Parašė Zygis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTa NMC skylė tarp Quadrumo ir Arfos buvo žudanti ir kai Lordsai Lvovo gatvėje nusprendė pastatyti kažkokį 8-aukštį - aš jau bijojau, kad ir čia ta skylė gali likti neužpildyta. Džiugu, kad regis tai neįvyks. NMC vaizdai iš SUMMIT projeketo:
Snowflakes will attack U <3
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTa NMC skylė tarp Quadrumo ir Arfos buvo žudanti ir kai Lordsai Lvovo gatvėje nusprendė pastatyti kažkokį 8-aukštį - aš jau bijojau, kad ir čia ta skylė gali likti neužpildyta. Džiugu, kad regis tai neįvyks. NMC vaizdai iš SUMMIT projeketo:
Gaila, kad kiti projektai neturi tokių kampų padarę. Bet daugiau mažiau visi turėtų užpildyti labai panašiai - t.y. kiek DP leidžia.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąDabar primeskite kad toje pacioje gatveje stoves vienas is situ pretendentu, kaiminysteje hannerio Pilaites dvasia, ir galiausiai gatve karunuoja anreka su savo misunderstood masterpiece tiesiai is Perkunkiemio.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąDabar primeskite kad toje pacioje gatveje stoves vienas is situ pretendentu, kaiminysteje hannerio Pilaites dvasia, ir galiausiai gatve karunuoja anreka su savo misunderstood masterpiece tiesiai is Perkunkiemio.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąO man sitas labiausiai patinka. Gal tipines dezes,bet visai isivaizduociau. 2 pats prasciauses mano manymu.Paskutinis taisė kasparas.v; 2021.11.30, 23:14.
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąO man sitas labiausiai patinka. Gal tipines dezes,bet visai isivaizduociau. 2 pats prasciauses mano manymu.
- 3 patinka
Comment
-
Na reikia pagirti savivaldybę, pagaliau suformulavo normalias urbanistines konkurso sąlygas, aukščiai, tūriai, siluetas ir kaip matome visi darbai stovi ant bėgių, iš karto kitas lygis. Tiksliau jau antras kartas, pirmas buvo Paupio rajono detalizuotos sąlygos komkursui. Visi darbai geri ir galėtų būti realizuojami Viršuliškių skg., kiekviename yra gerų idėjų, bet NMC norėtųsi išskirtinės architektūros, nesakau Habibeh studijos, bet kad turėtų dangoraižių įgyvendinimo patirties. Tie sodai ant balkonų ir stogų, ar tai realu mūsų klimatui, kas juos prižiūrės? Gal pradžiai tokį Pilaitėj pabandytų? Norėtųsi vistik, kad savivaldybė vistik daugiau kontroliuotų vystytojus miesto centre, kaip Vilniaus senamiestyje kunigaikščiai iš Italijos, Prancūzijos kviesdavosi architektus, užtai gidai dabar žavisi ir turistų netrūksta.
Ar aš kalbu kinietiškai?
Pabandysiu lietuviškai, suprantamiau. "Žalgirio" šeimininkas neturi aiškinti kaip ir su kokiais krepšininkais žaisti. Jo pagrindinė užduotis rasti eurolygos trenerį, o jau pastarasis derina kas atitinka lygį ir kaip turi žaisti. Eurolygos treneris tikrai Avulį nusiųstų į LKL pasitobulinti, na o SBA gal ir galima būtų pamėginti eurolygoje. Meras turi surasti gerą urbanistų ir arboristų komandą, kuriai reiktų atiduoti valdymą, o ne pačiam aiškinti.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė newyork90 Rodyti pranešimąO man sitas labiausiai patinka. Gal tipines dezes,bet visai isivaizduociau. 2 pats prasciauses mano manymu.Paskutinis taisė evvt; 2021.11.30, 23:46.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Šita pusė turbūt labiausiai pridėtų svorio NMC, nes atrodytų, tarsi ten ištisas labirintas tų dangoraižių. Nors realiai tik viena gatvė.
Gaila, kad kiti projektai neturi tokių kampų padarę. Bet daugiau mažiau visi turėtų užpildyti labai panašiai - t.y. kiek DP leidžia.
Comment
-
Gerbiami forumo fantazuotojai leiskite man jūsų paklausti, o kaip jūsų aukštinamas 112976 atrodys realybėj papigintas ir su prieskoninėn žolelėm ant sienos? Na nebent jūs man rasit nors viena projektą Vilniuje (pastatyta per paskutinius 10m) kur ant stogų ir sienų auga suprojektuoti krūmai ir medžiai, tokiu atveju atsiimu savo skepticizmą.
Comment
-
Parašė Hub Rodyti pranešimąGerbiami forumo fantazuotojai leiskite man jūsų paklausti, o kaip jūsų aukštinamas 112976 atrodys realybėj papigintas ir su prieskoninėn žolelėm ant sienos? Na nebent jūs man rasit nors viena projektą Vilniuje (pastatyta per paskutinius 10m) kur ant stogų ir sienų auga suprojektuoti krūmai ir medžiai, tokiu atveju atsiimu savo skepticizmą.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
Prašom, VU botanikos sodo administracinis ir laboratorinis pastatas su žaliuoju stogu ir apželdintais fasadais, Kairėnai:
Ir daugiau bendrinio panaudojimo...
Comment
-
Parašė Hub Rodyti pranešimąGerbiami forumo fantazuotojai leiskite man jūsų paklausti, o kaip jūsų aukštinamas 112976 atrodys realybėj papigintas ir su prieskoninėn žolelėm ant sienos? Na nebent jūs man rasit nors viena projektą Vilniuje (pastatyta per paskutinius 10m) kur ant stogų ir sienų auga suprojektuoti krūmai ir medžiai, tokiu atveju atsiimu savo skepticizmą.
- 3 patinka
Comment
Comment