Parašė AngeLT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąTai padarys, aišku. Dar nebuvo net projektinių pasiūlymų
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimą
Tas sukombinuotas maketas kur anksciau buvo ikelta yra BIM modelis. Toks vaizdas kad ten jau praktiskai viskas suprojektuota.
Mano spėjimas.
Comment
-
Straipsnis VŽ apie Releven, neturiu prisijungimo, gal kažką įdomaus rašo apie Lvivo 59 arba Lvivo 38. Suprantu tik kad nestabdo ir pasiruošę per ateinančius 5 metus investuoti 400mln eur. Turint omeny kad abu jų projektai iš esmės pakeis NMC, laikau špygas už juos.
NT plėtotojo užmojis: 400 mln. Eur investicijų bei „15 minučių“ Vilnius
Plačiau: https://www.vz.lt/nekilnojamasis-tur...#ixzz7mE0plBme
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąStraipsnis VŽ apie Releven, neturiu prisijungimo, gal kažką įdomaus rašo apie Lvivo 59 arba Lvivo 38. Suprantu tik kad nestabdo ir pasiruošę per ateinančius 5 metus investuoti 400mln eur. Turint omeny kad abu jų projektai iš esmės pakeis NMC, laikau špygas už juos.
- 14 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąStraipsnis VŽ apie Releven, neturiu prisijungimo, gal kažką įdomaus rašo apie Lvivo 59 arba Lvivo 38. Suprantu tik kad nestabdo ir pasiruošę per ateinančius 5 metus investuoti 400mln eur. Turint omeny kad abu jų projektai iš esmės pakeis NMC, laikau špygas už juos.
- 3 patinka
Comment
-
Idėja ne nauja, o pastaba teisinga. Vienas iš greičio ribojimo būdų centrinėse miesto dalyse - dirbtinis gatvės vingiavimas, kas kažkiek metrų skirtingose gatvės pusėse įrengiant parkingo vietas. Kalbant apie urbanistiką ir architektūrą - vingiuotos gatvės, ar tiesios gatvės, kur erspektyvą uždaro kažkoks pastatas, yra gerokai jaukesnės, taip sukuriant žmogišką mastelį
- 5 patinka
Comment
-
Labai geras trūkstamos skylės kalvoje užstatymas. Ir dar reikia nepamiršti, kad tarp Tower ir Quadrum irgi bus pastatas anksčiau ar vėliau (greičiausiai dar aukštesnis). Masyvumas turėtų būti geras, jeigu... Nebus kokių nemalonių siurprizų.
O vizulkės atrodo labai stipriai. Norisi kuo greičiau visa tai pamatyti.Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.12.29, 15:55.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Pradžioje man labiausiai nepatiko tas juodas pastatas, bet dabar man jis atrodo netgi geriausiai, tikrai geras fasado sprendimas ir Vilniuje tokio net nelabai turime. Raudono pastato fasadas irgi geras ir visų pirma dėl to, kad ne vien stiklinis, o Vilniaus NMC labai trūksta nestiklinių pastatų. Baltasis nieko įspūdingo, tiesiog filleris, o apie pagrindinį bokštą aš net nežinau ką galvoti. Norėčiau, kad visas pastatas būtų kaip ta 'karūna', dabar ta stiklinė dalis man truputį ne į temą atrodo, toks kaip stiklinis pastatas iš 2000's ant kurio viršaus prilipdyti keli aukštai iš 2020's architektūros ir man kažkodėl tai nesiderina, tik aišku tai vis tiek geriau, nei jeigu tai būtų vien tik stiklinis pastatas.
- 7 patinka
Comment
-
Juodas kaip tik mane nuo pat pradžių gal labiausiai suintrigavo. Ir forma ne visai dėžės, ir apdaila įdomi, ir šiaip juodi pastatai yra cool. Aukštingumas irgi labai deramas (kaip Quadrum), nesinori man jokiu būdu tokio varianto, koks jau yra Lvivo g., pačiame kalvos viduryje
O tas žemas laiptuotu stogu, ar tik ne medinis?Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.12.29, 21:58.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąJei įgyvendins šitą + Cube, tai klausimas apie geriausią skyline N&B artimiausius porą dešimtmečių bus uždarytas.
Paskutinis taisė RokasLT; 2022.12.30, 00:52.
- 2 patinka
Comment
-
Dar yra Talinas kur mažiau projektų bet pastatai šiek tiek aukštesni, tai net jei visus projektus Vilniuje realizuos, ateityje visai galimas variantas kad Talinas pasivys. Plius dar klausimas su realizacijom. Krokuvos 24 nežinau kiek judės, Inreal spaudoje vis apie krizes reiškiasi. Releven atrodo žymiai aktyvesni bet PP irgi užsimena kad įgyvendinimas galimai bus etapais, priklausomai nuo ekonominės situacijos, planuojamas pirmas etapas - parkingas, komercinės patalpos sklypo viduryje ir būtent tas juodas ofisų pastatas.Paskutinis taisė Edd; 2022.12.29, 23:26.
- 2 patinka
Comment
Comment