Vietoje to, kad kaip vokiečiai pradėtų drausminti lankytojus, jie apie kažkokį nevykusį marketingą galvoja: paraus vanduo-lankytojai nesimaudys. Geriau padarytų taip kad tie lankytojai į dergėjus pirštais rodyti pradėtų. Nes nuo tų "neutralizuojančių" chemijų man ne kartą teko pas dermatologą lankytis , be to, Lietuvoje baseinuose jau 2 metus normaliai neplaukiojau. Tad būtų geriau, kad ta administracija ne tik apie save, bet ir apie žmones pagalvotų.
/\ Niekad niekas nerodys pirštais. Jeigu koks gezas privarys, tai bijos gaut nuo jo į liūlį. Dar blogiau jei koks vaikas parausvintų vandenį, pasakytų kas žodį iškart jo motinėlė pultų akių draskyt. Paprasčiausiai niekad lietuviai nebus kultūringi, nes yra patys natūraliausi paršai. Gatvėj labai šiukšles į šiukšlių dėžę meta? Ne.
Paprasčiausiai reikia bausmes įvest 1 įspėjimas, o kitą kartą nebeįleist į parką. Tegul į Jurmalą varo. Aišku tada po savaitės būtų bankrotas parkui
Vis dėlto, manyčiau, jog tokie objektai yra statomi užmiestyje arba kurortuose dažniausiai, o ne miesto viduryje... Eksterjeras tikrai baugina, nors mane... Nemanau, kad tokios spalvos gali sudaryti išskirtiną šio objekto reikšmę.
Straipsnis is penktadienio "Lietuvos ryto" priedo "Savaitgalis". Gal ir ner kazko ypatingai naujo, bet vis smagu paskaitineti.
Sulipdytas tekstas:
Patiko straipsnyje vienas momentas, kaip tik i tema: "Mūsų grupė keliauja po visą pasaulį ir nė vienoje pasaulio šalyje, kurioje dirbame, negirdėjome, kad polineziečių šou nepatiktų", - "Lietuvos rytui" sakė T.T.Sulcipe."
Po sitos citatos, taip ir norisi surekti: "Sveiki atvyke i Lietuva!"
Paskutinis taisė Kema; 2007.06.04, 12:04.
Priežastis: Daugmaz aptvarkiau.
Na tada atsakyk, kaip turi buti, kad nebutu kicas? Zydrom plytem isklotos sienos ir grindys, kaip tarybiniuose baseinuose?
O kaip Livu, Druskininkai? Ten kicas ar ne? Kazkokie jus keisti, einat i parka, kad ten vos ne klupusciuodami su padidinimo tiklu ieskoti kokio tai plastmasinio vabaliuko, o paskui ant viso pasaulio rekti - KICAS! Buvau Livu, ir man svarbiausia buvo gerai praleisti laika, o nelandzioti ten prie dekoraciju ieskant autentikos. Siulau ir jums elgtis taip pat.
na - "visuomenės poreikių tenkinimas" - reiktų taip įvardyti
pvz. kažkada Druskininkų vandens parko architektai pristatinėjo projektą, kuris dar tik buvo įgyvendinimas. Jie interjero koncepciją tiesiai šviesiai ir įvardijo: bus kičas, nes taip reikia.
man liūdniau dėl išorės - net kiču neišeina pavadinti jei ne vamzdžiai, atrodytų kaip statybinių medžiagų angaras, kurio fasaduose šeimininkai išeksponavo visą savo siūlomą asortimentą.
man liūdniau dėl išorės - net kiču neišeina pavadinti jei ne vamzdžiai, atrodytų kaip statybinių medžiagų angaras, kurio fasaduose šeimininkai išeksponavo visą savo siūlomą asortimentą.
Jei Vandens pramogu parkas butu pastatytas LEZ teritorijoj niekas nesuabejotu kad tai eiline gamyklele
Jei Vandens pramogu parkas butu pastatytas LEZ teritorijoj niekas nesuabejotu kad tai eiline gamyklele
O ko Jūs iš jo norite ? Taigi jo pagrindinė paskirtis ne gražiai prie Siemens arenos atrodyti svarbiausia kas to parko viduje Išorė gali būti ir kaip Atominės elektrinės pastato dėl manęs
O ko Jūs iš jo norite ? Taigi jo pagrindinė paskirtis ne gražiai prie Siemens arenos atrodyti svarbiausia kas to parko viduje
na, tu iš dalies teisus - vartotojui tai svarbiausia. bet juk galima tai pasakyti apie daugelį pastatų, ir išore nereikės rūpintis.
o derintis šioje vietoje yra prie ko - prie gamtos sukurtų dalykų. šioje vietoje berods yra Neries senvagė. jei dar užkals "Ozą" , joks parkelis padėties neišgelbės.
Na tada atsakyk, kaip turi buti, kad nebutu kicas? Zydrom plytem isklotos sienos ir grindys, kaip tarybiniuose baseinuose?
Originalu sprendima galima butu padaryti ir be kico. Pvz musu vandens parkas galetu tapti vieninteiu pasaulyje siaubo aquaparku, naudojant elektriniu, gamyklu interjerus...
Išorė gali būti ir kaip Atominės elektrinės pastato dėl manęs
na nežinau, kaip bus iš tikrųjų pamačius, bet iš nuotraukų atrodo, kad ten viskas labai sugrūsta, suspausta ir perkrauta. toks jausmas, kad prasilenkt kai kur bus sunku... na bet geriau pamatyti pačiam, tada galėsiu sakyt, kaip iš tikro pačiam susidarė gyvas vaizdas. galbūt nuotraukos "meluoja"
Na kaip jau minejau man teko isbanddyti beveik visus sio vandens parko ypatumus.. Kadangi kituose neteko buti, tai man visai patiko.. Aisku pradzioje buvo eiles prie nusileidimo kalneliu, taciau gal del to kad iki kai kuriu ju reikia lipti 6 ar 7 aukstus, tai jie vis tustejo ir tustejo, o galu gale buvo galima leistis nuo ju beveik be eiles Pripazinsiu tik tai kad viskas padarayta pigiai ir labai jau daug PR del sito parko. O kaina... Jei tuos 69lt uzdirbi per kelias dienas, tai daug, o jei per pvz puse dienos ar maziau, tai juk galima leisti pramoga sau ir seimai.. Beveik neabejoju, kad praejus tam tikram laikui bilieteliai oj kaip atpigs tada dar karta apsilankysiu
na 69lt dienai kaip bepažiūrėsi nėra daug, nes užsienio vandens parkuose praleista diena tikrai ne pigiau kainuoja
o dėl interjero ir eksterjero, tai galima visus pastatus statyt stačiakampio formos, būtų daug pigiau, gi svarbiausia, kad tenkintų poreikius, bet...
Originalu sprendima galima butu padaryti ir be kico. Pvz musu vandens parkas galetu tapti vieninteiu pasaulyje siaubo aquaparku, naudojant elektriniu, gamyklu interjerus...
Vidus irgi.
Man jau nuo tų siaubų ir siaubūnų, kišamų per visas informavimo priemones, bloga darosi. Tai čia būtų nekičas? Stovėtų giltinė iš popieriaus pabrinkusi nuo drėgmės. Didesnių nesąmonių negalima sugalvoti. Gal geriau reikia kai kuriems išmokti atsipalaiduoti, išmokti linksmintis ne tik tada kai degtinė jau gerklę semia, o į aplinką žiūrėti papraščiau, nesistengiant ieškoti kas blogai, nesistengti rodyti savo "erudiciją". o paprasčiausiai ateiti pailsėti, pasilinksminti.
beje, kaip suprantu lauke baseinų kaip ir nėra Vilniaus vandens parke?
buvau prieš kelis metus Vengrijoj varžybose ir ten prie sporto komplekso yra vandens pramogų parkas, kurio didžioji dalis yra lauke, tai kaifas daug didesnis nei uždaroj patalpoj; daug visokiausio dydžio baisenų; plaukimo, ten su visokiom bangoj, takeliais nusileidimo ilgiausiai, viskas gražiai sutvarkyta, visur veja, pasitiesi rankšluostį, pasidegini, atsigeri alaus, parūkai, o tada ir toliau eini siausti; tuo labiau, kai varžybų dalyviams viskas buvo nemokamai
/\
Na ir ka tuom norejai pasakyti? Kai ilsejausi Turkijoje, tai ten prie viezbucio buvo vandens atrancionai, visi po saule, ne patalpoj, nemokamai. Ir ka?
Gal tu su savo alum ir cigaretem keliauk i Lampedziu karjera, nes Vichy tikrai tau netiks .
Comment