Man gaila, kad sujungė projektus ir nepaliko to orginalaus raudono daugiabučio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąMan gaila, kad sujungė projektus ir nepaliko to orginalaus raudono daugiabučio.
- 2 patinka
Comment
-
Man tas karūnuotas šitą primena O gal čia architekto idėja, gal ir turi primint? Vilnius, Vilnius County - Google Maps
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąNa dabar toks būtų visiškas kičas. Nebent labai subtili stilizacija.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Visų pirma tai man labai patinka šito kvartalo tankumas, o dar ir su perimetriniu užstatymu. Toks ir turi būti NMC.
Man norėtųsi, kad mūsų NMC būtų daugiau NMC (naujas miesto centras), nei CBD (central business district)
Liko tik viltis, kad šita nedidelė dalis (Horizon, Quadrum, sklypas tarp Quadrum ir Arfos, Kernavės/Lvovo/Krokuvos sklypai šalia Horizon) taps savotiška demo versija to "naujojo miesto centro", kokiu turėjo tapti visas NMC, bet tapo iš vienos pusės klasikiniu CBD, o iš kitų pusių klasikine Pilaite.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Mano pateiktas pirmas pvz. iš NY, Bruklino (abstraktesnė neo-art deco versija), o yra singapūrietiškas pvz. (stilizuota neo-art deco versija).
ir kiek aš į tas nuotraukas bežiūriu - nu man asmeniškai žiauriai neskaniai atrodo šitas pastatas.
kažkas yra ne taip su proporcijomis, detalių išdirbimu, ir beabejo su medžiagiškumu.
čia iki art-deko tiek toli, kiek Kauno priemiesčių 90'ųjų mafijinėms "pilaitėms" toli iki Luaros slėnio karališkųjų pilių.Paskutinis taisė julius; 2023.12.28, 23:39.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNežiūrėjau, bet galiu pasakyt, kad toks pranešimas yra tiesiog informavimui gyventojų dėl kertamų želdynų. Su pačiu projektu ypatingai nesusiję.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąHorizontai pradėjo butų pardavimus, tai gal ir statybų pradžia neužkalnų.
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąHorizontai pradėjo butų pardavimus, tai gal ir statybų pradžia neužkalnų.
Internete randu tik horizontai.lt kas yra visai kita vieta.
Comment
Comment