Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Balsuoju už 4: SUMMIT. WATERMARK galėtų būti antroj vietoj.
Edit: beje, įtariu kad 3D žemėlapyje pateikti tūriai buvo galimai kaip maksimalaus užstatymo pvz., kuris buvo pateiktas konkurso dalyviams, nes labai jau panašus tūrių išdėstymas ir aukštingumai, ypač šiuose mano variantuose.Paskutinis taisė Edd; 2021.11.29, 16:56.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąIr aišku viskas bus statoma keliais etapais tai geriausiu atveju po 10 metų projektas bus užbaigtas
- 13 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Kaip tau sekasi lažybose?
- 1 patinka
Comment
-
Watermark įdomus tik tol, kol yra kontrastras tarp šiltų (geltonų) ir šaltų (mėlynų) dalių, kuris kiek matau iš pirmo žvilgsnio bus išgaunamas apšvietimu. Tad šitas pastatas bus efektingas tik prietemoj (su sąlyga kad apšvietimą pavyks įgyvendinti kokybiškai). Visą kitą laiką tai bus dideli stačiakampiai stiklo tūriai, kas yra visiškas meh (galbūt dėl to ir nėra pridėta renderių prie normalaus dienos apšvietimo), kaip koks peraugęs Lvovo 37.
Man tai Summit pirma vieta. Pastatai santūrūs, bet gražūs, skirtingi fasadai, tūriai, atrodo tarsi ne vienas atskiras kompleksas, o daug skirtingų projektų sustatyta dideliu tankumu. Gražiau įsipaišo tiek panoramose, tiek iš žmogaus pozicijos toje teritorijoje.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąBeje 6 ir 5 turbūt vieno architekto nes vidurinis pastatėlis visiškai vienodas
Comment
-
1. One Park. Architektūros įvairovė, skirtingi aukščiai ir tūriai, iveiklinti pirmi aukštai, traukos taškas. Įspūdingas "varvantis" bokštas.
2. Summit.
3. 112976.
Nelabai suprantu Watermark garbinimo. Kam tas nepraeinamas ir 6 mėnesius nenaudojamas baseinas, kai šalia upė ir japonų sodai? Uodams ir kitiems vabzdžiams veisti? Be to, 4 beveik identiški kampiniai bokštai, per daug monotonijos.Paskutinis taisė B.S.; 2021.11.29, 19:01.
Comment
-
Šiaip neblogas konkursas, man iš 6 darbų tiktų 4 apart Art'eco (kažkoks nekokybiškas darbas ir primena Ibrahim'ą) ir 595959 (pirma asociacija tai Skylum, Viršuliškėse tokiems projektams ir vieta...). Mano laimėtojas būtų Summit, atrodo labai skandinaviškai ir tai yra būtent tokia architektūra, kokios tarp stiklinių Šnipiškių ofisų labai trūksta. Beje kas labai džiugina, kad visi darbai apart Art'eco pasiūlė būtent tokį sklypo užstatymą, kokio aš jau kokius 10 metų laukiau Šnipiškėse - keli dangoraižiai viename sklype ant kiekvieno sklypo kampo. Tokiu būdu nuo vieno projekto įnašas į NMC kalvą yra žymiai didesnis.Paskutinis taisė ttttt; 2021.11.29, 20:29.
- 3 patinka
Comment
Comment