Adekvačiai mastant ir nesvaigstant apie kosmosus geriausias projektas yra Summit. Bet jis visiškai netinka šiai vietai bet puikiai prigytu Naujamestije kur nors tarp Parktown ir Cybercity. Todėl šiandien nugalėtoju bus paskelbtas 595959.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąAdekvačiai mastant ir nesvaigstant apie kosmosus geriausias projektas yra Summit. Bet jis visiškai netinka šiai vietai bet puikiai prigytu Naujamestije kur nors tarp Parktown ir Cybercity. Todėl šiandien nugalėtoju bus paskelbtas 595959.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Kaip galima kalbėti apie tai kas tinka ar netinka šiai vietai, kai yra kalbama apie dykvietę tarp lūšnų, kurios anksčiau ar vėliau bus nugriautos? O nugalėtoju 595959 bus paskelbtas (labai tikiuos, kad nebus, bet turi labai gerus šansus) ne dėl to, kad labiau tinka "šiai vietai", o nes paprasčiausiai yra pigesnis variantas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Kokia dar dykviete?? Pastatai sudarys vieną pastatų ansambli kartu su stikliniais Quadrumu ir Arfa. Tie mažaaukščiai slaitinio stogo pastatai yra OK bet ne šioje vietoje..
595959 tarp dangoraižių tik iš dviejų pusių yra vieno aukšto paviljonai/prielipos kokiam nors Lemon Gym'ui ir Rimi Express, o iš kitų pusių išvis tuščia. Projektas yra grynai kaip Maskvoje toliau nuo centro esančių daugiabučių kokybiškesni projektai, tik trūksta visą vidinę vėjo perpučiamą teritoriją aptvert tvora ir vidury kiemo pastatyt žaidimų aikštelę.
Labai tikiuosi, kad tos tuščios neišnaudotos erdvės, kurios galėtų tapti papildomais kvadratais ir pelnu, bus neigiamai įvertintos vystytojų ir šis projektas nelaimės.
- 7 patinka
Comment
-
Viskas ok, man Summit irgi kaip darbas geriausias bet skirtumas tame kad tu jį matai kaip pavyzdinį, atskirą vienetą (kvartalą, kompleksą) Naujame Miesto Centre o aš bandau įsivaizduoti ji kaip dalį NMC. Mūsų NMC jau turi savo veidą, tai nėra pavyzdinis Varlamovo Skandinaviskas miesto centras su perimetriniu užstatymu ir jaukiais 5 aukštų gyvenamaisiais pastatais. Todėl bandant tai padaryti dabar mes tik išryškinsime savo ankstesnės klaidas ir trūkumus o Summitui savo teritoriją reikės padaryti uždara kaip tai tapo vos ne privaloma tame pačiame Vilniaus centre. O jaukumo ir gyvybės galima turėti ir tarp stiklinių ofisų ir dangoraižių, Bussines Stadium puikiausias to pavyzdys.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąMaskvoje Evolution Tower su labai panašia idėja, bet atrodo žymiai grakščiau ir dailiau už Turning Torso, kuris kažkiek "grubesnis".
O dėl 112976, tai iš tikrųjų beveik linkčiau teikti jam pirmenybę (šiuo atveju projektai labai geri ir sunku išskirti vieną). Pagrindinio bokšto forma išskirtinė, originali, mūsų NMC pridėtų įvairovės, medžiai - super, bet aišku, būtina sąlyga - nesupaprastinti ir nenupiginti!!!
Būtų idealu, jei dar būtų tas ežerėlis iš 1 projekto.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąNa tai gruodžio 2 šiandien. Tikimės sužinoti laimėtoją.
2021.12.03 Anouncement of the winner
Lvovo 59 Architectural Competition
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Diogenas Rodyti pranešimą
Maskvoje viskas geriau...tik su Maskva ir lyginamės....
Parašė _JJ_ Rodyti pranešimą
Rytoj turėtų būti, ne šiandien.
2021.12.03 Anouncement of the winner
Lvovo 59 Architectural CompetitionSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąMaskvoje Evolution Tower su labai panašia idėja, bet atrodo žymiai grakščiau ir dailiau už Turning Torso, kuris kažkiek "grubesnis".
O dėl 112976, tai iš tikrųjų beveik linkčiau teikti jam pirmenybę (šiuo atveju projektai labai geri ir sunku išskirti vieną). Pagrindinio bokšto forma išskirtinė, originali, mūsų NMC pridėtų įvairovės, medžiai - super, bet aišku, būtina sąlyga - nesupaprastinti ir nenupiginti!!!
Būtų idealu, jei dar būtų tas ežerėlis iš 1 projekto.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąArba aš ne per daug mačiau Varšuvos, arba šitas Libeskindo pastatas buvo pats geriausias, kas ten yra. Ir visgi aš eisiu dar toliau - 112976 pagrindinis bokštas yra visa galva 'aukštesnis', nei geriausias Varšuvos pastatas. Tai matosi netgi vertinant pradines vizualizacijas. Jeigu jo išpildymas būtų toks, kaip pavaizduota vizualizacijose, tai nepasikuklinsiu pasakydamas, kad tai būtų pats kiečiausias pastatas visoje Šiaurės Europoje (Skandinavija + Baltijos šalys). Bent jau aš nežinau, kas yra geriau, nei tai:
Tik kuo tas kietumas pasireikštų? Kiek pastebiu, panašių projektų (didesnio ar mažesnio mastelio) siūloma ne vienam Skandinavijos miestui. Praktiškai, tip top primena vizualizacijas Sollentuna ar Hellenelund savivaldybėms. Keli pastatyti, o kai kurių atsisakyta. Dažniau tokie pastatai įtraukiami į priemiesčių centrų pertvarkymo planus. Na, madinga kokio didesnio priemiesčio centro pertvarkymo projektui pasiūlyti bent vieną aukštesnį pastatą. Manau, Karlatornet (Geterborgas, Švedija) ar Lighthouse (Aarhus, Danija) įdomesni projektai.Paskutinis taisė Silber418; 2021.12.02, 17:09.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Niekas nesakė kad VISKAS geriau, kalba ėjo apie 2 pastatų labai panašias idėjas ir jų išpildymus. Užtenka pagooglinti ir matosi. Na gal čia tik mano skonis, kad man gražiau grakščios linijos, ir kad jis labiau susuktas.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąAš garantuoju, kad laimės Summit. 99%
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąAš garantuoju, kad laimės Summit. 99%
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Kokia dar dykviete?? Pastatai sudarys vieną pastatų ansambli kartu su stikliniais Quadrumu ir Arfa. Tie mažaaukščiai slaitinio stogo pastatai yra OK bet ne šioje vietoje..
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
Čia tikiuos garantuojat, nes žinot kad... ?
Kažkas čia keisto.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Pažiūrėk į planšetus. Kiek Summit išdetalizuotas, kiek kiti. Tie patys fasadai, akivaizdžiai matosi, kad kur kas labiau apgalvoti, nei kiti. Man kiti darbai geri, bet jie tokie tipiniai konkursiniai pasiūlymai, o čia jau, atrodo, kad kita stadija. Ir tie tūriai iš Vilnius 3D atrodo kaip pirminis Summit variantas. Tikrai daugiau panašumų, nei su kitais projektais.
Kažkas čia keisto.
Paskutinis taisė Edd; 2021.12.03, 11:53.
Comment
Comment