Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vandens pramogų parkas Vilniuje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Andrew Rodyti pranešimą
    man labai svarbu dirbtiniu bangu baseinas, nes kaip supantu Druskininkuose tokio nera.
    http://www.akvapark.lt/content/view/42/56/lang,lt/
    Mano galerijos:
    Flickr'e

Comment

o gal kas zino kas projektuotojas dabar pagrindinis?
      The first rule is - you do not talk about Fight Club.
      The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
      <...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you

Comment

Parašė paikas Rodyti pranešimą
        o gal kas zino kas projektuotojas dabar pagrindinis?
        Buvo skelbiama, kad projektuotojas APF grafo.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
          Buvo skelbiama, kad projektuotojas APF grafo.
          jau jie senai nebeprojektuotojai....
          dabrbus pereme "Tiesi linija" ar "teisinga linija"
          tai ydomu ar tie patys dar daro ar vel pakeite? =]
          Paskutinis taisė paikas; 2007.05.11, 12:40.
          The first rule is - you do not talk about Fight Club.
          The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
          <...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you

Comment

Truputi idesiu foto naujesniu. Del kokybes kreipkites i mano Motorola

apdaila

baras, o apacioje juros bangu baseinas

kazkoks menas

pirtys

valtis

kazkas vaikisko

ispanu gamintas menas

o cia tas atrakcionas naujas, kuris is pastato isores atrodo kaip ta lenkta siena
            Paskutinis taisė Tomse; 2007.05.15, 12:02.

Comment

nusileidimas is slide bokstu.. galvojau bus zalias ir simbolizuos krokodila.. ispanai padare ji raudonu

langas i baseina

liudnas astunkojis

nusileidimas is slide bokstu

persirengimo kabinos ir spinteles

pro sita tamsia skyle pateksime i persirengimo vietas

vaiku kambarys (ar tai vaku prieziuros kambarys? )

daug daug "vamzdziu"

menas

antro auksto baras

Comment

per sita daikta krisime i baseina is nemazo aukscio

cia banguos "jura"

Tiesiog

Comment

Ačiū Tomse. Kažkaip niūrokai man ten viskas atrodo. Gal dėl to kad viskas dar pilnai nesutvarkyta.

Comment

Dizainas tai - atiprašau. "Siaubo kambariai" kažkokie

Comment

Smagu, kad jau viskas i pabaiga
                      Man kaip ir viskas patiko . Lauksim ziniu po valstybines komisijos Kada atidarymas?
                      Travianas - lietuviškas strateginis internetinis žaidimas
                      Registracija: http://www.travian.lt/?uc=lt3_36634

Comment

Atrodo neblogai. Panašu, kad turėsime du labai aukšto lygio ir visiškai skirtingus vandens parkus. Kas manau yra labai gerai.
                        Mano galerijos:
                        Flickr'e

Comment

Parašė Tomse Rodyti pranešimą
                          nusileidimas is slide bokstu.. galvojau bus zalias ir simbolizuos krokodila.. ispanai padare ji raudonu

langas i baseina

nusileidimas is slide bokstu

pro sita tamsia skyle pateksime i persirengimo vietas

kai kurie interjero sprendimai labai neblogai atitinka mano įsivaizdavimą, kaip turėtų atrodyt pragaras.

bet kuriuo atveju didelis dėkui reportažo autoriui už karštas foto

Comment

Nu nee, man nelabai, vienintelis geris tas tipo is medzio ar akmens isskaptuotas dzium dziumas Tokie randami Velyku saloje, o del indonezijos nzn... O isore, pasikartosiu, baisi...

Comment

Tie džiumbrai iš Velykų salos atrodo visai neblogai, ko nepasakyčiau apie kitas "skulptūras". Beje aš galvojau, kad po tuo stikliniu stogu bus baseinas, bet pasirodo, kad ne...

Comment

Siaip prie gero apsvietimo gal ir neatrodys taip niuriai kaip atrodo sitose tamsiose foto Nusileidimai pakankamai ispudingi, vien del to verta bus bent karta aplankyti.. O interjeras ir viskas kas daroma, tai daroma kuo pigiau, juk tai rubicono projektas

Comment

geriau parašykit kaip sekėsi valstybinėje komisijoje?

Comment

Keleta dienu nebuvau jau vandens parke, tai siandien nuejes maloniai nustebau.. Jau beveik visur sustatyti reikalingi baldai.. Kadangi as daugiausia laiko praleidziu serverinese, tai zinau tiek, kad apsauga, gaisro signalizacija, vaizdo kameros veikia, kompiuteriniai tinklai panasu kad rytoj bus paleisti pilnu pajegumu.. Rusyje irengtose patalpose nuo pirmadienio turejo prasideti darbuotoju apmokymai, ar prasidejo, tiesa sakant nezinau Virtuve (kazkas ale cili kaimas) jau veikia senokai ir kotletus jau kepa

Comment

Nu pagaliau panaseja i atidaryma
                                      Travianas - lietuviškas strateginis internetinis žaidimas
                                      Registracija: http://www.travian.lt/?uc=lt3_36634

Comment

man tai labai patinka interjeras Polinezijos tematika. Juk tikslas ir buvo sukurti tokia nuotaika. Be to, interjeras visiskai nebus panasus i Druskininku, o tai yra labai gerai
                                        "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                                        negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

Comment

Parašė Andrew Rodyti pranešimą
                                          man tai labai patinka interjeras Polinezijos tematika. Juk tikslas ir buvo sukurti tokia nuotaika. Be to, interjeras visiskai nebus panasus i Druskininku, o tai yra labai gerai
                                          Tikiuosi, kad bus nepanasus gerąja prasme. Po tokių gražių renderių išvydęs niūroką Druskininkų interjerą meldžiuosi, kad tai nepasikartotų Vilniuje.

Comment

Working...
                                          X