramogu parkas. Dar tik pradejo statyt o jau atodaryma planuoja. seip man keista kodel nepasirenka realios atidarymo datos. As pats kadangi buves druskininkietis, tai kartais ten apsilankau is stebedavai kaip vyksta statybos tai jau ten atrode labai sparciai viskas vyksta o tiek laiko jau stato. O Vilniuje tik pradejo ir jau baigia.
Apie Druskininku parka galit pasiskaityti ir pasiziureti foto adresu http://www.vandensparkas.com/
ten nemazai foto ir matosi kaip viskas vyko, aisku jos jau neatnaujintos pora menesiu, taigi dabar jau atrodo visiskai uzbaigtas is isores. statomos aiksteles pozemines automobiliams, bei irenginejamas vidus.
Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu. nes dabar vilniuje tai nedaug kur gali pasivaiksciot, kur butu graziai sutvarkyta ir neprisiukslinta. Pvz Druskininkuose tai viskas kitaip. As manau kad daug geresne mintis yra. Ten tarkim nuvaziuoji savaitgaliui gali pasivaikstio aplankyt ivairius objektus (Liskiavos baznycia, gruto parkas, Girios aidasm, ir daug kitu dalyku.), o vakare atsipalaiduoti vandens pramogu parke, beto yra daug sveikatingumo kompleksu. Kaip sakant visas paketas vienoje vietoje. Ir visa tai garantuoja nuostabiai praleista savaitgali. Butent to dazniausiai dabar visi lietuviai vaziuoja i latvija i Ryga ir i Livu parka.
Comment
-
Parašė BerlinerAha, matosi, kad tikras druskininkietis
Nors ir Vilniuje gali gauti visą paketą - dieną pamatyti centrą, vakare - atsipalaiduoti vandens parke.
o del viso paketo tai as kalbu apie tai kad vilnieciui idomiau butu kazkur kitur tai "gauti" nes tarkim senamiestis tai retam vilnieciui butu kazkas tokio...Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrellana as dabar kaip irgi jau vilnietis esu
o del viso paketo tai as kalbu apie tai kad vilnieciui idomiau butu kazkur kitur tai "gauti" nes tarkim senamiestis tai retam vilnieciui butu kazkas tokio...
O dėl to kad Vilniečiams būtų įdomiau, tai daug kas būtų įdomiau. man pvz. į parduotuvę apsipirkt būtų įdomiau nuvažiuot į Kauną, bet kažkodėl aš to nedarau .
Nesakau, kad nebus vilniečių važiuojančių į Druskininkus, bet tai nebus masiškas reiškinys.Paskutinis taisė deep'as; 2006.07.05, 07:50.
Comment
-
Parašė LlinassViskas labai paprasta. Vilniaus vandens pramogų parkas skirtas Vilniečiams, o Druskininkų atvykėliams iš visos Lietuvos ir tikėkimės ne tik.
O dėl to kad Vilniečiams būtų įdomiau, tai daug kas būtų įdomiau. man pvz. į parduotuvę apsipirkt būtų įdomiau nuvažiuot į Kauną, bet kažkodėl aš to nedarau .
Nesakau, kad nebus vilniečių važiuojančių į Druskininkus, bet tai nebus masiškas reiškinys.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrellaas manau bus masiskas. Pats dabar kaip ir vilnietis esu ir pvz savo savaitgali mieliau praleisciau kazkur isvaziaves nei cia pat mieste. Aisku kainos atzvilgiu galbut pigiau butu cia, bet paemus bendrai kaip poilsi tai dauguma mieliau vaziuotu i kita miesta ar i Jurmala ar i Druskininkus.
Comment
-
Parašė umbrellaApie Druskininku parka galit pasiskaityti ir pasiziureti foto adresu http://www.vandensparkas.com/
Seip tureciau pasakyti ir del pacio parko vietos. aisku graziai atrodo tie maketai viso parko jei juolab jis bus graziai priziuretas su paprastu dideliu parkeliu tai bus saunu.
Comment
-
Parašė Rimas_OKPaziūrėjau tas fotkes, kažkaip liūdna daros. Panašu, akd viskas bus apvilkta skarda. Net ta bokštą sugadino. Prieš tai buvęs bokštas buvo kaip meno kūrinys - skulptūrinė kompozicija, kurios su niekuo nesupainiosi. Dabar - eilinė skarbonkė... - fragmentas iš dabartinės Vilniaus funkcionalizmo architektūros.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Anadien važiavau pro šalį, tai mačiau, kad Ozo ir Gel. Vilko gatvių kampe, ant kalnelio, , kuris visai neseniai tapo "nuskustas", stovėjo 2 dideli ekskovatoriai ir keletas didelių savivarčių. Galima spręsti, kad jau tikrai kitą savaitę prasidės intensyvūs statybų darbai, tiksliau pamatų kasimo darbai . Gaila, neturiu fotiko.Parašas :)
Comment
Comment