Jeigu atsirado 3D modelis savivaldybės žemėlapyje, tai turbūt yra daug šansų, kad konkursas jau baigėsi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Šiaip pagal tūrius šis projektas, mano supratimu, yra arti "idealaus NMC projekto", tai yra to, kaip aš dar prieš 10-15 metų įsivaizdavau NMC ir ko aš tikiuosi iš kiekvieno NMC projekto: perimetras, suskaldytos formos, ir svarbiausia - keli aukštybiniai pastatai viename projekte vietoje vieno + didžiulio 3-5 aukštų "pado" jam, arba dar blogiau, kažkokio nesusipratimo kaip "Lvovo". Tokiu būdu kvadratų pastatoma tiek pat, bet indėlis į NMC nepalyginamai didesnis.
Jeigu tai tikrai yra realus projektas (o tiesiog pažaidimui su tūriais tie tūriai atrodo pernelyg konkretūs), būtų nuostabu, tik beliktų tikėtis, kad nesugadins visko pigiomis medžiagomis.
- 9 patinka
Comment
-
Dėl aukštingumo - aukščiausias pastatas tame modelyje yra 86 metrai, palyginimui Flow 72m, Artery 84m. Manau gerai įsipaišo toje vietoje bet spręsti tik pagal tūrius tikrai nevertėtų (įsivaizduokit kad ir tokius tūrius su Anrekos fasadu, būtų puikus derinys šalia Tower ), net 100% nežinom ar toks variantas ir bus, laukiam naujienų.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąŠiaip pagal tūrius šis projektas, mano supratimu, yra arti "idealaus NMC projekto", tai yra to, kaip aš dar prieš 10-15 metų įsivaizdavau NMC ir ko aš tikiuosi iš kiekvieno NMC projekto: perimetras, suskaldytos formos, ir svarbiausia - keli aukštybiniai pastatai viename projekte vietoje vieno + didžiulio 3-5 aukštų "pado" jam, arba dar blogiau, kažkokio nesusipratimo kaip "Lvovo". Tokiu būdu kvadratų pastatoma tiek pat, bet indėlis į NMC nepalyginamai didesnis.
Jeigu tai tikrai yra realus projektas (o tiesiog pažaidimui su tūriais tie tūriai atrodo pernelyg konkretūs), būtų nuostabu, tik beliktų tikėtis, kad nesugadins visko pigiomis medžiagomis.
Comment
-
Paskelbti konkurso darbai, atrodo solidziai. Mano nuomone, darbu lygis aukstesnis nei pries tai aplink matytuose projektuose, pvz.: Lvovo 21A.
As uz Watermark. Temos pavadinima reiketu pakeisti.
https://www.lvovo59.lt
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąPaskelbti konkurso darbai, atrodo solidziai. Mano nuomone, darbu lygis aukstesnis nei pries tai aplink matytuose projektuose, pvz.: Lvovo 21A.
As uz Watermark. Temos pavadinima reiketu pakeisti.
https://www.lvovo59.ltPaskutinis taisė Gladiator; 2021.11.29, 15:21.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Tikrai labai geri darbai, net nesitiki. Watermark patiko labiausiai. Beje kas per Releven? Jie pajegus toki projekta igyvendinti?
Daugiau: https://releven.lt/
Comment
-
Art'eco man visiškas Ibrahimas dėl apatinės dalies. Būtų labai didelis nusivylimas išrinkus.
1 ir 3 atrodo geriausi.ir jei nenusipigintų konkuruotų tapti geriausiais NMC pastatais.
4as irgi gal nieko, bet labai skandinaviškas iš santūrus, atrodo kaip labai geras projektas, tačiau statytas prieš 15 metų.
One park ir erdvės aplink šiek tiek primena Viršuliškių geto dangoraižius, ypač Skylum, tai nelabai
Ir įdomu kaip labai skiriasi architektūra skirtingose Kernavės gatvės pusėse - vienur frankenšteinas Anrekos ir Žalgirio YIT baisuoklis, o kitoj pusėj potencialiai geriausi NMC dangoraižių projektai.Paskutinis taisė Zygis; 2021.11.29, 16:15.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąBusiu aišku vienintelis, bet balsuočiau už straight klasiką 595959. Man patinka projekto dalinis aiškumas (dalinis, nes kas ten apačioj per balaganas? Taisyti!), miestiškumas, industrialumas netgi sakyčiau.
- 1 patinka
Comment
Comment